Які фільми вийдуть у жовтні 2020

Anonim

Якщо ви любите кіно, то точно не хочете пропустити щось із новинок жовтня 2020 року. На жовтень заплановано багато прем'єрів, як художніх фільмів, так і мультфільмів. Ми зібрали найповніший список новинок кіноіндустрії, які можна подивитися як у кінотеатрі, так і в родинному колі.

Російський рейд

Рейдери підготували практично ідеальний план захоплення великого заводу.Вони мають докладні креслення підприємства, підтримка хакерів та зв'язку на найвищому рівні. Операцію має провернути досвідчена банда головорізів. Однак все обертається зовсім несподівано, оскільки банду веде людина, для якої важливий не сам завод і гроші, а помста і справедливість.

2020 рік,

Росія,

Бойовик,

Тривалість 1 година 43 хвилини.

Ловець снів

Хлопчик на ім'я Джош приїжджає зі своїми батьками на відпочинок до відокремленого будинку в лісі. Там він знаходить старовинний окультний предмет ловець снів. Після цього всі його страшні сни стають реальністю.

2020 рік,

World Pictures,

Жахи, містика,

тривалість 1 година 25 хвилин.

Бумеранг

Едик – це самовпевнений та цинічний власник аптечного бізнесу з кримінальним минулим. Петрович - це художник-невдаха, який пропиває в гаражі залишки таланту. Петрович вирішує звести рахунки з життям, але падає з даху висотки прямо на новенький бумер Едіка. Нещасний виживає, але тепер він має повернути Едіку вартість машини, а це сума із сімома нулями. Але все обертається безглуздим чином, адже у всесвіті відмінне почуття гумору.

2020 рік,

Росія,

комедія,

тривалість 1 година 50 хвилин.

Готель Окко

Дівчинка на прізвисько Окко приїжджає в гості до бабусі, яка є власницею невеликого готелю. Там вона виявляє привида – жваво хлопця на ім'я Урі-Бо. Друзі об'єднують зусилля, щоб повернути готелі колишню славу.

2020 рік,

Японія,

мультфільм,

фентезі,

тривалість 1 годину 30 хвилин.

Так близько до сонця

Головний герой щодня прокидається і нічого не пам'ятає з минулого життя. Чи зможе він вибратися з цього страху?

2020 рік,

Росія, Франція,

драма,

тривалість 1 годину 30 хвилин.

Сімейка Бігфутов

Безсумнівно, всі сім і різні, але ця – особлива. Глава сімейства колись перетворився на Бігфута, а син успадкував його суперздатності та вміння розуміти мову тварин.У будинку тієї сім'ї живе безліч тварин - це величезний ведмідь, білка і кумедний єнот з безліччю дитинчат. Коли унікальному заповіднику на Алясці буде потрібна допомога, вся сім'я вирушить їм на допомогу і покаже, на що здатна сімейна команда.

2020,

Франція, Бельгія,

анімація,

тривалість 1 година 29 хвилин.

За примарними дверима

Леденить душу фільм про безстрашних ковбоїв, які пограбували поїзд і сховалися в місті-примарі. Проте, вони не підозрюють, що це місто перебуває під владою темних сил. Чи зможуть ці хлопці протистояти відьмам і перевертням?

2020 рік,

США,

драма, жахи,

тривалість 1 година 36 хвилин

Малюшка з характером

У минулому ця дівчина була солдатом спецпідрозділу, але нині працює швейцаром у готелі, де планується пограбування. Тільки вона зможе врятувати безцінні витвори мистецтв, заховані в стінах готелю.

2020 рік,

США,

бойовик,

триллер,

тривалість 1 година 40 хвилин

Справа Колліні

Каспару Лайнену належить розслідувати загадкову справу нічим непримітного механіка, італійця Фабриціо Колліні, який, на перший погляд без жодних мотивів убив відомого німецького бізнесмена Ганса Майєра, після чого сам здався поліції.Розслідування ускладнюється не лише мовчанням Колліні та дуже досвідченим адвокатом, який претендує на посаду головного героя, а й його особистим причастям до цієї справи. Внучка жертви Йоханна була його першим коханням. Але Лайнену випадково вдається знайти зачіпку, завдяки якій він розуміє, що зіткнувся з досить великим судовим скандалом Німеччини.

