30 найпопулярніших YouTube-каналів Росії

Anonim

Найпопулярніші YouTube-канали в Росії - які вони? Рейтинг ТОП-30 каналів за кількістю передплатників. Коли було створено дані канали, що у них викладається, чому вони стали такими популярными.

✿ Kids Diana Show

Кількість передплатників – 62,2 мільйона

Перше місце в рейтингу найпопулярніших російських Ютуб-каналів займає Kids Diana Show, зареєстрований у Сполучених Штатах Америки.Авторами облікового запису є російські емігранти. Причому це не єдиний їхній канал. Про ще одне ви дізнаєтесь, якщо дочитаєте матеріал до кінця.

Цей канал входить до десятки найпопулярніших у світі.

На Kids Diana Show викладаються ролики з життя маленької Діани. Вона завжди є головною героїнею, яка грає в різні ігри та вчиться чогось нового. Батьки теж іноді з'являються в кадрі.

Подібний контент розрахований на таких же маленьких дітей, але кількість передплатників, що перевалила за 60 мільйонів, дозволяє говорити і про те, що Kids Diana Show дивляться люди різного віку. До 2020 року на каналі налічується 741 ролик, який набрав загалом 36 мільярдів переглядів.

Посилання на канал на Kids Diana Show

Like Nastya

Кількість передплатників – 59,5 мільйона

Головною тематикою відео є короткі скетчі, озвучені смішними закадровими голосами. Таких роликів вже набралося 472 штуки, а загальна кількість переглядів досягла позначки 41 мільярд. У результаті ми маємо дуже молодий канал, який за кількістю передплатників посідає перше місце в Росії та друге у світі.

Посилання на канал Like Nastya

Get Movies

Кількість передплатників – 32 мільйони

Російськомовний ютуб-канал, що з'явився в 2006 році, коли про мільйони передплатників могли мріяти навіть топові блогери. На сьогоднішній день Get Movies є другим за популярністю каналом у YouTube на території Росії. У серпні 2020 року кількість передплатників перевищила 32 мільйони.Цей показник дозволяє каналу займати 59 місце у загальному рейтингу Ютуба.

На Get Movies викладаються найпопулярніші мультфільми для дітей на кшталт «Фіксиків» або «Малишариків». Загальна кількість відео наближається до позначки 3000 одиниць, а найпопулярніший ролик встиг набрати 4, 3 мільярди переглядів. Це один із найкращих показників усього майданчика.

Посилання на канал Get Movies

Маша і Ведмідь

Кількість передплатників – 30,6 мільйона

Зовсім недавно канал подолав позначку в 30 мільйонів передплатників. І це при тому, що під акаунтом «Маша та Ведмідь» викладено лише 810 роликів. Ще більш дивним є той факт, що загальна кількість переглядів майже досягла позначки 25 мільярдів.

Посилання на канал «Маша та Ведмідь»

A4

Кількість передплатників – 22, 4 мільйони

Влада Папір можна сміливо назвати найпопулярнішим Ютьюб-блогером, який випускає ролики російською мовою. Влад народився в Білорусі та його канал з листопада 2014 року встиг набрати більше 22 мільйонів передплатників та 3, 5 мільярдів переглядів.

4 знімає кумедні скетчі, пранки та челенджі, які затребувані в аудиторії шкільного та дошкільного віку. Глядачам подобається контент, який створює Влад, а тому він набирає стабільні мільйони переглядів. Щоправда, найпопулярніший ролик блогера «5 ХВИЛИН НАЗАД - by A4 – ШКОЛА» набрав лише 53 мільйони переглядів.

Посилання на канал А4

Mister Max

Кількість передплатників – 19, 1 мільйона

Канал, що став одним із першовідкривачів жанру відео про дітей та для дітей. Mister Max був зареєстрований у Великій Британії у 2014 році. Ютуб-каналом займаються російські емігранти, а тому всі ролики зняті російською.

Кілька років тому Mister Max був найпопулярнішим каналом у російському Ютьюбі.

З 2014 року минуло чимало часу. Сам Макс подорослішав, але ролики продовжують викладатися із завидною регулярністю, що дозволяє Mister Max посідати шосте місце у рейтингу. Щоправда, про колишню популярність не йдеться й мови, адже кількість переглядів поступово падає.

Посилання на канал Mister Max

Miss Katy

Кількість передплатників – 18, 7 мільйона

Шість рядок рейтингу займає канал-близнючок Містера Макса. Miss Katy – це канал, який зареєстрований у Великій Британії тими самими емігрантами з Росії. Але в цьому випадку йдеться про доньку батьків, які знімають дуже схожі один на одного ролики.

