30 найкращих сереалів із захоплюючим сюжетом з високим рейтингом

Anonim

30 найкращих серіалів із захоплюючим сюжетом та з високим рейтингом. Опис, коли зняли та скільки триває кіно. Рейтинг у Кінопошуку.

Надприродне

Відомий американський серіал з високим рейтингом. Історія фільму присвячена двом братам Сему та Діну Вінчестерам, у яких померла мати.

Батько молодих людей безслідно зник у пошуках містики, надприродного. Діти вирушають у подорож по всій країні в пошуках свого зниклого батька, зустрічаючи на своєму шляху різну нечисть і борючись з нею всіма можливими способами до правди.

Перший сезон серіалу був показаний у 2005 році в США.

На даний момент показано вже 14 сезонів серіалу.

Фільм загалом відноситься до жанру містики, жахів. Його також можна назвати драмою та трилером.

А рейтинг IDMB становить 8.5.

Дія серіалу відбувається в невеликому містечку на північному заході Америки. У цьому місті часто відбуваються моторошні та звірячі вбивства. Стає зрозуміло, що в місті орудує серійний маніяк, який не перед чим не зупиниться.

У центрі картини молодий співробітник правоохоронних органів, який має знайти злочинця і покарати його за всією суворістю закону. У цьому поліцейському допомагають друзі колеги.

Серіал випущений 2011 року в США. Всього було знято 6 сезонів.

На даний момент рейтинг проекту на IDMB становить 7.8.

Жанр: драма, містика, жахи, трилер.

Це серіал для легендарного детектива Шерлока Холмса в сучасному вигляді. Тобто. це історія про людину, яка максимально схожа за характером і складом розуму на відомого слідопиту, але тільки йому доводиться діяти в даний час в умовах капіталізму.

Жанр: драма, кримінал, містика.

Проект вийшов у 2010 році в США, і було знято 4 сезони.

Має високий рейтинг на IDMB в 9.2.

Серіал розповідає про звичайного вчителя хімії в загальноосвітній школі, зарплати якого ледве вистачає, щоб прогодувати вагітну дружину та сина підлітка. Цього чоловіка звуть Уолтер Уайт, і його дитина страждає на важку форму ДЦП.

До всього цього, лікарі у хіміка виявили пухлину головного мозку, яка стрімко прогресує. Уолтер впевнений, що йому залишилося жити не більше року, ну максимум кілька років. Всі ці обставини викликають у Уайта важку форму депресії, де він перебуває щодня. Вчитель розуміє, що без нього дружині з сином буде вкрай важко вижити.

Однак, несподівано для всіх хімік починає діяти, в ньому прокидається надія та рішучість.

Тепер Уолтером рухає пристрасть заробити якомога більше грошей, щоб забезпечувати свою сім'ю. Молода людина розуміє, що жити йому залишилося зовсім нічого і тому пускається на всі тяжкі.

Жанр: трилер, кримінал, бойовик.

Було випущено 2008 року в США.

Рейтинг IDMB становить 9.5.

Кілька років тому двоє підлітків втратили своїх батьків у страшній автокатастрофі. Йдеться про Олену та Джеремі Гілберт, яким по 17 і 15 років відповідно.

Після смерті батьків життя молодих людей пішло під укіс. Вони скочуються в школі, впадають у депресії.

Настає новий навчальний рік, і в класі підлітків з'являється загадковий юнак, переведений з іншої школи. Степан Сальваторе, так звати нового учня, швидко втирається в довіру до Олени та її друзів, розчулюючи дівчину своєю красою та харизмою.

Через деякий час Олена і Стефан починають зустрічатися, проте дівчина і подумати не могла, що її хлопець-це вампір, який просто намагається жити звичайним повсякденним життям. Згодом виявиться, що Стефан живе на Землі вже кілька сотень років.

Жанр: Фентезі, містика, жахи.

Вийшов у США в 2009 році. Зараз у серіалу 8 сезонів.

Рейтинг на IDMB становить 7.7.

