Топ зимових черевиків для чоловіків

Anonim

Як вибрати найкращі черевики для чоловіків на зимовий сезон. Топ моделей та фірм.

Топ зимових черевиків для чоловіків

Представлена ​​модель взуття відмінно підійде для носіння на риболовлю або на полювання. Підошва виготовлена ​​у формі калоші із стійкого перед зносом матеріалу, а також вона має високий вміст каучуку. Варто зазначити, що дана модель виготовляється в Італії, що гарантує високу якість черевиків.
Найменування Опис Ціна Рейтинг
Ralf Ringer ARCTIC Дана компанія, що виготовляє взуття, є однією з найпопулярніших на російському ринку. У процесі виробництва використовуються тільки якісні та натуральні матеріали, у зв'язку з чим багато моделей мають досить високу вартість.

Варто зазначити, що спеціально для холодніших сезонів дана компанія виготовляє моделі взуття, оснащені рифленою підошвою. Саме завдяки цьому модель може максимально надійно скріплюватись зі слизькою поверхнею. Більше того, представлена ​​модель може відмінно зігрівати ноги власника.

9 200 рублей. ★★★★★
Outventure Snowstorm Це також вітчизняний і досить відомий бренд, який виготовляє взуття. В асортименті компанії є безліч різних моделей взуття, як для чоловіків, так і для жінок. Основною перевагою даного взуття є те, що воно виконане максимально якісно. При цьому черевики дуже легкі і можуть відмінно утримувати тепло навіть у найсильніші морози.

Крім цього, варто відзначити те, що в черевиках є неймовірно якісно виконаний утеплювач і дуже зручні устілки. Завдяки цьому ноги зовсім не пітніють.

5 599 рублів. ★★★★★
Salomon Даний бренд випускає досить непогані моделі зимового взуття, яке може прослужити своєму власнику не один сезон. Представлена ​​модель має досить товсту підошву, а також дуже зручне шнурування. Черевики відмінно підходять як для осіннього, весняного, так і для зимового сезону.

Основною перевагою даної моделі є те, що виробник надав покупцям великий ряд розмірів на вибір.

7 190 рублів. ★★★★★
Rieker Практично всі вироби, що випускаються представленою компанією, відрізняються досить невеликою вагою, завдяки чому взуття відмінно сидить на нозі. Більше того, як показала практика, людина може пересуватися у представленій моделі взуття досить довгий час, але при цьому не відчувати втоми в ногах.

Окрім цього, взуття також має гарне зчеплення з будь-якою поверхнею, отже, ймовірність спіткнутися або послизнутися в такому взутті дуже мала.

4 760 рублей. ★★★★★
The North Face Back-To-Berkeley NL Grisaille Це високі черевики для чоловіків, створені спеціально для носіння в зимову пору року. У процесі виготовлення використовувалися тільки натуральні матеріали, такі як замша та міцний нейлон.

Варто відзначити те, що взуття має спеціальний утеплювач, завдяки якому представлена ​​модель взуття може тривалий час зберігати тепло. За рахунок пружної устілки нога надійно фіксується в черевику.

Окрім цього, представлена ​​модель дуже універсальна і зможе підійти до будь-якого образу.

11 999 рублів. ★★★★★
Timberland Це також дуже популярна модель взуття на зимовий сезон для чоловіків. Основною особливістю представленої моделі є те, що взуття забезпечує своєму власнику активну амортизацію, динамічне згинання, а також постійну підтримку стопи. Модель була спеціально розроблена для максимально якісного зчеплення зі слизькими поверхнями, оскільки в зимову пору року це дуже важливо.

У підкладці використовується 100% штучне хутро, а на підошві є якісна гума.

16 990 рублей. ★★★★★
Alessio Nesca Це азіатський бренд, що виготовляє взуття. Він зовсім не відстає від своїх конкурентів і випускає досить якісні моделі черевиків. Підошва у взутті прошита максимально якісно, ​​завдяки чому користувач зможе абсолютно спокійно ходити по слизьких поверхнях.

У виготовленні даної моделі використовується нубук, який потребує постійного догляду. Але, якщо користувач зможе навчитися робити це правильно, то модель зберігатиме привабливий зовнішній вигляд дуже довгий час.

4 999 рублей. ★★★★★
ХСН Тундра thinsulate ліс

До основних особливостей даної моделі можна віднести те, що вона має дуже хорошу вентиляцію, зовсім не вбирає вологу, а також не викликає алергічних реакцій.

У висоту дана модель становить 29 сантиметрів.

6 304 рублів. ★★★★★
Unlimited Дана неймовірно зручна модель чоловічого взуття виготовлена ​​компанією Unlimited. У цій моделі відмінно поєднується справжня мода з витонченим смаком, завдяки чому ці черевики зможуть підійти до будь-якого вбрання.

