30 найкращих зарубіжних серіалів із захоплюючим сюжетом

Anonim

Цікаві серіали із захоплюючим сюжетом. Рейтинг найкращих зарубіжних серіалів. ТОП-30 серіалів - опис, трейлер, рейтинг у Кінопошуку.

Крах

Дія цього фільму відбувається в одному з міст Ірландії. У невеликому містечку завівся серійний убивця, маніяк, який знищує всіх підряд без розбору. У даної людини немає абсолютно жодних критеріїв щодо вибору жертви. У персонажів фільму складається враження, що цей маніяк хоче помститися всьому світу, всім людям, які його населяють.

Расследование гучних злочинів доручили досвідченому детективу, Стелле Гібсон. На рахунку жінки чимало розкритих вбивств, скоєних з особливою жорстокістю та іншими гучними справами. Вона зробить все, щоб убивця отримав справедливе покарання за свої діяння.

Жанр: Кримінал, Трилер, Драма, Детектив.

Серіал вийшов на екрани у 2013 році у Великій Британії і тривав до 2016 року.

Рейтинг на IMBD становить 8.3.

Коханці

Це також один із найкращих зарубіжних серіалів за останні роки.

У центрі картини постає щаслива сім'я, голова якої відомий письменник свого часу.

Одного разу чоловік вирушає на відпочинок разом зі своєю родиною. На курорті письменник зустрічає офіціантку, яку закохується з першого погляду. З того часу молоді люди стають коханцями і не можуть жити один без одного. Звичайно, дружина письменника нічого не знає.

У процесі перегляду даного серіалу глядач дізнається, до чого може привести подібна інтрижка.

Жанр: Драма.

Проект вийшов у 2008 році в США.

Рейтинг на IMBD становить 8.0.

Зниклий безвісти

У молодої людини Тоні гине єдиний син. Після цього в голові чоловіка наче щось змінилося. Він не повірив у смерть сина і почав шукати його.

Головний герой серіалу займається пошуком нових доказів, яких не було у кримінальній справі. Такими темпами чоловік ризикує втратити все, що має. Адже на шляху пошуку зустрічається чимало різних пригод і незрозумілих подій.

Пошуки Тоні безрезультатні. Ось уже кілька років він намагається знайти сина. Якось на його шляху зустрівся відставний детектив. Відтепер Тоні та детектив діють разом. І ось через деякий час їм вдається знайти першу зачіпку.

Жанр: Детектив, Кримінал, Драма.

Реліз серіалу відбувся у 2014 році в США.

Рейтинг на IMBD становить 8.1.

Рівер

Ця історія про співробітника правоохоронних органів, який є професіоналом своєї справи.

Але за всю практику йому вдалося зловити не всіх убивць. І тепер жертви злочинців, привиди переслідують поліцейського і вдень, і вночі.

Детектив розуміє, що має такий дар, який приносить йому лише біль і страждання. Він готовий піти на все, щоб позбутися його назавжди.

Жанр: Драма, Кримінал, Містика, Фентезі.

Серіал вийшов у 2015 році у Великобританії.

Рейтинг проекту на IMBD становить 8.2.

Лікарня Нікербокер

Серіал розповідає про події. Тих, що відбуваються на початку минулого століття в одній із лікарень Нью-Йорка.

Співробітники цієї лікарні, справжні професіонали. Вони лікують безнадійних пацієнтів новітніми методами, часто експериментальним шляхом. Однак багато лікарів перед лікуванням пацієнтів спочатку вживають наркотики.

Жанр: Драма.

Вийшов у 2014 році в США.

Рейтинг на IMBD 8.6.

Review

Ця історія про сміливого та рішучого телеведучого, який заради своїх глядачів готовий ризикувати власним життям у пошуках відповідей на їхні запитання.

Заради роботи і глядачів телеведучому доводиться розлучитися з коханою дружиною, займатися сексом у незвичайних місцях, а також взяти на себе роль рятівника, супермена. Чоловік не раз переступає межу закону.

Жанр: Комедія.

Серіал вийшов у 2014 році в США.

Рейтинг на IMBD становить 8.4.

Еш проти зловісних мерців

Головним героєм серіалу є ЕШ Вільямс, людина, якій симпатизує потойбічна частина світу.

Більше 30 років тому Ешу своїми діями вдалося відкрити портал у інший світ. Тепер з кожним роком мерців, що вийшли з Ада, дедалі більше. Така погань стає серйозною проблемою для населення Землі. Щоб виправити ситуацію, Ешу доведеться взяти себе в руки і відправити тварин у свій світ.