2019 рік,

Німеччина,

триллер,

тривалість 2 години 3 хвилини.

Хелловін Хьюбі

Хьюбі Дюбуа – це добродушний хлопець і великий шанувальник Хеллоуїна. Над ним постійно насміхаються доросліші та діти невеликого містечка. Однак коли на місто обрушується невідома загроза, яка може порушити святкування Дня всіх святих, саме Х'юбі рятує всіх мешканців.

2020 рік,

США,

комедія,

тривалість 1 година 42 хвилини.

Капоне. Обличчя зі шрамом

Вийшовши з в'язниці, Аль Капоне продовжує залишатися під особливою увагою ФСБ, адже велику суму грошей так і не знайдено. По всьому будинку героя розставлені жучки та під підозрою кожен член сім'ї. Чи вийде спецслужби отримати від ганстера інформацію, де і за яких обставин він сховав гроші. А може його хвороба з втратою пам'яті - це всього лише гра?

2020 рік,

США,

детектив,

біографія,

тривалість 1 година 42 хвилини.

Хто не сховався

Дві молоді пари вирішили красиво провести відпустку і зняли розкішну віллу. Однак вони навіть не підозрювали, що будинок буквально напханий камерами і за ними пильно спостерігають. Їх маленькі секрет і в той же час таємниці всього будинку стануть дійсністю, але це ще не все.

2020 рік,

США,

Жахи,

тривалість 1 година 28 хвилин.

Гудбай, Америка

Віктор Сергійович їде до Америки відвідати дочку. Там він з жахом виявляє, що його онук Пол хоч і непогано говорить російською, але не розуміє простих речей, які зрозумілі дітям у Росії.

У фільмі розповідається і про інших людей, які поїхали з Росії, але в їхньому серці досі туга за Батьківщиною. Всі герої страждають від однієї недуги - намагаються забути про своє коріння і почати життя заново.

2020 рік,

Росія,

драма,

тривалість 1 година 45 хвилин.

Барбоскіни на дачі

Це перший повнометражний мультфільм про веселу та дружну родину псів, які добре знайомі глядачам з анімаційного серіалу «Барбоскіни».

2020 рік, Росія, мультиплікаційний фільм, 1 година 10 хвилин

Пальма

Цей фільм заснований на реальних подіях, що відбулися в 1970 році в московському аеропорту. Ігор Полянський відлітає за кордон і залишає на злітній смузі свою вівчарку Пальму, через непорозуміння у собаки не виявилося медичної довідки. Пальма ховається в аеропорту і зустрічає кожен літак, сподіваючись, що прилетів господар.Собака швидко стає своєрідним талісманом аеропорту.

Дев'ятирічний хлопчик Коля після загибелі мами приїжджає до батька, пілота В'ячеслава Лазарєва. Пальма стає справжнім другом хлопчику, проте невдовзі повертається справжній господар.

2020 рік,

Росія,

драма,

тривалість 1 година 50 хвилин.

Чесний злодій

Професійний грабіжник банків вирішив відійти від справ. Однак стати чесним, будучи злодієм, дуже проблематично. Прийде дати відсіч продажним поліцейським, щоб врятувати своє добре ім'я та кохану.

2020 рік,

США,

триллер,

тривалість 1 година 32 хвилини

Пінгвіненя Пороро. Пірати острова скарбів

Пігвіня Пороро з друзями вирушає в подорож на кораблі в пошуках легендарного скарбу. Малюка чекають дивовижні зустрічі з підступними піратами і самим легендарним Сільвером.

2019 рік,

Республіка Корея,

анімація,

тривалість 1 годину 20 хвилин.

Падіння

Старіючий батько перестав справлятися з самотнім життям на фермі і переїхав до Лос-Анджелеса в сім'ю сина. Але чи вдасться у батька та сина подолати біль, який вони все життя завдавали собі та один одному. Дивовижна історія любові та гріха, прийняття та прощення.

2020 рік,

Канада, Великобританія,

драма,

тривалість 1 година 52 хвилини.

