Мегафон ТВ на комп'ютері безкоштовно

Anonim

Компанія Мегафон відома більшості людей, як оператор мобільного зв'язку. У той же час фірма намагається розширити коло своєї присутності, пропонуючи користувачам нові послуги та сервіси.

Що таке Мегафон ТВ

Нещодавно компанія запропонувала клієнтам дивитися телебачення власного виробництва. Послуга отримала доволі передбачувану назву Мегафон ТБ. Якою б мовою не було назва, Megafon не зайнявся виробництвом власних каналів, а лише пропонує дивитися телепередачі, що нині існують через свій сервіс.

На відміну від класичного телебачення. Мегафон ТБ можна дивитися лише через інтернет. Тобто головною умовою є доступ до мережі. Якщо його немає, переглянути контент сервісу не вийде. А вибір для перегляду на MegaFon TV справді широкий. Тут представлені не лише популярні телеканали, а й величезна бібліотека фільмів, серіалів та мультиків.

Сервіс пропонує клієнтам все те, що дозволяє спростити та водночас удосконалити перегляд контенту. Є програма передач для ТВ-каналів, а також персональні вибірки кінокартин. Словом, кожна людина зможе знайти на Мегафон ТБ щось цікаве саме для себе.

Переваги і недоліки

Після прочитання вступної частини може здатися, що Мегафон ТБ - найкращий онлайн-кінотеатр з функцією перегляду телебачення на території Росії. Але, на жаль, поряд з незаперечними перевагами мають місце і недоліки, які теж необхідно взяти до уваги перед підключенням.

Плюси та мінуси Кросплатформенність Для перегляду доступні тисячі фільмів та безліч каналів Висока якість зображення Безкоштовний доступ до сервісу для абонентів Мегафон Трафік тарифікується навіть на Мегафоні Немає архіву телепередач Спірна система пакетів
Переваги Недоліки
Кросплатформенність Трафік тарифікується навіть на Мегафоні
Для перегляду доступні тисячі фільмів і безліч каналів Нет архіву телепередач
Висока якість зображення Спірна система пакетів
Безкоштовний доступ до сервісу для абонентів Мегафон

Оскільки сервісом насамперед користуватимуться абоненти MegaFon, облік трафіку є дуже суттєвим мінусом. Так, його позбавлено клієнтів на тарифах групи «Включайся!», але в інших випадках користувачам доведеться уважно стежити за витратою гігабайт, який в умовах високої чіткості буде значним. Те саме стосується абонентів інших операторів.

В іншому ж сервіс практично позбавлений мінусів. ТБ можна дивитися практично на будь-якому пристрої максимальної якості. На відміну від більшості інших онлайн-кінотеатрів, бібліотека складена не лише з фільмів та серіалів, а й із телеканалів. Засмучує лише те, що не передбачено архіву телепередач. У цьому плані деякі конкуренти виглядають вигідніше Мегафон ТВ.

Нарешті, важливою перевагою є безкоштовний доступ до сервісу для абонентів оператора. Тобто якщо у вас є SIM-карта, то дивитися MegaFon TV ви зможете абсолютно безкоштовно. Щоправда, як і у випадку з трафіком, потрібно уточнювати сумісність поточного тарифного плану, оскільки пропозиція діє не на всіх тарифах.

Скільки коштує Мегафон ТВ

MegaFon TV – платний онлайн-кінотеатрів. Це поширена практика, до якої звертаються майже всі подібні послуги. Користувачеві необхідно оформити передплату, щоб отримати доступ до широкого спектру телеканалів та фільмів. Підсумкова вартість послуг залежить від обраного пакета.

20 федеральних каналів на Мегафон ТБ можна дивитися абсолютно безкоштовно.

Пакети

MegaFon пропонує клієнтам широкий вибір пакетів. У них поєднуються телеканали та колекції фільмів. Як правило, чим більше пакет, тим дорожча пропозиція. Втім, усьому є винятки, що буде ясно після прочитання наступної частини матеріалу.

Почати варто з основних пакетів:

  • Базовий;
  • Початковий;
  • Основний+;
  • Максимальний;
  • Кіно за підпискою;
  • Великий дитячий;
  • Все і одразу.

Базовий – це пакет, що включає лише 28 каналів. Здебільшого це безкоштовні телеканали, які ведуть мовлення у федеральному ефірі. Саме тому їхній перегляд є абсолютно безкоштовним. При цьому доведеться заплатити за користування самою послугою Мегафон ТБ 5 р/день.

Початковий – пропозиція, в якій є вже 111 каналів. Основний+ включає 202 канали, тариф «Все і відразу» передбачає наявність 919 серіалів, 4021 фільм і 8 телеканалів, а пакет «Кіно за підпискою» - 3547 фільмів, 367 серіалів, 4 канали.

Виходячи з поданої інформації, створюється дуже неоднозначне враження щодо пакетів. Основних претензій тут 2:

  • оператор не вказує вартість послуг;
  • Нет єдиного тарифу з основними каналами та фільмотекою.

По-перше, дуже насторожує ситуація, що оператор чи не приховує розмір абонентської плати в рамках кожного тарифного плану. На сторінці пакета можна знайти інформацію про список доступних каналів та фільмів, але про ціну тут ні слова. Вказано лише, що перші 7 днів використання є безкоштовними.