Жанр: Жахи, Комедія, Фентезі.

Вийшов у 2015 році в США.

Рейтинг на IMBD становить 8.7.

Хорас і Піт

У серіалі розповідається історія молодих людей, які постійно розважаються в барах Ірландії. У центрі уваги два брати-Піт і Хорас.

У братів на думці тільки п'янки та гулянки, абсолютно ніякої серйозності. Часом вони витворюють справжнє свавілля. Чим закінчиться така поведінка і хто чи що зупинить молодих людей?

Жанр: Комедія, Драма.

Серіал вийшов у 2016 році в США.

Його рейтинг на платформі IMBD складає 9.0. Це дуже високий показник і фільм однозначно можна рекомендувати до перегляду.

Вбивство на пляжі

Серіал розповідає про події, що відбуваються в невеликому містечку Америки. Виявляється, це місце наповнене різними таємницями та секретами, які непідвладно розгадати жодному жителю містечка.

Однажды на пляжі міста виявляють труп хлопчика, якому тільки недавно виповнилося 11 років. Все місто в шоці. ЗМІ тільки й пишуть про цю подію. Таємниці міста незабаром розкриються. А вбивство дитини послужило початком дій місцевих жителів.

Жанр: Детектив, Кримінал, Драма.

Проект з'явився на екранах у 2013 році у Великій Британії. Проект тривав протягом кількох років.

Рейтинг на IMBD становить 8.4.

Шлях

У центрі картини знаходиться звичайна середньостатистична сім'я з однією цікавою особливістю. Усі її члени повернуті на вірі у вищі сили.

Однак люди що неспроможні домовитися, кому саме їм схилятися, неспроможна вибрати краще божество, яке влаштовувало всіх без винятку. На цьому ґрунті в сім'ї постійно розростаються великі скандали.

Який шлях вибере кожен член сім'ї? Щоб дізнатися відповідь на поставлене питання, необхідно ознайомитися з цим твором.

Жанр: Драма, Детектив, Триллер.

Серіал вийшов у 218 році в США. В даний момент розробляється ще один сезон картини.

Рейтинг проекту на IMBD становить 7.6.

Чорне дзеркало

У цьому серіалі в кожній серії розповідається про різні події, ніяк не пов'язані між собою. Таке рішення по-своєму унікальне і дозволяє отримувати більше задоволення від перегляду цього фільму.

Загальна тема серій все-таки простежується в серіалі. Вона розповідає про негативні наслідки впливу сучасних інформаційних технологій на людський розум та життя загалом. Творці серіалу намагаються донести до глядача, до чого приведуть такі технології людство в майбутньому.

Жанр: Триллер, Драма, Фентезі.

Серіал з'явився на екранах у 2011 році у Великобританії і відразу ж набув популярності.

Тому на IMBD проект набирає рейтинг 8.4.

Усередині дев'ятого номера

Дім номер дев'ять наповнений дивностями та незрозумілими подіями. Кожен, хто потрапляє в такий будинок, приречений зіткнутися з невідомістю, вибратися з якої власними силами дуже важко.

У кожній серії розповідається про різних людей. Але всі вони опиняються у дев'ятому номері.

Жанр: Жахи, Драма, Комедія. Фільм був розроблений у 2014 році і показаний у Великій Британії. Рейтинг на IMBD становить 7.6.

Флауерси

Члени сім'ї Флауерсів вже давно стали один для одного чужими людьми. У їхньому будинку панують скандали і вічні чвари з будь-якого приводу.

Однак сімейство не втрачає надії знову об'єднатися, незважаючи на те, що чоловік і дружина мають коханці на боці, а діти готові вбити один одного за вдячність дівчини сусідки.

Жанр: Драма, Комедія.

Вийшов у 2016 році у Великобританії.

Рейтинг на IMBD 8.1.

Мільярди

Ця історія про протистояння фінансиста та федерального прокурора Нью-Йорка, боротьба за місце під сонцем.

Кожен з них готовий на все заради досягнення своєї мети та отримання вигоди. Чим закінчиться це протистояння впливових людей?

Жанр: Драма, Комедія.

Серіал вийшов у 2015 році в США.

Його рейтинг на IMBD становить 8.4.