Кращі роки

Історія чотирьох затятих друзів Джуліо, Джемми, Паули та Річарда, розказана протягом сорока років, починаючи з 1980 року і до наших днів. У фільмі розповідається про їхні надії та розчарування, успіхи та невдачі. Це дивовижна історія дружби та любові, через яку також можна дізнатися Італію та італійців.

2020 рік, Італія, драма, тривалість 2 години 9 хвилин.

Чорнобиль

Пожежний Олексій на перший погляд зовсім не схожий на головного героя. У небезпечну вилазку разом із ним вирушили інженер Валерка та військовий водолаз Борис. Група має небезпечну місію – спуститися в резервуар з водою і запобігти страшному результату катастрофи.

2020 рік,

Росія,

драма,

тривалість 1 годину 53 хвилини.

Морг

Ніч у морзі – це точно не для людей зі слабкими нервами і новому охоронцеві аж ніяк не пощастило. На першому ж чергуванні він стикається з дуже загадковими речами і потойбіччю, яка налаштована вороже.

2019 рік,

Парагвай,

Жахи,

тривалість 1 година 50 хвилин.

Чесний кандидат

Пара столичних політтехнологів шукає ідеального кандидата, за якого охоче віддадуть свої голоси виборці. Таку людину вони знаходять у невеликому містечку під назвою Оленье озеро, яке розташоване в штаті Вісконсін. Саме за цією людиною і почали полювання політтехнологи з кількох ворогуючих партій.Саме бравому полковнику у відставці належить захищати демократію всієї країни, а може й миру. Але є один нюанс, сам кандидат про свою місію ще не здогадується.

220 рік,

США,

комедія,

драма,

тривалість 1 година 41 хвилина.

Чарівна арка

Мультфільм розповідає про кумедний дельфін, який потрапляє в загублене підводне місто. Там на нього чекає багато небезпек і страшні мурени.

2020 рік,

Росія,

анімація,

тривалість 1 годину 15 хвилин.

Хадра

У фільмі розгортається історія трьох мешканців сучасної Москви.Вони винаймають одну квартиру на трьох і потрапляють до низки дивних і смішних історій, кожна з яких допомагає їм подорослішати. Діджей Вадим шукає гроші на оплату квартири, що втратив, але знаходить набагато більше. Барабанщик Деня намагається підкорити столицю, але його починає шантажувати колишня та ситуація докорінно змінюється. А режисер-початківець Льоша намагається знімати серйозні фільми, але в результаті виходять тільки комедії.

2019 рік,

Росія,

комедія,

тривалість 1 година 40 хвилин.

Екстремальна робота

У спробах викрити банду наркоторговців, детективи влаштовуються працювати в закусочну, де часто бувають злочинці. Але несподівано страви з курки, приготовлені детективами, стають дуже популярними у відвідувачів цього закладу.У результаті схудла закусочна перетворюється на одне з найбільш відвідуваних місць у місті.

2019 рік,

Республіка Корея,

комедія,

тривалість 1 година 51 хвилина.

Гноми у справі!

Сімейка гномів непогано влаштувалася, вони живуть у кондитерській Олафа і ласують його десертами. Однак Олаф має старшого брата Генрі, який вважає кондитера винним у всіх своїх бідах. Він вирішує помститися братові, але на допомогу Олафу приходять відважні гноми і допомагають врятувати кондитерську.

2019 рік,

Німеччина,

комедія,

фентезі,

тривалість 1 година 18 хвилин.

4 особи Мони Лізи

Портрет Мони Лізи завжди привертав до себе багато уваги. Навколо цього твору мистецтв у всі часи було багато таємниць та суперечок. У житті художника було чотири жінки. Хто ж із них надихнув Леонардо створення цього портрета?

2018 рік,

Італія,

документальний фільм,

тривалість 1 годину 30 хвилин.

Проклятий будинок

Довгі роки старий будинок чекав на нових господарів. Але нові мешканці в'їхали і зло, яке в ньому було, прокинулося. Глядачі стануть свідками надламаного життя сім'ї та всього жаху, що на них чекає.