У серіалі розповідається про доктора Грегорі Хаус. Цей лікар вважається професіоналом своєї справи, він здатний вилікувати навіть найбезнадійнішого пацієнта. Однак Грегорі вже кілька років приховує страшну таємницю про себе від громадськості. Щоб дізнатися про секрет лікаря, необхідно уважно переглянути цей серіал.

Жанр: Драма. Містика.

Вийшов у 2004 році,

Рейтинг на IDMB 8.8.

Дія серіалу розгортається в невеликому містечку Бірмінгем на заході Великобританії. Причому в картині розповідається про 20-і роки минулого століття.

Оповідання ведеться про сім'ю Шелбі, яка всіма способами намагається відкрити чесний, легальний бізнес. Однак у глави сімейства Томаса неможливо зробити цього, т.к. за вдачею чоловік є жорстоким злочинцем і бандитом.

Жанр: Кримінал, Драма.

Серіал вийшов у 2013 році в США.

Проект має 5 сезонів.

Рейтинг на IDMB в 8.8.

Це історія про двох братів Лінкольна та Майкла Берроузу, які ще в малому віці залишилися без батьків.

Лінкольн усіма силами дбав про свого молодшого брата, роблячи все для його благополуччя. Він допоміг братові здобути гідну освіту інженера, проте сам ніяких висот не досяг.

Не знайшовши нормальну роботу, Лінкольн вирішив податись у злочинці.Невдовзі молодика затримали та звинуватили у вбивстві члена родини віце-президента країни. Лінкольн вирушив у в'язницю, згодом чоловікові винесли вирок у вигляді смертної кари на електричному стільці, і йому залишилося тільки дочекатися його виконання.

Майкл вирішив досягти справедливості і витягти брата з в'язниці будь-якими способами. Адже він архітектор і сам проектував цю в'язницю, тому добре знає її.

Незабаром Майкл опиняється у в'язниці у ролі ув'язненого, де сидить його брат Лінкольн. Молода людина починає вибудовувати власний план втечі разом із братом.

Жанр: Бойовик, Кримінал, Містика, Драма.

Вийшов у 2005 році в США.

Зараз всього 6 сезонів.

Рейтинг на IDMB 8.4.

Серіал розповідає про чудового психолога Келе Лайтмана, який тільки по одному погляду свого співрозмовника здатний зрозуміти, бреше людина чи ні. Ще нікому не вдавалося обдурити чоловіка.

Лайтман може навіть визначити всі почуття людини, її страх, ненависть, злість і т.д. Ця людина - чудова знахідка для співробітників правоохоронних органів, які завдяки навичкам такого психолога зможуть вивести навіть найхитрішого злочинця на чисту воду.

Жанр: Кримінал, Триллер, Містика.

Серіал був показаний у 2009 році в США. Пізніше вийшло ще два сезони.

Рейтинг на IDMB становить 8.

У світі відбувся апокаліпсис, в результаті якого більша частина населення планети виявилася заражена вірусом. Люди почали перетворюватися на зомбі, почався повний хаос і свавілля.

Однак серед усіх недолюдей знаходиться група тих, хто вижив, яку очолив капітан Рік Граймс. Люди, що вижили в процесі всього оповідання, шукають собі притулок, де вони могли б спокійно жити залишок днів. Але на шляху постійно зустрічається загроза у вигляді заражених.

Однак між групою людина незабаром починаються внутрішні конфлікти, які стають набагато небезпечнішими за ходячих мерців.

Жанр: Драма, Жахи, Триллер.

Вийшов у 2010 році. Всього 9 сезонів.

Рейтинг на IDMB у серіалу 8.4.

Ця історія про Ребекку, Клаус та Елайдж, які в 20-х роках минулого століття були добрими управлінцями міста Новий Орлеан. Причому жінки зомбували всіх людей міста, використовуючи їх у власних цілях.

У таких умовах Новим Орлеаном розгулялося щось надприродне і незрозуміле.