В процесі створення виробник використовував лише натуральні матеріали, завдяки чому взуття відрізняється високим рівнем якості.

5 490 рублей. ★★★★★
Caterpillar BRAWN FUR Власнику таких черевиків зовсім не варто боятися морозних днів, оскільки внутрішня підкладка цієї моделі виготовлена ​​з якісного хутра та вовни. Понад те, є спеціальна устілка, яка дозволяє з'являтися різним бактеріям, і навіть потіти ногам.

Підошва прошита неймовірно якісно, ​​завдяки чому ноги власника максимально надійно захищені від влучення вологи.

8 999 рублей. ★★★★★

Ralf Ringer ARCTIC

Плюси та мінуси У процесі виготовлення черевиків компанія використовує тільки натуральні матеріали. Представлена ​​модель має дуже великий термін експлуатації. Взуття має рифлену підошву, завдяки чому може чудово зчіплятися з будь-якою поверхнею. Досить висока вартість. Комфортність 9 Дизайн 10 Якість внутрішньої підкладки 10 Разом 9.7.

Outventure Snowstorm

Плюси та мінуси Представлена ​​модель черевиків дуже легка. Черевики мають гарну стійкість перед зносом. Всі шви моделі прошиті максимально якісно. Взуття має не дуже зручне шнурування. Комфортність 8 Дизайн 7 Якість внутрішньої підкладки 9 Разом 8

Salomon

Плюси та мінуси Представлена ​​модель неймовірно зручна у носінні. Взуття має якісну підкладку, завдяки чому нога зовсім не мерзне. Згодом черевики можуть почати промокати. Досить маркі. Комфортність 8 Дизайн 6 Якість внутрішньої підкладки 7 Разом 7

Rieker

Плюси і мінуси Багато людей, що носять цю модель відзначають те, що в ній практично не втомлюється нога завдяки тому, що модель має дуже гнучку підошву. Взуття чудово зчіплюється навіть зі слизькими поверхнями. Взуття дуже стійке перед зносом Не найпривабливіший дизайн. Комфорт 10 Дизайн 6 Якість внутрішньої підклад 8 Разом 8.

The North Face Back-To-Berkeley NL Grisaille

Плюси та мінуси Представлена ​​модель оброблена спеціальною водовідштовхувальною рідиною, завдяки якій ноги власника можуть довгий час залишатися сухими. Є спеціальна устілка, просочена вугільним складом, завдяки чому запобігає розвитку різних бактерій і появи запахів. За допомогою міцної підошви з гуми взуття може добре зчепитися з поверхнями. Досить висока вартість. Комфорт 10 Дизайн 10 Якість внутрішньої підклад 10 Разом 10.

Timberland

Плюси та мінуси Модель виготовлена ​​зі шкіри дуже високої якості на шкіряному заводі. У представлених черевиках є підкладка, виготовлена ​​зі 100% штучного хутра. Модель була виготовлена ​​на спеціальній гумовій технології, завдяки чому черевики зовсім не пропускають вологи.Досить висока вартість. Комфорт 10 Дизайн 10 Якість внутрішньої підклад 10 Разом 10.

Alessio Nesca

Плюси та мінуси У процесі виготовлення використовуються тільки якісні матеріали. Дуже міцна та нековзна підошва. Представлена ​​модель відмінно захищає свого власника від холоду та вологи. Досить складний у догляді матеріал, з якого виготовлено модель. Комфорт 8 Дизайн 6 Якість внутрішньої підкладки 9 Разом 7.7.

ХСН Тундра thinsulate ліс

Плюси та мінуси Зверху виробник виконав дані черевики з натуральної гідрофобної шкіри, а також полегшують вставки з водовідштовхувальної тканини. Устілки виконані з повсті, що забезпечує надійне збереження тепла. Основною перевагою є те, що представлена ​​модель може витримати не більше трьох годин наскрізного промокання.Не підійде для щоденного носіння. Комфорт 8 Дизайн 4 Якість внутрішньої підклад 10 Разом 7.3.

Unlimited

Плюси та мінуси У моделі використовуються тільки натуральні матеріали, такі як натуральна шкіра. Неймовірно стильна модель, яка зможе підійти практично до всього. Зручне шнурування. Представлена ​​модель не має достатнього захисту від вологи. Комфорт 8 Дизайн 10 Якість внутрішньої підкладки 5 Разом 7.7.

Caterpillar BRAWN FUR

Плюси та мінуси Модель відрізняється високою якістю та надійністю. Дана пара взуття має спеціальне водовідштовхувальне просочення, завдяки чому нога власника більш надійно захищена. У носовій частині черевика є сталь, що робить взуття неймовірно міцним. Дизайн цієї моделі не підійде до всіх речей у гардеробі.Комфорт 9 Дизайн 5 Якість внутрішньої підклад 10 Разом 8.