Утопія

Група людей знаходять рукопис одного роману. У ній докладно описані та зображені трагедії минулого століття, які реально сталися у світі. Але така знахідка не обійдеться для кожного з них без покарання. За друзями починає стежити таємна організація, яка хоче вбити їх і відібрати рукопис.

Жанр: Фантастика, Драма, Детектив, Триллер.

Серіал вийшов у 2014 році у Великобританії.

Рейтинг на IMBD становить 8.5.

Щаслива долина

За скоєнням одного злочину пішов ланцюжок нових. Кожна з них вражає своєю дивністю. За розслідування страшних діянь береться досвідчений офіцер поліції Йоркшир Кетрін Кейвуд. Чи вдасться у жінки розплутати ниточку і покарати винних?

Жанр: Кримінал, Драма.

Цей проект був запущений у 2014 році у Великобританії.

Його рейтинг на IMBD становить 8.5.

Ти - втілення пророка

Ця історія про любовні стосунки двох безвідповідальних егоїстів, які одного разу провели разом одну ніч. З того часу вони не можуть жити один без одного.

Протягом усього серіалу молоді люди витворюють багато смішних, цікавих та безбаштових речей.

Жанр: Комедія, мелодрама.

Проект з'явився в 2015 році в США.

Його рейтинг на IMBD становить 8.2, що вважається дуже високим показником.

Труднощі асиміляції

Ця історія про те, як сім'я з Вашингтона вирішила змінити свій ареал проживання і переїхала до Орландо.

У новому місті на них чекає безліч цікавих речей та нюансів. Всім членам сім'ї доведеться звикнути до тутешніх звичаїв, культури та традицій.

Жанр: Комедія.

Серіал випустила невелика група розробників у 2015 році в США.

Проект чекав певний успіх, т.к. на IMBD він набрав рейтинг 8.0.

Темне дитя

Однажды Сара бачить, як дівчина, схожа неї як сестра-близнючок, закінчує своє життя самогубством.

Сара, скориставшись такою ситуацією, приховує самогубство дівчини, привласнюючи її речі, квартиру собі. Чи буде розкритий хитрий обман Сари? Дізнаєтесь після перегляду даного серіалу.

Жанр: Драма, Бойовик, Фантастика.

Проект побачив світ у 2014 році в Канаді.

Його рейтинг на IMBD досягає позначки в 8.4. Це означає, що серіал набув великої популярності і своїх шанувальників.

Вініл

Основні події у серіалі розгортаються у 70-х роках минулого сторіччя.

Йдеться про директора студії звукозапису Річе Фінестре. У житті цієї людини безліч проблем, починаючи від робітників і закінчуючи особистими, сімейними. Річі потихеньку божеволіє. А ще й потрібно утримувати бізнес, який він почав з нуля. Що ж допоможе Річі не опинитися в психіатричній лікарні, знайти здоровий підхід для вирішення своїх проблем? Щоб відповісти на поставлене запитання, необхідно уважно переглянути цей проект.

Жанр: Драма, Музика.

Серіал вийшов у 2016 році в США.

Рейтинг картини на IMBD становить 8.0.

Чужестранка

Історія про те, як медик, який допомагав пораненим на Другій Світовій війні в 1940-х роках, переміщається в минуле 1753 загадковим чином.

У минулому життя жінки під загрозою. Вона не знає, що робити, куди йти. Заради порятунку медсестра виходить заміж за шотландського воїна. Всі принади їх сімейного життя в подробицях описані в серіалі.

Жанр: Фантастика, Мелодрама.

Серіал вийшов у 2014 році в США та Великобританії.

Рейтинг IMBD становить 8.5.

https://www.youtube.com/watch?v=d6phdPK2S7U

Непохитна Кіммі Шмідт

Більшу частину свого життя дівчина Кіммі жила в підземному культі. Нині їй 29 років, і вона є мешканкою Нью-Йорка. Вона зовсім не пристосована до цього світу, надто наївна. Чи навчиться дівчина виживати у жорстокому місті?

Жанр: Комедія.

Серіал вийшов на екрани у 2015 році в США.

Рейтинг на IMBD становить 7.7.

Покажіть мені героя

Життя мера міста пішло під укіс. Федеральний суд змусив чоловіка збудувати будинки в престижному районі міста для малозабезпечених людей. Звичайно, корупційний мер не хоче цього робити, але у нього немає вибору.