Вся ця погань розгулялася містом, почуваючи себе як вдома, займаючись суцільною веселістю і знущаючись з звичайних людей.

Однак спокій нечисті порушує людина на ім'я Майкл, яка раптово з'явилася в місті.

Жанр: Фентезі, Драма, Жахи, Містика.

Перший сезон вийшов у 2013 році, всього їх 5.

Рейтинг на IDMB 8.3.

У серіалі описана історія детектива Патріка Джейна, який займається розкриттям тяжких злочинів.

Чоловік справжній професіонал своєї справи, він здатний швидко розкрити навіть саму безнадійну справу. Патрік завжди звертає увагу на будь-яку дрібницю, вважаючи, що це головне в роботі детектива та будь-якого слідчого, що допомагає розплутати будь-яку ниточку.

По ходу розвитку серіалу, глядач дізнається, що раніше Патрік Джейн був медіумом, і вмів пробуджувати в собі паранормальні здібності.

Жанр: Кримінал, Драма, Містика.

Вийшов у 2008 році. Всього 7 сезонів.

Рейтинг 8.1.

Один із найпопулярніших зарубіжних серіалів іноземного виробництва із заплутаною та цікавою сюжетною лінією.

У картині розповідається про ватажка всіх вікінгів середньовіччя Рагнара Лодброка, який вважається нащадком самого Господа Бога.

Жанр: Пригоди, Бойовик, Драма, Історія. Вийшов 2013 року.

Всього є 6 сезонів.

Рейтинг IDMB 8.6.

Серіал розповідає про жінку, яка за власним бажанням допомагає співробітникам правоохоронних органів шукати жорстоких і безжальних вбивць і встановлювати, чому загинула та чи інша людина, жертва злочинця.

Темперанс, так звати жінку, має дар роботи з кістками людського тіла, що розклалося. За її словами, кістки вміють говорити і спілкуватися, надаючи докладні деталі скоєного злочину.

Ведення подібної діяльності забирає у Темперанс весь вільний час. Жінка зовсім не має особистого сімейного життя, коханого, вона повністю присвячує себе роботі. Героїня серіалу впевнена, що допомагати людям-це її життєве покликання.

Темперанс завжди працює одна, без будь-яких напарників. Проте невдовзі до жінки приставляють бойового офіцера. людину, яка пройшла чимало гарячих точок. З ним дівчині доведеться спрацюватись.

Жанр: Кримінал, Містика.

Вийшов у 2005 у США.

Має рейтинг 7.9.

Історія про літак, який, здійснюючи політ над Тихим океаном, зазнав аварії і впав на незрозумілий і загадковий острів. Цій місцевості немає на жодній карті.

В авіакатастрофі вижило 48 людей, і всім їм належить розгадати таємницю зловісного острова, щоб залишитися живим. Вони зіткнуться з незрозумілими надприродними речами, і лише найсильнішим вдасться вціліти і повернутися додому.

Жанр: Пригоди, Містика.

Вийшов у 2004 р.

Рейтинг IDMB 8.4.

У серіалі описано життя звичайного судово-медичного експерта Майамі. На перший погляд, це ні чим не примітна людина, яка добре вміє виконувати свою роботу, відповідально підходячи до будь-якої справи.

По ходу серіалу з'ясовується, що Декстер Морган не зовсім звичайний судмедексперт. Він байдужий, нікого не любить людина. Саме тому Морган стає серійним убивцею. маніяком, якого не вдається спіймати.

Жанр: Драма, Містика.

Вийшов у 2006 році в США.

Рейтинг IDMB 8.7.

Історія про Шерлока Холмса, який у минулому був завзятим наркоманом, і Джоан Ватсон. Молоді люди вирішують повністю змінити своє життя. прийнявши інший бік закону.

Чоловіки починають допомагати співробітникам правоохоронних органів у пошуку особливо небезпечних злочинців. Незабаром їм вдається стати легендарними детективами. Їхня робота з розкриття справді вражає навіть найдосвідченішого поліцейського.

