Як дивитися НТВ-плюс безкоштовно через інтернет

Anonim

Чи можна дивитися НТВ безкоштовно через інтернет, що таке послуга Онлайн ТВ, про її можливості. Крім цього, у статті буде розказано про те, як підключатися до НТВ ПЛЮС за допомогою інтернету.

Чи можна дивитися НТВ-плюс безкоштовно через інтернет

Представлена ​​опція під назвою НТВ плюс доступна будь-якому користувачеві, який має підключення до мережі інтернет. Даний сервіс «НТВ плюс онлайн» вміє самостійно вловлювати практично всі супутникові сигнали. Окрім цього, опція надає своїм користувачам можливість вибору необхідних каналів серед величезної кількості.

Що таке послуга Онлайн ТВ

НТВ плюс є першим оператором, який почав надавати своїм клієнтам опції супутникового телебачення біля Росії. У цій опції користувачу відкривається доступ до більш ніж 270 каналів цифрового супутникового телевізійного мовлення.

Завдяки опції онлайн ТБ користувач може отримати цілодобовий доступ до послуг, які надаються провайдером телевізійного мовлення. Кожен користувач може випробувати можливості цієї опції, використовуючи будь-який пристрій, який має підключення до інтернету.

За посиланням можна переглянути відео, в якому розповідається про представлену опцію

Можливості послуги Онлайн ТВ

Після підключення описаної послуги всі ті люди, які використовують розумні телевізори, персональні комп'ютери, а також мобільні пристрої, що працюють на програмному забезпеченні Android або IOS, зможуть переглядати їх найулюбленіші телевізійні передачі в будь-якому місці.

Однак, для коректної роботи цієї функції дуже важлива наявність підключення до мережі інтернет. Завдяки цій функції користувач точно не пропустить жоден важливий матч або новий випуск найулюбленішого шоу.

До основних переваг даної послуги можна віднести наступне:

  • Користувачеві відкривається доступ до величезного вибору різних телевізійних каналів, які транслюються російською;
  • Користувачеві не потрібно встановлювати додаткові програмні забезпечення на його телевізор;
  • Для мобільних пристроїв є спеціально розроблені програми;
  • Для отримання доступу до послуги користувачу необхідно лише провести разову оплату;
  • Програвач буде автоматично підлаштовуватися, ґрунтуючись на швидкості підключення пристрою до мережі інтернет;
  • За бажанням користувач може додати свої будь-які телевізійні шоу до списку обраних;
  • Після підключення даної опції користувачу відкривається доступ до каналу під назвою «Матч ТВ».

Необхідно відзначити, що користуватися даною опцією клієнти можуть тільки на території Російської Федерації.

Що необхідно для підключення послуги

Для того, щоб підключити подану опцію, користувачеві потрібно звернутися до компанії для укладання абонентського договору. Згідно з укладеним договором користувачеві надаватимуться послуги телевізійного мовлення. Крім цього, після укладання цього договору, користувачеві потрібно спочатку придбати, а потім встановити все необхідне обладнання. А саме:

  • Карта доступу;
  • Супутникова антена;
  • Цифровий термінал.

Після того, як всі вище описані елементи будуть правильно підключені та налаштовані, користувач отримає доступ до величезної кількості різних функцій, а також дуже багато різних переваг.

Для отримання доступу до функції недостатньо наявність лише спеціального обладнання для прийому сигналу. Крім цього, користувач повинен мати якісну передачу телевізійного сигналу. У зв'язку з цим звичайної телевізійної тарілки може бути недостатньо.

Як підключитися до НТВ ПЛЮС через інтернет

Завдяки підключенню до цієї функції через персональний комп'ютер користувач зможе переглядати різні телевізійні канали на пристрої в онлайн режимі. Основною перевагою цієї функції є те, що користувачу не потрібно використовувати тарілку, ресивер або карту умовного доступу для експлуатації функції.

Кожен користувач при бажанні може переглядати телевізійні канали, що його цікавлять, за допомогою стандартного плеєра, використовуючи свій планшет, мобільний пристрій або персональний комп'ютер. Для підключення функції потрібно лише перейти на офіційний сайт представленої компанії та пройти процес дуже легкої реєстрації для створення особистого кабінету користувача. Після цього система автоматично запропонує йому підібрати найбільш підходящий пакет послуг, який користувач може оплачувати або один раз на рік, або в те саме число кожного місяця.

У відео розповідається про досвід використання даної опції:

Які є пакети

Всі телевізійні канали, які надаються організацією НТВ, розділені на кілька певних пакетів. Для підключення доступні такі пакети:

  • Пакет під назвою «Базовий». У представлений пакет входить 34 загальноросійські телевізійні канали, 14 регіональних телевізійних каналів, 19 інформаційних та 4 дитячі телевізійні канали. Крім цього, також, входять 20 каналів з радіо, 21 телевізійних каналів, на яких транслюються фільми та 11 спортивних телевізійних каналів;
  • Пакет під назвою «Економний». У цей пакет також входять 34 всеросійських телевізійних канали та 14 регіональних, а також 4 інформаційних та 3 дитячих телевізійних канали. Крім того, у представлений пакет 7 розважальних телевізійних каналів та 3 канали, на яких транслюються фільми та серіали.

Окрім цього, організація НТВ дуже часто запускає різні акції, завдяки яким користувач може дуже добре заощадити на придбанні пакета послуг.

Можливі проблеми

Дана опція може правильно функціонувати не на всіх версіях операційних систем. Оскільки для використання опції необхідно встановлювати спеціальну програму, може бути така, що вона не поєднується з операційною системою пристрою.

Питання експерту Чи буде доступна опція за кордоном?

Ні, ця функція доступна лише на території Російської Федерації. Крім цього, варто зазначити, що дана функція не буде доступною користувачам як країн СНД, так і країн далекого зарубіжжя. Чи потрібно встановлювати додаткові програми для перегляду каналів на персональному комп'ютері?

Так, для того, щоб користувач зміг повноцінно переглядати придбаний пакет послуг, йому потрібно спочатку встановити на свій персональний комп'ютер останню версію Flash плеєра.