Фірмовий магазин Xiaomi розпродає смартфони

Anonim

На платформі Tmall зараз запущено класний розпродаж смартфонів Xiaomi. У фірмовому магазині за зниженими цінами можна придбати найпопулярніші бюджетники. При цьому дешевше можна придбати не лише новинки, а й перевірені часом хіти 2019 року. На всі моделі дається офіційна гарантія і передбачена швидка відправка з російських складів.

Redmi 9C

Це найдешевша нова модель бренду, яка заслуговує на увагу.У роздробі такий мобільний пристрій коштує 9990 рублів, але за розпродажом купити мобільник можна всього за 8340 рублів, йдеться про версію 3/64 ГБ пам'яті. Цей смартфон має дві великі переваги перед конкурентами – потужний акумулятор на 500 мАг і NFC модуль для безконтактних платежів. Але є і недолік - використання MicroUSB. Тобто вимогливим користувачам ця модель точно не підійде. Якщо є бажання купити непоганий смартфон дешевше, то ось посилання на знижку.

Redmi 9

Якщо вам потрібен дійсно гідний бюджетник, то рекомендується додати пару тисяч і купити Redmi 9. Версія 4/64 ГБ подешевшала дуже помітно - з 13 990 до 10 650 рублів. Цей смартфон має 6.53-дюймовий FullHD екран, потужний процесор Helio G80, квадрокамеру на 13, 8, 5 та 2 МП, та потужну батарейку на 5020 мАг з Type-C та підтримкою швидкої зарядки.Також тут є модуль NFC, для безконтактної оплати покупок. За такі гроші – це справжній подарунок. Смартфон зі знижкою можна купити тут з промокодом

TREND750 і спеціальним купоном зі сторінки товару.

https://www.youtube.com/watch?v=6FGdMm-v594

Redmi Note 8T

Помітно обвалилися ціни і на минулорічний бестселер Redmi Note 8T. Це чудовий гаджет, який має скляний корпус, камеру на 48 МП та Snapdragon 665. Вартість такого смартфона знизилася до 11 492 рублів. Так як знижка вийшла занадто великою, навіть у нелегальних продавців такі смартфони коштують не менше 13 тисяч рублів, всі мобільники швидко розібрали. В наявності залишилося лише кілька одиниць таких гаджетів. Можливо, за кілька днів акції запаси смартфонів поповнять. Для покупки зі знижкою перейдіть за посиланням.

Redmi Note 8 Pro

Це хіт минулого року і він поки що є у фірмовому магазині у великій кількості. Розпродають обидві версії моделі: 6/64 коштує 14817 рублів, а 6/128 коштує 16296 рублів. Такий смартфон сподобається любителям ігор. Має потужний процесор, який непогано тягне навіть важкі ігри. При покупці ми рекомендуємо не переплачувати і купувати базову версію гаджета, тому що постійну пам'ять можна швидко збільшити за рахунок карти MicroSD. Обидва смартфони можна купити зі знижкою. Для цього стане в нагоді промокод TREND1000.

https://www.youtube.com/watch?v=j92vg_GscKE

Redmi Note 9 Pro

Це, мабуть, найцікавіша пропозиція сезону.Redmi Note 9 Pro на чіпсеті Snapdragon 720G. Смартфон з 6/128 ГБ пам'яті подешевшав з 23990 до 17990 рублів. Це чудовий вибір для вимогливих користувачів. Окрім потужного процесора він має просунуту 64-мегапіксельну камеру з шириком, потужну батарею на 5020 мАг з функцією швидкої 30-ватної зарядки в комплекті та трендовий дизайн. Мобільний пристрій працює на актуальному Android 10, має ІЧ-порт для керування побутовою технікою та NFC модуль для безконтактних платежів. Якщо вам потрібен такий день, то саме час купити його. Ось посилання на акцію, для знижки використовуйте купон і промокод TREND1500.