2018 рік,

США,

Жахи,

тривалість 1 година 31 хвилина.

Гіпноз

Хлопець на ім'я Михайло відвідує психотерапевта Волкова, щоб вилікуватися за допомогою гіпнозу від лунатизму. Але в результаті підліток перестає розрізняти дійсність та ілюзію. Ситуація стає критичною, після того, як таємниче загинула одна з пацієнток Волкова і Михайло взявся за розслідування.

2020 рік,

Росія,

триллер,

тривалість 1 година 45 хвилин.

Парадокси

У фільмі показано звичне життя артистів. Глядачі побачать усі абсурдні ситуації з ними, а також їх сусідами та тваринами.

2020 рік,

Росія,

комедія,

тривалість 1 година 40 хвилин.

Смерть на Нілі

Цей фільм про великого детектива Пуаро. Цього разу він вирушає у плавання Нілом, і під час подорожі на пароплаві відбувається вбивство. Глядачі стануть свідками заплутаного та небезпечного розслідування.

2020 рік, США, детектив, тривалість 1 год 53 хвилини.

Ширли

Щоб створити черговий хорор-шедевр Ширлі Джексон запрошує до свого особняка випадкову молоду пару. В результаті молоді люди виявляються втягнутими в небезпечну гру і балансують на межі життя і смерті.

2020 рік,

США,

драма,

тривалість 1 година 47 хвилин.

Смертельні ілюзії

Брати Романови – це відомі ілюзіоністи, шоу яких збирають повні зали. Через суперечності вони вирішують завершити кар'єру, але попередньо хочуть зробити грандіозне шоу. Під час цього шоу ситуація виходить з-під контролю і Романови виявляються втягнутими у гру на виживання.

2020 рік, Росія, трилер, тривалість 1 годину 50 хвилин.

Коник Горбоконик

Іван – це ні Царевич, ні богатир, ні красень. Старші брати взагалі вважають його дурнем, але все кардинально змінюється, коли в нього з'являється новий товариш Коник-Горбунок. Він хоч і невеликий на зріст, але розумний і сміливий, і з ним не страшні вороги. За сюжетом Івану та Коньку доводиться зіткнутися з дуже небезпечним ворогом, але вони вийдуть переможцями.

2020 рік,

Росія,

пригоди,

тривалість 1 годину 20 хвилин.

Доктор Ліза

Доктор Ліза та її чоловік Гліб збираються відзначити 30 років від дня весілля. Відзначити цю гарну дату, запрошені рідні та друзі. Ліза спеціально відклала всі справи, щоб провести день у родинному колі. Але лікареві треба заїхати на вокзал, щоб проконтролювати роботу фонду. Ця поїздка виявляється сповнена несподіванок.

2020 рік,

Росія,

драма,

тривалість 1 година 45 хвилин.

Король Стейтен-Айленда

У центрі уваги 25-річний ледар з Нью-Йорка. Його батько працював пожежником та загинув, коли хлопчику було 7 років. Через роки мати знову починає зустрічатися з пожежником, що докорінно змінює життя героя фільму.

2020 рік,

США,

драма,

комедія,

тривалість 2 години 16 хвилин.

Глибше!

Режисер-початківець, який є непоганим майстром людської психології і практично ідеально знає систему Станіславського, потрапляє в порно-індустрію. Він намагається змінити життя на краще, чи вийде це в нього?

2020 рік,

Росія,

комедія,

тривалість 1 годину 55 хвилин.

Охоронець бабусі

Однією бабусі в Нью-Йорку ворожка передбачила велику удачу. Полі цього старенька зняла всі свої заощадження і вирушила до казино.Бабуся зриває великий куш і наймає охоронця. Але все йде не так гладко, як хотілося б. Бабуся опиняється в епіцентрі бандитських розбірок, тримайтеся все…

2019 рік,

США,

комедія,

драма,

тривалість 1 година 27 хвилин.

Чорний дрізд

DSC_5869.NEF

Секретний агент із позивним «Чорний дрізд» несподівано для всіх йде зі служби і відкриває крутий нічний клуб у Карибському морі. Він хоче втекти від минулого, де приховано безліч секретів. Однак вульгарне життя все одно не відпускає його.

