ВК шпигун онлайн

Anonim
Як дізнатися кому ставить лайки людина у ВКонтакті. Як шпигувати у ВКонтакті онлайн, способи зламати сторінку у ВКонтакті, як приховати лайки від людей у ​​ВК.

Як дізнатися, кому ставить лайки інша людина

Способів дізнатися, кому ставить лайки певна людина, досить багато. Перше, що спадає на думку, коли потрібно визначити, кого ж гавкає людина – почати вести пошуки вручну. Благо соціальна мережа “ВКонтакте” дозволяє бачити, хто гавкає фотографії, записи у групах чи сторінках людей і взагалі будь-які пости. Якщо ви хочете дізнатися, чи людина лайкає ту чи іншу особу у ВКонтакті, можна просто перейти на її сторінку, подивитися фотографії або записи і вручну спробувати знайти сторінку потрібної людини серед тих, хто лайкнув.

Але якщо задача трохи складніша – знайти взагалі все, що лайкал певний чоловік у соціальній мережі ВКонтакте (записи, пости, фотографії та інше), тут можуть допомогти наступні способи. Деякі з них можуть виявитися найбільш ефективними в тому чи іншому сценарії.

Злом сторінки

Мабуть, зламати сторінку хотілося б кожному користувачеві ВКонтакте. На це є безліч причин. Ревнивим другим половинкам це допомогло б заспокоїтися і зрозуміти, що зовсім нема чого переживати або, навпаки, дізнатися не дуже приємні для себе новини. Інші хотіли б отримати доступ до будь-яких додатків та сервісів саме з облікового запису жертви. Деякими і зовсім рухає бажання заволодіти особистими даними у своїх цілях або, наприклад, влаштувати розіграш. Загалом причин для злому може бути маса. І все ж, це не ідеальний спосіб, хоча і здається таким. І у злому є свої наслідки, у деяких випадках за це доведеться нести відповідальність.

Як же зламати сторінку ВКонтакте і чи реально це? Інтернет сповнений навчальних відеороликів та статей, які розповідають про магічні способи злому, які піддаються навіть ненавченим людям. Насправді, зламати сторінку у ВКонтакті навряд чи зможе людина, ледве знайома з такими поняттями, як “фішинг” та “кейлоггінг”. складніша, ніж те, що люблять показувати у відео на YouTube та інших ресурсах. І якщо раніше в соціальній мережі, можливо, й були деякі вузькі лазівки, які можна було б використовувати для "викрадення" акаунту у людини, то в 2020 році їхня кількість мінімальна (якщо вони взагалі залишилися). Системи захисту ВКонтакті постійно вдосконалюються, а значить і способи злому повинні наздоганяти і навіть часто випереджати свій час. Розглянемо, що є “фішинг” і “кейлоггинг”.

Фішінг

Простіше кажучи, фішинг – проектування підробленої сторінки, яка зовні максимально схожа на оригінал.

А користувач на екрані пристрою може побачити будь-яку помилку або взагалі все, що завгодно, навіть смішну пику - це вже не має значення, адже дані від акаунту були вкрадені, отже, зловмисник може першим зайти в профіль жертви та змінити пароль.

Кейлоггінг

Ще один спосіб злому, але менш поширений, оскільки вимагає встановлення додаткової програми на комп'ютері жертви. Спосіб є більш небезпечним для жертви і безпечнішим для самого хакера, оскільки програма може добре шифруватися під звичайним корисним додатком. Працює це в такий спосіб.

Таким чином, жертва навіть не знає, що за нею стежать і хакер знає про кожен торкання клавіатури та миші. Так можна легко отримати дані не тільки від ВКонтакте, а й інших сервісів.

Приховані сайти

Щоб дізнатися, кого гавкає та чи інша людина, можна використовувати спеціальні сайти. Наприклад, VK-Fans. Даний сервіс дозволяє дізнатися не тільки, кого лайкає будь-яка людина у ВКонтакті, але і також, з ким вона переписується, хто лайкає її та багато іншого. Для роботи в сервісі потрібна лише авторизація у ВКонтакті або Однокласниках, а також посилання на сторінку потрібної людини. Цілком безпечний, а головне швидкий спосіб і необов'язково занурюватися в способи злому ВКонтакте.

