Кращі смарт-годинник

Anonim

Вибираємо кращий смарт-годинник, рейтинг, переваги та недоліки кращого смарт-годинника 2020 року.

Рейтинг смарт-годин

Назва Опис Вартість Рейтинг
Apple Watch Series 5 Новинка від Apple. Поєднання кращих технологій та якості. 33000 руб. ★★★★★
Honor Watch Magic Універсальний суворий дизайн, доступна ціна та час автономної роботи. 8800 руб. ★★★★★
Galaxy Watch Active 2 Бездротова зарядка, NFC і безліч поліпшень порівняно з Watch Active. 20000 руб. ★★★★★
Galaxy Watch Active Велика кількість датчиків і приємний дизайн. Хороший вибір для спортсменів. 13000 руб. ★★★★★
Xiaomi Amazfit GTS Бюджетна альтернатива Apple Watch та Samsung Galaxy Watch. 9000 руб. ★★★★★
Apple Watch Nike+ Ідеально підійде спортсменам завдяки успішній колаборації Apple з Nike. 16000 руб. ★★★★★
Lenovo Smart Watch HW10 Доступний цінник та кращий баланс ціни/якості. 2500 руб. ★★★★★
Huawei Watch GT 2 Суворий дизайн та ємний акумулятор. 13000 руб. ★★★★★
Fitbit Versa 2 Для тих, хто постійно рухається. Відстеження показників 24/7. 12000 руб. ★★★★★
oneLounge Alfawise S2 Найдоступніший варіант. Спроба знайти баланс між ціною та функціональністю. 1500 руб. ★★★★★

Apple Watch Series 5

Відкриває добірку кращих смарт-годин новинка від компанії Apple. Series 5 – нове покоління “Watch Series”. Для багатьох не секрет, що компанія вже довгі роки є одним із найвпливовіших членів ринку не лише смарт-годин, а й інших пристроїв. З кожною новою моделлю Watch Series компанія вносить різні нововведення та задає нову, більш високу планку якості. Тут зібрані всі передові технології та якісні матеріали. Ергономічний та сучасний дизайн, велика кількість функцій, можливості кастомізації (змінні ремінці) – це і є Apple Watch Series 5. Але й заплатити за години доведеться не так мало.

Плюси та мінуси Вологозахисний надійний корпус Можна в 1 клік відповідати на дзвінки та повідомлення Наявність розумного помічника Siri, який працює і без телефону Безконтактна оплата завдяки підтримці технології Apple Pay Якісний та яскравий Retina дисплей Відстеження пульсу, насиченості крові киснем та інших ключових показників Не можуть відслідковувати якість сну Не найвигідніший вибір – дорогі Функціональність 10 Вартість 1 Баланс ціна/якість 7 Разом 6 Відмінний вибір, якщо вам не важливий цінник.

Honor Watch Magic

На другому рядку сьогоднішнього ТОПу – рішення від компанії Honor. Це набагато вигідніший вибір з точки зору вартості, оскільки годинник коштує в кілька разів дешевше за лідера нашого списку. Але і в "начинці" вони явно поступаються Apple Watch Series 5. Пристрій не зможе порадувати тим безліччю функцій, що є в Series 5, хоча тут також є чим здивувати користувача. Візуально Honor Watch нагадує звичайний класичний годинник: кнопки на корпусі з боків, металевий безель і круглий корпус. Завдяки такому компонування годинник стає універсальним варіантом. Їх можна одягнути під час повсякденних прогулянок, тренування чи навіть ділової зустрічі. А соковитий AMOLED дисплей виводитиме якісну та яскраву картинку в будь-якому режимі роботи. Дані смарт-годинники, як і більшість аналогів, можуть надати всі базові функції: пульсометр, виведення на екран повідомлень та взаємодія з ними, крокомір, аналіз якості сну за технологією TrueSeen і не тільки.

Плюси та мінуси Універсальний дизайн Наявність усіх стандартних функцій розумного годинника Близько 7 днів роботи без підзарядки Доступна ціна Якість складання Функціонал може здатися мізерним Не найпривабливіший дизайн Функціональність 5 Вартість 7 Баланс ціна/якість 5 Разом 5.7 Універсальний годинник з гарним акумулятором.