З цього моменту мер поставив крес на своїй кар'єрі. Ця обставина викликала невдоволення серед простих мешканців міста, і вони вийшли з мітингами та протестами на вулиці. Чи вдасться меру згладити цю ситуацію, побудувати житло, та ще й залишитися в достатку?

Жанр: Історія, Драма.

Серіал з'явився на екранах у 2016 році в США.

Його рейтинг на платформі IMBD становить 8.3.

Червоне серце

Ця історія про звичайну дівчину, яка, перебуваючи на вулиці під час сонячного затемнення, виявилася в минулому на кілька століть.

Дівчина потрапляє в 941 рік у тіло аристократки. Головний герой пам'ятає все своє життя, але не може повернутися свого часу. Дівчині доведеться пройти серйозну боротьбу за виживання та суперництво в стародавньому світі.

Жанр: Фантастика, Мелодрама, Історія.

Вийшов у 2016 році в Кореї.

Рейтинг на IMBD становить 8.3.

Голяк

Серіал розповідає про двох найкращих друзів Вінні та Ділана, які все життя росли разом і були нерозлучні.

В обох молодих людей є дівчата, але немає нормальної роботи. Якось кохана Ділана вирішує від нього з'їхати до іншої людини. Як надійде хлопець у цій ситуації?

Жанр: Злочин, Комедія.

Серіал побачив світ у 2018 році у Великобританії.

Його рейтинг на IMBD становить 8.6. Це непоганий проект, який можна рекомендувати до перегляду.

Клініка

Молода людина на ім'я Джон Доріан відразу ж після закінчення школи приходить на роботу до медичного закладу на посаду інтерну.

У клініці хлопцеві разом зі своїм найкращим другом доведеться вивчати хвороби, лікувати пацієнтів. На них чекає багато цікавих і складних медичних випадків.

Жанр: Драма, Комедія.

Серіал вийшов у США в далекому 2001 році.

Його рейтинг на IMBD становить 7.8.

Любов напрокат

Молода людина Омер створив успішний модний бізнес, що приносить непоганий дохід.

Однак батьки Омера впевнені, що йому час одружуватися. Вони знайшли для сина відповідну дівчину, яка здобула престижну освіту і щойно повернулася зі сполучених штатів.

Омеру не подобається таке рішення батьків. У розпач він іде в одне з кафе свого міста, де знайомиться із звичайною офіціанткою. З її розповіді хлопець дізнається про проблеми в сім'ї офіціантки, які створив її рідний брат.

У результаті молодик одружується з офіціанткою на зло своїм батькам і тітці. Чи зможе Омер полюбити дівчину чи йому доведеться розлучатися?

Жанр: Мелодрама, Комедія.

Вийшов у 2015 році в Туреччині.

Рейтинг на IMBD становить 8.2.

Теорія великого вибуху

У серіалі представлено життя двох видатних фізиків, які знають все про влаштування нашого всесвіту.

Все життя в науці, молоді люди не мають навичок спілкування з людьми, а особливо з представницями протилежної статі.

Через деякий час поряд з друзями поселяється красива дівчина Пенні. З цього моменту життя фізиків перевертається з ніг на голову, і вони обоє починають старанно доглядати красуню. До чого призведе таке суперництво і з ким залишиться Пенні?

Жанр: Мелодрама, Комедія.

Серіал вийшов на екрани в 2007 році в США.

Рейтинг на IMBD проект має 7.6.

Твін Пікс

Однажды до берега море прибиває хвилями оголене тіло старшокласниці. Ця обставина викликає великий суспільний резонанс.

Під підозру потрапляють практично всі жителі мирного та маленького містечка, яке має власні таємниці та секрети. Чи вдасться поліцейським розкрити ці секрети та знайти справжнього вбивцю дівчини? Відповідь на це запитання можна буде дізнатися лише після перегляду серіалу.

Жанр: Триллер, Злочин, Детектив, Фентезі, Драма.

Серіал вийшов 1991 року в США. Однак його популярність досі не спадає.

Рейтинг на IMBD становить 8.4.

Фарго

Ця історія про жорстоку людину Лорна Малво, яка може вплинути на будь-яку людину, залякавши її і пригрозивши розправою.

Малво звик домагатися поставлених цілей, будь-що-будь. Така поведінка ще нікого не доводила ні до чого доброго. Чи стане Лорне винятком?

Жанр: Злочин, Триллер, Драма.

Серіал вийшов у 2014 році в США.

На IMBD проект набирає 8.2.