Жанр: Кримінал, Містика.

Вийшов у 2012 році в США.

Рейтинг IDMB 7.9.

Ця історія про мандрівниці в часі. Жінка, яка працює в шпиталі в роки Другої Світової війни, раптом несподівано переміщається в 1743 рік. Таке переміщення відбувається абсолютно спонтанно для дівчини.

У цей час жінці загрожує смертельна небезпека, адже вона опинилася у невідомому для неї світі.

Рятуючи своє життя, героїня знаходить свого коханого в минулому і виходить за нього заміж. Це шотландський воїн зі страшною і заплутаною долею.

Жанр: Драма, Фентезі.

Вийшов у 2014 у США.

Рейтинг IDMB 8.5.

У центрі серіалу знаходяться чотири найкращі подруги. Це красиві дівчата, з власним світоглядом і універсальним поглядом на життєві обставини, що відбуваються навколо.

Кожна з подруг по-своєму вирішує проблеми та негаразди, практично завжди домагаючись позитивного результату. Дівчатам вже за тридцять років, і вони вважаються успішними мешканками великого мегаполісу.

Жанр: Комедія, Драма.

Вийшов у 1998 році в США.

Рейтинг IDMB 7.1.

Кожна серія даного серіалу, по-справжньому індивідуальна і ні чим не пов'язана з попередньою серією. У кожному поділі свої герої. сюжетна лінія.

Однак одна обставина все ж таки поєднує всі ці серії між собою. Це тема впливу інформаційних технологій на суспільство. Також у серіалі представлені наслідки такого впливу.

Жанр: Драма, Триллер.

Вийшов у 2011 році у Великобританії.

Рейтинг IDMB 8.9.

Кримінальний і часом відверто жорстокий серіал не для людей зі слабкою психікою.

У кожній серії твору спостерігається величезна кількість різних бурхливих подій, які створюють інтригу, змушуючи глядача доглянути кожну серію до кінця.

Жанр: Кримінал, Містика.

Вийшов у 2013 році в США.

Рейтинг IDMB 8.1.

Цей серіал оповідає про молодого чоловіка Майкла Росса, який тільки-но закінчив вищий навчальний заклад за спеціальністю юрист і влаштовується на роботу в одну юридичну фірму.

Работодавцем хлопця стає відомий юрист. Буквально з перших днів чоловік розгледів у Россі хватку та належний для юриста склад розуму. Він дає Майклу лише гучні та заплутані справи, з якими той відмінно справляється в найкоротші терміни. Але до одного моменту.

Жанр: Комедія, Драма.

Вийшов у 2011 році в США.

Рейтинг IDMB 8.6.

Арчі-головний герой екранного твору. Це завжди веселий і безжурний хлопчик-підліток, який з радістю йде по життю.

Арчі живе в невеликому провінційному містечку зі своїми порядками та звичаями. Однак є в цьому місті і щось незрозуміле, дивне і незрозуміле.

Однажды підліток зі своїми друзями починає досліджувати своє місто вздовж і поперек, заглядаючи в найзабороненіші місця. Незабаром Арчі сильно пошкодує, що взагалі затіяв все це дослідження.

Жанр: Кримінал, Містика.

Вийшов у 2016 році в США.

Рейтинг IDMB 7.6.

У центрі картини молодий хлопець на ім'я Вілл Грем, який разом із поліцейськими намагається вирахувати та зловити серійного вбивцю, що з'явився в місті.

Вілл має дивовижну і унікальну в своєму роді здатність проникати в душі оточуючих людей, зчитуючи з них потрібну для себе інформацію. Молода людина впевнена, що з такою здатністю йому не важко знайти маніяка. Однак хлопець помиляється, злочинець, якого він намагається зловити, надто хитрий.

У пошуках правильного рішення Грем звертається до лікаря психотерапевта з проханням створити психологічно портрет маніяка.

Жанр: Жахи, Містика.

Вийшов у 2013 році в США.

