З'явилися нові смайлики

Anonim

Компанія Unicode, яка відповідає за емодзі в гаджетах та соцмережах представила користувачам чергове оновлення. Цього разу з'явилося одразу 217 нових смайликів. Вони будуть доступні на нових версіях операційних систем iOS та Android.

Багато нових смайлів

У цій партії з'явилося три абсолютно нові емодзи – видихаючий, шокований і захований у хмарах. У представленому наборі є і два нових серця - перебинтоване і у вогні. Перше, найімовірніше, є аналогом розбитого серця. Інтерпретація другого символу складніша.Одні користувачі вважають, що це вираз хтивості, інші говорять про палаючі почуття. Є й такі люди, які вважають, що це символ прощання з минулим життям та рухами вперед.

Пропаганда одностатевого кохання

Насправді нових емодзі лише п'ять штук. Остальные 212 – це різні варіації щодо відносин від одностатевої любові до міжрасових союзов.

У наборі з'явилися символи з різними відтінками шкіри. Це пов'язано з тим, що розробники вирішили зосередитися на створенні варіантів змішаних відтінків шкіри для емодзі пар.

Експерти стверджують, що це оновлення вирішує проблему, що давно назріла. Тепер люди з жовтим кольором шкіри можуть вибирати відповідні для себе смайли, а раніше їм були доступи тільки смайли з білим або чорним кольором шкіри.

Насправді існує всього п'ять різних кольорів шкіри, але розробники вирішили, що треба зробити всі можливі комбінації кольорів шкіри для двох людей, які перебувають у союзі. А це по 25 нових смайликів для кожного такого набору. Крім того, тут з'явилися такі картинки, як пара з серцем і поцілунок кожної пари в чотири різних гендерних варіаціях. Це гендерно-нейтральний, жінка-жінка, чоловік-чоловік та жінка-чоловік.

Не забули і людину з бородою

12 смайлів присвячені набору «людина з бородою». Тут раніше була доступна лише чоловіча група із 6 бородатих смайлів. Тепер додано 12 гендерно-нейтральних емодзи – по 6 на жіночу та чоловічу тематику.

Варто зауважити, що всі ці смайли можуть по-різному відображатися на різних платформах. Але передбачено, що гендерно-нейтральні бородатие смайли відрізнятимуться від гендерно-залежних за такими класичними параметрами, як довжина волосся, форма обличчя та брів.
Нова підтримка емодзі від компанії Apple була анонсована на липень цього року. Однак, найімовірніше, в операційній системі iOS вона стане доступною восени цього року.