Додатки

Крім сторонніх сайтів, існують і спеціальні додатки, які також дозволяють відстежувати деяку активність будь-яких зареєстрованих користувачів ВКонтакті. Причому програми можна знайти як в офіційних магазинах Google Play Store (для Android) і на просторах Інтернету (практично для будь-яких платформ), так і в соціальній мережі ВКонтакте.Найпростіший спосіб - використовувати додатки в самій соціальній мережі.

  1. Заходимо у ВКонтакті, авторизуємося;
  2. У рядку пошуку вводимо фразу “кого лайкає мій друг”;
  3. Среди результатів бачимо безліч схожих один на одного програм, відкриваємо будь-яку і дізнаємося більше про будь-яку людину.

Використання програм ВКонтакте – найбільш безпечний спосіб, тому що вам не доведеться відвідувати різні сумнівні сайти, завантажувати щось на телефон та комп'ютер, а значить і 100% не натрапите на шахрайство.

Сервіси-шпигуни

Крім простих додатків, які видають необхідні дані практично про будь-якого користувача ВКонтакті одноразово, існують і сервіси, що надають ширший спектр інформації будь-коли. Існують як платні, і безкоштовні сервіси-шпигуни. Вони дозволяють знати про всіх друзів своєї мети (користувача, обраного для відстеження) і навіть дані її друзів, стежити за зміною кількості передплатників/друзів, можна знаходити прихованих/прихованих друзів, купу статистичних графіків та багато іншого.А за оформлення платної підписки та придбання преміум доступу можна отримати ще більше важливу інформацію про профіль ВКонтакті. Мабуть, найефективніший спосіб стеження і найбезпечніший – жертва навіть не дізнається про це.

Контакте Шпигун – найкращі сервіси

Назва Опис Рейтинг
Vkspy.by VKSpy – повноцінний шпигун ВКонтакте. Дозволяє дізнатися про прихованих друзів, проставлені лайки та безліч інших даних. Можна додавати кілька цілей і слідкувати за всіма. ★★★★★
Vk.city4me.com Такий же багатофункціональний шпигун для ВКонтакте, як і VKSpy, але з більш застарілим дизайном. ★★★★★
Vkdia.com Сервіс-шпигун, який дозволяє відстежувати дії жертви у діалог. Переглядайте, з ким переписується мета у ВКонтакті найімовірніше в будь-який час. ★★★★★

https://www.youtube.com/watch?v=XXgw_c0qqpc

Як приховати свої лайки від користувачів

Залежно від особистих налаштувань облікового запису, під час того, як користувач лайкає будь-які фотографії або записи, друзям можуть надходити повідомлення про його дії. І не обов'язково навіть повідомлення, вони можуть бачити цю активність під час перегортання власної стрічки. Такі лайки можна частково приховати від своїх друзів ВКонтакте, змінивши налаштування профілю, а саме:

  1. Заходимо у ВКонтакті з комп'ютера чи ноутбука (головне зайти не з програми на мобільному пристрої або не на мобільну версію сайту);
  2. Натискаємо на невелику аватарку свого облікового запису (у правому верхньому кутку), відкриваємо налаштування та вибираємо розділ під назвою “Приватність”;
  3. З'явиться велика кількість вкладок. Прогортаємо в самий низ, нас цікавить блок “Інше”;
  4. У блоці знаходимо рядок під назвою “Які оновлення бачать у новинах мої друзі”. Змінюємо значення параметра на "Оновлення розділів" та прибираємо галочку з усіх пунктів (або залишаємо ті, які нам потрібні);
  5. Якщо прибрати галочки з усіх розділів, то друзі перестануть бачити вашу активність того чи іншого роду у своїй стрічці, у тому числі і про те, які записи та фотографії ви лайкали. А сам розділ прийме параметр "Ніякі оновлення".