Рейтинг 8.5.

Історія про літак, що впав, усі пасажири якого загинули під час авіакатастрофи. За розслідування береться Олівія Данем-агент ФБР.

Жінка завжди чудова справлялася з розкриттям навіть найзаплутаніших злочинів. Коли шансів знайти вбивцю практично не залишалося, Олівія знаходила правильне рішення, розплутуючи клубок.

Однак у справі з літаком, що впав, виявилося не все так зрозуміло. Причини його краху перебувають поза людського розуміння. Літак впав з незрозумілих причин, причому тіла загиблих на борту не було знайдено.

Жанр: Містика, Драма.

Вийшов у 2008 році в США.

Рейтинг IDMB 8.4.

Історія серіалу про двох фізиків Леонарда і Шелдона, які по-справжньому розуміються на технічних науках і вважають себе чудовими фахівцями.

Повністю занурені в дослідження, фізики забувають про спілкування з людьми, дівчатами. Але так тривало до одного моменту, поки між найкращими друзями не з'явилася дівчина Пенні. Це гарна блондинка, яка мріє у майбутньому стати успішною актрисою. Обидва головних героя в результаті починають доглядати Пенні і ревнувати її один до одного. До чого призведе таке ревнощі?

Жанр: Комедія.

Вийшов у 2007 році в США.

Рейтинг IDMB 8.2.

Ця історія про чотирьох найкращих подруг, які завжди готові були допомогти другу у складній життєвій ситуації. Проте раптово дружба дівчат обірвалася. А сталося це через те, що їхня спільна подруга зникла безвісти.

Пошук Елісон, так звали дівчину, ні до чого не привели. А через рік після загадкового зникнення колишні найкращі подруги почали отримувати дивні за змістом листи, які були надіслані анонімно без зворотної адреси.

У листах містилася інформація про секрети кожної з дівчат, про які могла знати тільки Елісон.

Дівчата намагаються знайти цього аноніма. Спочатку вони були впевнені, що їх відправляє сама Елісон, але, як з'ясувалося пізніше, дівчину знайшли мертвою, а листи не припинилися вирушати.

Жанр: Драма, Містика.

Вийшов у 2010 році в США.

Рейтинг IDMB 7.5.

У серіалі представлено життя звичайного провінційного містечка. Вона йде своєю чергою до одного моменту.

В один із спекотних днів місто покриває прозорий купол, вибратися за межі якого не виходить. Купол вбиває і калічить всіх, хто просто торкається нього. У місто також не можуть проїхати і виїхати з нього на машині.

Потрібно терміново щось робити, інакше незабаром люди виявляться без продуктів та засобів для існування, адже допомога не може до них проїхати.

Жанр: Драма, Містика.

Вийшов у 2013 році в США.

Рейтинг IDMB 6.7.

Дія серіалу розгортається на початку 20 століття в одній з лікарень Нью-Йорка під назвою Нікербокер.

Персонал лікарні проводить над пацієнтами, що потрапили до неї, різні експерименти, приховуючи це від держави. Такі експерименти часто призводять до масової загибелі людей, які також ховаються адміністрацією госпіталю.

Жанр: Драма.

Вийшов у 2014 році в США,

рейтинг IDMB 8.5.

Ця історія про сержанта морської піхоти Ніколаса Броуді, який під час служби потрапив у полон. У полоні в Іраку молодий чоловік провів понад вісім років.

І ось, нарешті, висновок офіцера закінчився, і він повертається додому. Однак співробітники ЦР вважають, що чоловік готує теракт, при цьому працюючи у правоохоронних органах.

Жанр: Кримінал, Містика. Драма.

Вийшов у США в 2011 році.

Рейтинг на IDMB 8.3.

Таким чином, кожен із представлених вище серіалів можна рекомендувати до перегляду для гарного проведення часу, а також для розширення власного кругозору. Кожен фільм має захоплюючий сюжет і чимало спецефектів, що підвищують задоволення глядача від перегляду.