Samsung Galaxy Watch Active 2

Оновлена ​​версія Watch Active. Як і перша версія, це, як і раніше, хороший універсальний варіант розумного годинника. Дизайн залишився таким же ергономічним і навіть суворішим. Декілька стандартів захисту від води не дозволять рідині проникнути всередину та перешкодити роботі пристрою. Успішна синхронізація з програмою Samsung He alth дасть максимальний прибуток тим, хто любить займатися спортом та відстежувати щоденну активність.А підтримка Samsung Pay дозволяє розплачуватись годинами в магазинах та будь-яких терміналах, які підтримують технологію безконтактної оплати за допомогою NFC. З датчиками та функціоналом тут повний порядок, Watch Active 2 можуть навіть відстежувати рівень стресу, не кажучи вже про пульс та інші важливі показники.

Плюси та мінуси Вологозахист IP68 та WP50 Підтримка NFC та безконтактна оплата Універсальний дизайн робить годинник доречним у будь-який момент Інтеграція з Samsung He alth та купа доступних тренувань, режимів активності Величезна кількість датчиків, відстеження стресу Бездротова зарядка вартість Функціональність 10 Вартість 2 Баланс ціна/якість 8 Разом 6.7 Хороша альтернатива дорожчому годині від Apple.

Samsung Galaxy Watch Active

Куди ж у складанні рейтингів без Samsung.Ця компанія вже давно довела, що вміє робити не лише смартфони, планшети та іншу техніку, а й будь-які мобільні пристрої. Galaxy Watch Active за своїм функціоналом багатьом нагадує годинник від свого прямого конкурента – Apple Watch Series 5. Годинник буквально напханий різними датчиками і функціями для використання в будь-яких умовах. Вбудований у GPS-трекер дозволяє з високою точністю визначати місцезнаходження в режимі реального часу. Це допомагає записувати маршрути тренувань, підраховувати кроки та будь-яку іншу активність за день. Як і минулий кандидат, годинник також має досить універсальний дизайн. Завдяки купі змінних ремінців та вдалому компонування їх можна носити на роботі, вдома, тренуваннях і не тільки.

Плюси та мінуси Величезна кількість вбудованих датчиків Наявність GPS-трекера Без ремінця важать всього 25 грам Вологозахисний корпус Ідеально підійдуть для спортсменів Різноманітність циферблатів Не найтриваліший час роботи від одного заряду Функціональність 9 Вартість 4 Баланс ціна/ Разом 7 Більш доступна версія Galaxy Watch Active 2.

Xiaomi Amazfit GTS

Новий розумний годинник від Xiaomi. Зовні пристрій дуже нагадує смарт-годинник від Apple. При цьому функціонально вони мало чим поступаються, а подекуди навіть перевершують лідера списку, хоча коштують на порядок дешевше. Захисне скло Gorilla Glass 3 покоління допоможе захистити екран від фізичного впливу. Над захистом від вологи тут також подумали. Все це робить пристрій практично невразливим від побутових пошкоджень. Наприклад, екран не вдасться моментально подряпати ключами чи іншими предметами. Великий дисплей вміщує безліч корисної інформації: графік серцевого ритму, пульс, погода і не тільки.

Плюси та мінуси Оптичний датчик відстеження серцевого ритму BioTracker Більше десятка спортивних режимів активності Кілька десятків різноманітних циферблатів Захисне скло Corning Gorilla Glass 3 + вологозахист Великий дисплей AMOLED Відстеження всіх ключових показників Не універсальний дизайн Функціональність 8 Вартість 77 Хороше поєднання функціональності та відносно доступної ціни.

Apple Watch Nike+

Ще один представник Apple у нашому рейтингу. Цей пристрій, на відміну від Watch Series 5, більше розрахований на спортсменів, що можна зрозуміти з назви. Годинник вийшов під час досить успішної спільної роботи Apple і спортивного гіганта Nike. Кожна дрібниця в даному пристрої буквально розрахована під спорт: дизайн, внутрішні системні особливості, корпус. А спеціальні програми Nike Training Club та Nike Running Club допоможуть реалізувати весь потенціал та знімуть необхідність занять із персональним тренером. Насолоджуйтесь всіма "плюшками" стандартного розумного годинника Apple в крутій спортивній оболонці. Один з кращих варіантів для відстеження своїх спортивних досягнень та вдосконалення своєї фізичної форми, хай і не найдоступніший.

