2 додатки для самоконтролю

Anonim

Додатки – планувальники – це буквально порятунок для людини у 2020. Будь-який додаток, який допомагає структурувати ту чи іншу інформацію розцінюється на вагу золота, тому що її дуже багато. Кожен день користувач може стикатися з величезною кількістю завдань, які потрібно чітко розпланувати, щоб не потрапити в халепу і нічого не забути.

Сучасний ритм життя потребує сучасних рішень. Можна використовувати різні планери та щоденники, але вік технологій говорить про те, що на зміну паперу давно перейшла електроніка, а також подібні утиліти.

Для кого потрібні програми-планувальники

Насамперед такі програми необхідні бізнесменам, банкірам, підприємцям або тим, у кого щодня багато різних зобов'язань, а також справ. Утиліти з планування допомагають структурувати інформацію, звільнити мозок для більш важливих та тривалих проектів.

Trello

Перепробувавши десятки додатків, багато користувачів, а також працівники цілих компаній повертаються до цієї програми, яка відмінно структурує командну роботу, а також організує всіх членів спільноти.

Принцип роботи

Детальніший огляд можна подивитися в цьому відео

Цей планувальник зроблений таким чином, що створюються певні картки, а також стовпці Картки необхідні для проектів, а стовпчики найчастіше використовують, щоб показати, в якому стані знаходиться проект.Усі картки знаходяться у розділі «картки». Якщо провести аналогію, то вони – це завдання, які необхідно виконати.

Багато підприємців за допомогою Trello влаштовують командну роботу, а також загалом організовують діяльність. Наприклад, можна використовувати наступний алгоритм:

  1. Створюються картки: «Ідеї», «У процесі», «Здано»;
  2. Як тільки користувач із загальної команди вигадав цікавий проект, він підписує його в стовпчик «Ідеї»;
  3. Также в Трелло можна чітко розписати, що являє собою той чи інший задум;
  4. Як тільки ідея схвалена іншими членами спільноти, картка переправляється в розділ «У процесі». Йде виконання роботи. Для окремої картки, зазвичай, також створюються дошки;
  5. Після того, як завдання виконано, воно автоматично переходить до розділу «Здано».

Корисна програма

Користь програми полягає в тому, що за допомогою нього можна легко налаштувати механізм роботи в команді. При цьому кожен член команди знає, що йому потрібно зробити. Він бачить процес інших користувачів, які так само займаються цим проектом.

Корисність програми буде зрозуміла для підприємців, бізнесменів. Складно пристосувати програму для особистого використання, якщо у користувача немає величезної кількості проектів.

Де завантажити

Завантажити цю утиліту можна в офіційних джерелах, а саме в Play Market та AppStore. Існує як і платна, і безкоштовна версія. У платній версії є більше можливостей, ніж у безкоштовній.

Зверніть увагу! Завантажувати програми необхідно лише в офіційних джерелах.

Також варто відзначити, що Трелло є і у веб-дисконтом форматі. Є офіційний сайт, на якому можна налаштувати синхронізацію з телефоном або комп'ютером. Це дуже зручно, тому що всі проекти зберігаються не в одному місці.

Переваги і недоліки

Як і будь-яка інша програма, Trello має свої переваги та недоліки, більш докладно про які можна подивитися в таблиці:

Плюси та мінуси Зручна система, в яку можна запросити певну кількість людей. Це можливо не лише у платній, а й у безкоштовній версії. Будь-який користувач може додавати свої швидкі нотатки, які також побачать інші користувачі. Також можна додавати доручення або завдання іншим. Можна швидко та легко передавати файли з хмарного сховища на комп'ютер, а також скористатися зворотним алгоритмом.Якщо користувач хоче запустити досить складний та місткий проект, то йому буде складно зробити це з цією програмкою. Обсяг дощок, список може просто перевалювати за рамки допустимого. Якщо необхідно отримати максимум користі з програми, буде складно це зробити без сторонніх джерел. Вони також потрібні. Платна версія, яка дає більше можливостей, ніж безкоштовна, коштує досить дорого.

1Money

Ще одна важлива і унікальна риса сучасного світу – здатність витрачати кошти. Це дійсно так. Користувачі не можуть грамотно розподілити свої доходи, щоби їх вистачило не до наступної зарплати, а з достатком. Для того, щоб грамотно планувати свої витрати та доходи, існує унікальний додаток 1Money

Принцип роботи

1Money є мобільним банком, який прораховує буквально всі дрібниці.Необхідно просто завести рахунок, а також вводити суми, які з'являються у користувача, а потім витрати. Таким чином користувач бачитиме чітку картинку того, на що він найбільше витрачатиме свій дохід, а на чому можна було б заощадити.

Зручність та оцінка програми полягає в тому, що вона буквально побудована на діаграмах. Користувач бачить безліч класних та незвичайних діаграм, які чудово відображають його стан гаманця. Просто в рядок складно побачити грошові «ями».

Також ручне введення коштів може дисциплінувати користувача, зробити його сильнішим. Якщо користувач не розвине звичку постійно заносити свої фінанси, то можна вважати, що він просто не вміє керувати своїм життям.

Існує спеціальний розділ з картами, який допомагає користувачеві відстежити те, на які категорії він витрачає найбільше грошей, а на які взагалі не звертає уваги.Також зручність у тому, що всі витрати поділені на категорії, тобто можна побачити коло, на якому показано всі 12 сфер: харчування, відпочинок, житло тощо. Це зручно.

Корисна програма

Найголовніша користь програми полягає в тому, що людина дисциплінує себе, а також наочно бачить, на що вона витрачата, а на чому заробляє гроші. Ця програма допоможе в буквальному значенні розплющити очі, показати, що орієнтуватися у власних витратах можна і це не так складно, як може здатися. Таким чином не тільки прищеплюється корисна звичка, а й також виробляється аналізоване мислення.

Де завантажити

Якщо розглядати місця, де можна завантажити програму, то тільки на офіційних джерелах для телефонів.Це може бути як Плей Маркет, так і AppStore. Поки що немає синхронізації з комп'ютером, тому що ця програма адаптована лише для телефонів. Поки що їх не можна знайти на просторах комп'ютерної мережі.

Переваги і недоліки

Детальніший огляд на програму можна подивитися в цьому відео, а також глянути переваги та недоліки в таблиці нижче

Плюси та мінуси Ця програма дуже зручна і проста. Якщо користувача знадобиться його адаптувати під себе, це можна з легкістю зробити, оскільки дана утиліта повністю налаштовується. Гарний дизайн, а також постійні поновлення, які розробники випускають постійно. Наочність у вигляді діаграм і таблиць відмінно підійде тим, хто зовсім не розуміється на основних питаннях механізму таблиць. Програма становитиме таблиці за користувача. Платна програма, в якій є більше функцій, користувач може придбати лише за певну плату на місяць.Обмежений функціонал каже за себе. Обмежена кількість категорій. Користувач не може додати нову категорію. Якщо у користувача немає звички, то програма не зможе підключатися до карток та аналізувати доходи та витрати.