На відео Катя грає в ігри та бере участь у різних челенджах. Нерідко у цьому їй допомагає сам Макс. Він також є однією з головних дійових осіб. Як і у випадку з братом, у Miss Katy поступово падають перегляди. Сьогодні її ролики набирають лише 100-200 тисяч переглядів.

Посилання на канал Miss Katy

SlivkiShow

Кількість передплатників – 17, 3 мільйона

Чим далі ми віддаляємось від лідерів рейтингу, тим серйознішим стає контент на популярних каналах. SlivkiShow – український ютуб-канал, зареєстрований у 2012 році. Всі ролики, яких налічується рівно 333 штуки, зняті російською мовою.

Посилання на канал SlivkiShow

Masha and The Bear

Кількість передплатників – 17,2 мільйона

Російський ютуб-канал, зареєстрований у Великій Британії. Це все те саме дітище творчої групи, яка займається випуском мультсеріалу «Маша та Ведмідь». Але серії, викладені на Masha and The Bear, перекладені англійською для більшого охоплення аудиторії.

Посилання на канал Masha and The Bear

Івангай

Кількість передплатників – 17 мільйонів

Колись найпопулярніший ютьюб-блогер, який довгі роки був кумиром усіх російських школярів. Падіння його популярності обумовлено як дорослішанням автора, так і тривалою перервою, що виникла після виходу ролика «похід до музею».

Якщо до 2018 року Івангай знімав веселі скетчі та лайфхаки, то зараз тематика його роликів трохи змінилася. Блогер не втратив спритності, що дозволяє зачепити аудиторію шкільного віку, але зараз серед відео Івангая нерідко зустрічаються розповіді про успіхи Івана на музичній ниві.

Посилання на канал Івангай

Like Nastya Vlog

Кількість передплатників – 16, 1 мільйона

Ще один ютьюб-канал дівчинки Насті та її батьків, який замикає нашу десятку. На відміну від основного каналу, на Like Nastya Vlog викладаються не скетчі, а пологи з життя дівчинки. Наприклад, у відео розповідається про те, як Настя з'їздила до парку розваг.

Подобный підхід можна було помітити на Mister Max і Miss Katy, але Like Nastya Vlog було створено 2 роки пізніше. Сьогодні на канал викладено 248 роликів, які подивилися майже 6 мільярдів разів.

Посилання на канал Like Nastya Vlog

Мірошка ТВ

Кількість передплатників – 15, 6 мільйона

Один із найдивовижніших представників рейтингу. Перше, що впадає у вічі – кількість передплатників. Так, результат далеко не рекордний, але 15 мільйонів – це дуже багато для ютуб-каналу, зареєстрованого в 2018 році, і на якому викладено лише 14 роликів.

На Мірошка ТБ викладається нехитрий мультсеріал із кумедними пісеньками, де головним героєм виступає маленька дитина. Як такому каналі встигло зібратися стільки передплатників – загадка світового масштабу. Тим більше, що жоден ролик на Мірошка ТБ не набрав і 10 мільйонів переглядів.

Хоча… Стоп! Відео під назвою «Вчимо кольори-Різнокольорові яйця на фермі» зібрало 3,6 мільярда переглядів. Цей ролик був першим для Мірошка ТБ і зараз є одним з найпопулярніших у світі.

Посилання на канал Мірошка ТВ

HiMan

Кількість передплатників – 14, 6 мільйона

Тільки дорослішу аудиторію зібрав навколо себе блогер під ніком HiMan. Його канал, створений ще 2014 року, нещодавно увійшов до ТОП-30. Але зараз HiMan можна назвати одним з найактуальніших у своєму сегменті.

У відеороликах робить рівно те, що сьогодні популярно у сучасних школярів: сидить 24 години в мільйоні Орбіз, 24 години каже ТАК, 24 години залишається без ніг і купує iPhone XS за монети. Словом, контент носить виключно розважальний характер, а тому кожен ролик на HiMan – черговий челендж із веселими відеоблогерами.

Посилання на канал HiMan

TheBrianMaps

Кількість передплатників – 14, 3 мільйона

Черговий ютьюб-канал з веселими скетчами та різними челенджами. Блогер Браян Мапс (це нік молодої людини) розповідає про своє життя, показуючи свій дім та розповідаючи цікаві історії. Не дивно, що цільовою аудиторією The BrianMaps є діти шкільного віку. Але це блогер зовсім не заважає. Навпаки, дозволяє набрати більше 14 мільйонів передплатників та 3 мільярдів переглядів загалом.