Також дивує формування пакетів. У той час як онлайн-кінотеатри, що мають у своєму складі як телеканали, так і велику фонотеку, об'єднують їх докупи. А Мегафон ТВ робить розмежування. Хочеш дивитися ТБ – плати. Хочеш дивитися фільми – заплати ще.

Як би там не було, до будь-якого з основних пакетів клієнт може підключити один або кілька додаткових, яких тут у повному достатку:

  • Амедіатека (фільми та серіали HBO);
  • START (контент від відомого онлайн-кінотеатру);
  • More.tv (фільми та серіали СТС);
  • Російські серіали;
  • Матч! Футбол (3 канали про футбол);
  • Матч! Прем'єр (канал про російський футбол);
  • 18+ (телеканали для дорослих);
  • Блогери (107 передач від відомих блогерів).

У всіх випадках Мегафон також завбачливо не акцентує увагу на вартості послуг. Словом, клієнт повинен спробувати саму одну з пропозицій, а вже потім скласти підсумкову думку, коли відбудеться перше списання.

Як підключити

Користувачам ПК не потрібно морочитися щодо підключення додаткової опції від оператора Мегафон. Не доведеться навіть купувати SIM-картку оператора. Все, що потрібно – відвідати сайт megafon.tv і пройти реєстрацію в системі.

Як зареєструватися

Для реєстрації в системі Мегафон ТБ необхідно перейти на сайт megafon.tv і натиснути кнопку «Вхід», розташовану у правому верхньому кутку сторінки. Потім система запропонує ввести номер телефону, після чого необхідно натиснути кнопку «Далі».

Після введення номера телефону потрібно ввести код, який прийде у відповідному повідомленні. У цьому процес реєстрації закінчується. Операція не викликає жодних складнощів, але спочатку користувачеві буде доступно лише 28 каналів, які входять до базового пакету. Щоб розширити свої можливості на сервісі Мегафон ТБ, доведеться оформити одну з розглянутих підписок.

Также користувачеві потрібно заповнити свій профіль. Тут передбачається введення інформації себе, і навіть вказівку платіжних реквізитів. Це необхідно для подальших списань у рамках активованого пакету.

Як дивитись безкоштовно на комп'ютері

Безумовною перевагою сервісу є те, що ним можна користуватися абсолютно безкоштовно. На сьогоднішній день існує 3 способи безкоштовно дивитися Мегафон ТБ на комп'ютері:

  • отримати доступ до 28 каналів після реєстрації;
  • активувати пробний період;
  • підключити на телефоні один із тарифів лінійки «Включайся!» від Мегафон.
Кожен варіант має свої обмеження. У першому випадку безкоштовно дивитися ТБ від Мегафона зможе будь-хто охочий після реєстрації, але доступно буде лише 28 каналів. У другому випадку знадобиться активувати пробний період по одному з пропонованих пакетів.

Нарешті, оптимальним способом безкоштовного використання сервісу є використання SIM-карти Мегафон з тарифом «Включайся!». Клієнту знадобиться пройти авторизацію на сервісі із вказівкою номера MegaFon, після чого буде відкрито безкоштовний перегляд того контенту, який входить до пакету.

Сама процедура перегляду на комп'ютері тут така сама, як і в будь-якому іншому кінотеатрі. За допомогою пошуку, рекомендацій чи категорій слід вибрати фільм, серіал чи телеканал, після чого відкриється плеєр, у якому залишиться натиснути кнопку Play.

Як відключити

Вимкнути сервіс немає необхідності. Інша справа, якщо у клієнта оформлений один із пакетів, і він більше не хоче платити за послуги. Щоб вимкнути Мегафон ТБ, необхідно перейти в налаштування профілю і натиснути кнопку «Вимкнути» навпроти пункту з автопродовженням передплати.

https://www.youtube.com/watch?v=JiQi_mERXdo

Часті питання

Мегафон ТБ - дуже спірний сервіс, через що у користувачів виникає чимало питань про його роботу. Наш фахівець спробував відповісти на найчастіші, щоб будь-який читач міг вирішити, чи варто підключати MegaFon TV.

Питання експерту Чи я повинен бути абонентом Мегафон, щоб користуватися сервісом?

Ні. Платформа доступна абонентам будь-яких операторів. Які є привілеї для абонентів MegaFon?

Відсутність обліку трафіку, а також безкоштовні пакети фільмів та каналів. Але лише на лінійці тарифів «Включайся!». Також залежно від ТП відрізнятиметься склад наданого пакету. На які пристрої можна дивитися MegaFon TV?

ПК, ноутбуків, планшетів, Android, iOS, SmartTV, Playstation.
Проблема Рішення
Чи маю я абонент Мегафон, щоб користуватися сервісом? Ні. Платформа доступна для абонентів будь-яких операторів.
Які існують привілеї для абонентів MegaFon? Відсутність обліку трафіку, а також безкоштовні пакети фільмів та каналів. Але лише на лінійці тарифів «Включайся!». Також в залежності від ТП відрізнятиметься склад наданого пакету.
На яких пристроях можна дивитися MegaFon TV? ПК, ноутбуки, планшети, Android, iOS, SmartTV, Playstation.