2019 рік,

США,

Великобританія,

драма,

тривалість 1 година 37 хвилин.

Любов без розміру

Здавалося б, Маша нещодавно блищала на сцені і збиралася підкорити столицю. Але минуло кілька років, і ось їй уже за тридцять, а немає ні сім'ї, ні кохання, ні хоча б своєї нерухомості. Зате завдяки своєму колишньому Маша їде в доленосну подорож до Ельбрусу, там на неї чекають неймовірні зустрічі та великі зміни в житті.

2020 рік,

Росія,

комедія,

мелодрама,

тривалість 1 година 31 хвилина.

Вдова

В основі цієї картини лежить реальна історія, що сталася у 2017 році. Щороку в лісах на півночі Ленінградської області безвісти пропадає понад 30 людей. Пізніше їхні тіла знаходять у лісі повністю голими, але без слідів смерті.Цей фільм про команду волонтерів, які шукали в лісі зниклого хлопчика, а зіткнулися з жахливою істотою, яка за переказами зветься Кульгавою Відьмою.

2020 рік,

Росія,

Жахи,

мистика,

тривалість 1 годину 55 хвилин.

Дідусь нелегкої поведінки

Це історія про норовливого десятирічного хлопчика Пітера Стокса, який шалено любить свою кімнату. Окрім цього, герой дуже любить свого дідуся. Але все змінюється, коли дідусь переїжджає до будинку до Пітера і займає кімнату хлопчика. Спроби повернути собі кімнату перетікають у справжню війну.

2020 рік,

США,

комедія,

тривалість 1 година 47 хвилин.

Татова донька

Батько-одинак ​​на ім'я Джибі живе заради своєї дочки Софії. Щоночі перед сном він читає їй казки про чарівний світ, де живуть феї та дракони. Але згодом у їхньому світі з'являється новий принц – однокласник Софі, що дорослішає. Тепер Джібі треба стати героєм для дочки в реальності.

2020 рік, Франція, Бельгія, комедія, тривалість 1 година 41 хвилина.

Академія монстрів

Розумна і дуже вихована 15-річна дівчинка змушена переїхати, оскільки її несподівано переводять до іншої школи. У новій школі перед нею відкривається портал до монстрів з іншого виміру. Її чекають чарівні пригоди.

2020 рік,

Великобританія, Канада,

анімація,

тривалість 1 годину 20 хвилин.

Наркомама

У фільмі розповідається про обдаровану перекладачку, яка допомагає розкривати злочини в поліції. Але життя її круто змінюється, коли дівчина дізнається про велику партію наркотиків і не може встояти перед спокусою змінити своє життя. Вона стає НаркоМамою, яка вирішує побудувати власну імперію, і потім сама опиняється на гачку у поліцейських.

2020 рік,

Франція,

комедія,

тривалість 1 година 44 хвилини.

Кримінальні боси

Це історія про двох наркокур'єрів, які випадково втягуються у справу явно не свого рівня. Головних героїв чекають небезпечні пригоди, але в результаті все закінчиться благополучно.

2020 рік,

США,

триллер,

тривалість 1 годину 55 хвилин.

Дублінські бешкетники

Хлопець на ім'я Меттью і його друзі, нігіліст Рез і розлючений Кірні, живуть у Дубліні. Вони вирішують залишити школу заради соціального вакууму, наркотиків та алкоголю.

2020 рік,

США,

Ірландія,

драма,

тривалість 1 година 36 хвилин.

Аутло

Старшекласник-гей і загадкова дівчина-бунтарка намагаються домогтися взаємності одного і того ж хлопця. Генерал і танцівниця-трансгендер у 1980-х ставлять на кон кар'єру та життя, щоб у результаті бути разом.

2020 рік,

Росія,

драма,

тривалість 1 годину 35 хвилин.

Poly

У фільмі розповідається про маленьку поні на ім'я Полі, яка подорожує півднем Франції. Вона перетинається з багатьма героями, і змінює їхнє життя на краще.

Деякі з цих фільмів були зняті ще кілька років тому, але в Росії на великому екрані вони показуються вперше.