Посилання на канал TheBrianMaps

Marmok

Кількість передплатників – 13, 9 мільйона

Найпопулярніший YouTube-канал про ігри російською мовою. Назвати геймерським Marmok можна лише з натяжкою. Так, практично в кожному ролику присутні кадри з тієї чи іншої гри.Але підсумковою темою відео Marmok стає не огляд продукту, а виявлення багів зі смішними коментарями автора.

Посилання на канал Marmok

Познаватель

Кількість передплатників – 13, 5 мільйона

Назва цього ютуб-каналу, створеного в 2014 році в Україні, говорить сама за себе. Кожен із 393 роликів виконаний у пізнавальній тематиці, а головною метою відео стає донесення нових знань до глядача.

Втім, очікувати від Пізнавача серйозного контенту не варто. Всі ролики виконані в жартівливій манері, про що можна судити навіть за назвами: «З чим можна ковбаситись у школі», «Як приготувати шоколадний суп», «Мега майнкрафт цукерки» тощо. Основна фішка каналу - головний герой роликів в особі желейного ведмедя на ім'я Валера.

Посилання на канал Пізнаватель

AdMe.ru - Сайт про творчість

Кількість передплатників – 13,2 мільйона

Ютьюб-канал, створений одного разу для розкручування однойменного сайту. Але лише за кілька місяців після запуску облікового запису в 2015 році стало зрозуміло, що відео на каналі набирають у рази більше переглядів, ніж прочитання матеріалів на adme.ru.

AdMe.ru - Сайт про творчість випускає більш серйозний контент, ніж лідери рейтингу. Пізнавальна тематика роликів приваблює аудиторію різних вікових категорій. Тому загальна кількість відео майже досягла позначки 4 тисячі, що вкрай багато при двох мільярдах переглядів.

Посилання на канал AdMe.ru

СУПЕР ПОЛІНА

Кількість передплатників – 12, 9 мільйона

Якщо ви думали, що ми закінчили з каналами про дітей та дітей. То помиляєтесь. СУПЕР ПОЛІНА – яскраве підтвердження того, що нехитрі скетчі за участю маленьких дітей є золотою жилою їхніх батьків.

Ютуб-канал з'явився одночасно з такими популярними акаунтами, як Mister Max і Miss Katy, але тривалий час залишався в тіні. Сьогодні ситуація змінилася на краще, і ролики, створені Поліною та її батьками, входять до ТОП-20 нашого рейтингу. Але навряд чи СУПЕР ПОЛИНУ чекає велике майбутнє, оскільки лічильник переглядів щоразу зупиняється на позначці 200 тисяч переглядів.

Посилання на канал Mister Max та Miss Katy

Майстерня Настрою

Кількість передплатників – 12, 7 мільйона

Один із найсерйозніших серед найпопулярніших і найпопулярніших серед серйозних YouTube-каналів пізнавальної тематики. Акаунт Майстерня Настрої, створений у 2013 році, практично в щоденному режимі радує своїх передплатників цікавими фактами про планету та життя людей.

Незважаючи на завидну популярність, кількість відео на Майстерні Настрою, що подолали позначку 20 мільйонів переглядів, можна перерахувати на пальцях однієї руки. Але це не заважає каналу займати почесне 19-те місце у нашому рейтингу.

Посилання на канал Майстерня Настрою

Трум Трум

Кількість передплатників – 11, 7 мільйона

Розважальний канал, що зібрав у собі кращі пранки, челенджі та лайфхакі. Трум Трум був зареєстрований у Росії у 2015 році. Першим роликом став майстер-клас із виготовлення ялинкових іграшок у домашніх умовах. І незважаючи на таку тематику, навіть сьогодні лічильник переглядів не досяг позначки 300 тисяч.

Але все змінилося з появою реальних людей у ​​кадрі, а не знеособлених рук, як на перших відео. Після цього популярність Трум Трума поповзла в гору, і більшість із 1357 роликів стабільно набирає понад 1 мільйон переглядів.

Посилання на канал Трум Трум

★ Kids Roma Show

Кількість передплатників – 11, 6 мільйона

Це не помилкова тривога! Ще один канал з маленькою дитиною у головній ролі замикає двадцятку найпопулярніших. Практично всі подібні облікові записи створені у Великобританії або США. І Kids Roma Show не є винятком. Це черговий витвір російських емігрантів з Америки, які знімають кумедні відео з життя маленького Роми.

Посилання на канал Kids Roma Show

MrGear

Кількість передплатників – 11,4 мільйона

Черговий російський YouTube-канал, який з натяжкою можна віднести до тематики пізнавальних. Основну частину відеороликів, викладених на MrGear останнім часом, становлять експерименти, пов'язані з зануренням у газування цукерок Mentos.