Плюси та мінуси Наявність ексклюзивних циферблатів від Nike Захист від води та безпечне занурення до 50 метрів Програми для заняття спортом та бігу Час автономної роботи Усі основні функції та датчики звичайних розумних годинників Недоступний для багатьох вибір Функціональність 8 Вартість 3 Баланс ціна/якість 7 Іт для спортсменів

Lenovo Smart Watch HW10

А ось і представник від компанії Lenovo. У рейтингу було чимало пристроїв, ціна на які багатьом може виявитися непідйомною. Годинник від Lenovo і є вихід із такої ситуації. Звичайно, гаджет не зможе надати всього набору функцій і приємних технічних особливостей, які є в тому ж Apple Watch Series 5 або Samsung Watch Active. І все ж, це один із найоптимальніших варіантів і практично золота середина. Годинник також без проблем синхронізується з мобільним пристроєм, відстежує пульс, якість сну та різні види активності, показує повідомлення, погоду і не тільки.Вражаючий функціонал і якість за демократичний цінник.

Плюси та мінуси Доступна ціна Зручна фірмова програма Lenovo He alth Watch Відстеження пульсу 24/7 Вологозахист за стандартом IP68 Невеликий і легкий корпус Маленький набір циферблатів Є деякі похибки при вимірюванні пульсу Функціональність 6 Вартість 9 Баланс ціна/якість 10 Іт. .

Huawei Watch GT 2 Classic

Huawei, як і Honor, не залишилися осторонь і також регулярно випускають свій смарт-годинник. Watch GT 2 Classic виконані у строгому стилі та мають вражаючий набір функцій. Як і в багатьох аналогічних пристроях, тут встановлена ​​якісна AMOLED матриця, яка здатна видавати яскраву та соковиту картинку навіть у сонячний день. Випускається годинник у двох версіях: з корпусом на 46 та 42 мм. Є функція моніторингу сну та інших активностей, а також аналіз стресу.Завдяки потужному акумулятору GT 2 Classic можуть працювати до 2 тижнів на одному заряді. Енергоефективний процесор та надбудови розробника дозволяють заощаджувати заряд тоді, коли це можна, без втрати функціоналу. Як і раніше, можна цілодобово відстежувати стан організму (частоту серцевих скорочень, стрес) і користуватися всіма можливостями.

Плюси та мінуси Довгий час роботи без підзарядки Надійне складання та якість Яскравий дисплей Універсальний дизайн Не підтримують встановлення програм Функціональність 7 Вартість 4 Баланс ціна/якість 6 Разом 5.7 Суворий дизайн, гарне складання та акумулятор.

Fitbit Versa 2

Шостий рядок рейтингу займає пристрій від компанії Fitbit, яка і ґрунтується на виробництві різних гаджетів для здоров'я та фітнесу. Це вибір тих, кому важливо стежити за станом організму 24/7.Для тих, хто постійно рухається: пробіжки, їзда на велосипеді, плавання і не тільки. У них явно не вийде прийти на конференцію чи важливі збори – дизайн банально не розрахований на це. Versa 2 можуть легко замінити особистого тренера і значно спростити повсякденне життя. Годинник вміє розпізнавати безліч видів активності, аналізувати стан ЧСС та фази сну. Все це робить його незамінним помічником у повсякденному ритмі життя.

Плюси та мінуси Розумна технологія SmartTrack Відстеження якості та фаз сну Безконтактна оплата завдяки технології Fitbit Pay Гіпоалергенний ремінець Захист від вологи та занурення у воду до 50 метрів глибиною Підтримка безлічі видів активності Громадкий екран Функціональність 7 Вартість 7 4 активності.

oneLounge Alfawise S2

І останній пристрій у добірці – oneLounge Alfawise S2.Для багатьох це лише незрозумілий набір букв, особливо в порівнянні з Apple Watch, Samsung Galaxy Watch. І все ж, цей годинник вартий уваги, хоча б за їх доступність. Тут не буде величезного набору функцій, кращих матеріалів та найякіснішого складання. Якщо ви не шукайте доступний смарт-годинник, немає сенсу дивитися в бік даного варіанту. Тут є лише стандартний набір: відстеження спалених калорій, крокомір, моніторинг пульсу, показ повідомлень.

Плюси та мінуси Доступна ціна Базовий набір функцій Час автономної роботи Невеликий і легкий корпус Мала кількість циферблатів Якість збірки залишає бажати кращого Є неточності у показниках датчиків Функціональність 3 Вартість 10 Баланс ціна/якість 5 Разом 6 Один із найкращих варіантів за свої гроші.