Якщо поглянути на ролики, які вийшли за останній рік, іншої теми виявити не вдасться. Тим дивніше, що MrGear стабільно нарощує аудиторію, яка до осені 2020 року перевищила позначку 11 мільйонів передплатників.

Посилання на канал MrGear

Ya - Alisa

Кількість передплатників – 11, 1 мільйона

Ютуб-канал, головним героєм роликів якого є дівчинка Аліса. Разом із батьками вона влаштовує челенджі. Деякі з них набирають до 1 мільярда переглядів. Але основна частина роликів, що вийшли в 2020 році, ледь переступає позначку 100 тисяч переглядів.

Посилання на канал Ya – Alisa

It’s Mamix

Кількість передплатників – 11 мільйонів

Пізнавальний канал, створений у 2017 році блогером Маміксом. Незважаючи на те, що обліковий запис зареєстровано в США, дії відеороликів відбуваються в Росії. У відео викладених на It's Mamix демонструються різні експерименти. Не складно здогадатися, що найпопулярнішими є ті, де цукерки Ментом поєднуються з газуванням.

За 2020 рік на It's Mamix не вийшов жоден ролик, а вся активність переїхала на другий канал Mamix.

Посилання на канал It's Mamix

AdamThomasMoran

Кількість передплатників – 10, 5 мільйона

Один із родоначальників Макс +100500 протягом 10 років викладає на своєму каналі огляди смішних відеороликів. Якщо у 2010 році це здавалося чимось проривним та неймовірно смішним (такий собі собі режисер 2).0), то вже через 5-6 років аудиторія почала охолонувати до такого роду контенту.

Відбулося те, чого боїться кожен відеоблогер. Він почав дорослішати, як і його цільова аудиторія. Тим не менш, на AdamThomasMoran відзначається приплив нових людей. Інакше чим ще можна пояснити наявність понад десятка мільйонів передплатників?

Посилання на канал AdamThomasMoran

Давай пограємо в іграшки

Кількість передплатників – 9, 9 мільйона

Ютуб-канал, створений спеціально для дітей у 2016 році. Давай пограємо в іграшки – це понад двісті роликів для найменших глядачів. Кумедний закадровий голос і агресивна корекція кольору дозволяє даному акаунту триматися в числі найпопулярніших каналів Росії. Роліки стабільно набирають мільйони переглядів, але за останні 2 роки на Давай пограємо в іграшки вийшло лише одне відео.

Посилання на канал Давай пограємо в іграшки

Vania Mania Kids

Кількість передплатників – 9, 8 мільйона

Ще одне творіння російських емігрантів, які проживають на території США. Головними героями роликів на Vania Mania Kids є малі діти. Вони грають у забавні ігри та беруть участь у челенджах. Контент тут практично не відрізняється від відео, представленого на таких каналах як Kids Roma Show, Mister Max та інших подібних. Ось тільки серед дійових осіб на Vania Mania Kids не одна дитина, а ціла сім'я.

Посилання на канал Vania Mania Kids

Маша та Ведмідь

Кількість передплатників – 9, 7 мільйона

Серед лідерів сьогоднішнього рейтингу були присутні російськомовні та англомовні ютьюб-канали, присвячені мультсеріалу «Маша та Ведмідь». Українська версія, створена тими ж майстрами з Росії, теж впевнено тримається в ТОП-30 найпопулярніших каналів на YouTube. Підрозділ Маша та Ведмідь встиг на сьогоднішній день випустити 674 ролики та зібрати загалом 4 мільярди переглядів.

Посилання на канал Маша та Ведмідь

НТВ

Кількість передплатників – 9, 7 мільйона

Як би там не було, така велика кількість передплатників – серйозне досягнення НТВ. На каналі викладаються випуски новин, серіали та ток-шоу. Ролики рідко набирають більше мільйона переглядів, але їх загальна кількість перевищила позначку 45 тисяч.

Посилання на канал НТВ

Eva Bravo Play

Кількість передплатників – 9, 4 мільйона

Замикає тридцятку найпопулярніших YouTube-каналів Росії аккаунт, на якому викладаються смішні скетчі за участю дівчинки Єви. З огляду на популярність інших подібних каналів можна з упевненістю сказати, що «Єралаш» відродився на Ютьюбі у новому форматі. Це все ті ж кумедні замальовки, що збирають в даному випадку біля екранів комп'ютерів або смартфонів мільйони глядачів.

Посилання на канал Eva Bravo Play