Як зробити свій комп'ютер найзручнішим

Anonim

Комп'ютери зараз є практично в кожному будинку. Але щоб з технікою було максимально зручно працювати, краще подбати і про додаткові пристрої. Розглянемо найнеобхідніші з них, які дозволять працювати за комп'ютером більш комфортно.

1. USB розгалужувач та подовжувач

Якщо у вас немає такого пристосування, то рекомендується його купити, тим більше ціна питання лише 500 рублів. Розгалужувач дозволяє підключати відразу кілька пристроїв, а подовжувач нагоді, щоб не лазити постійно за системний блок і перемикати штекера.Якщо ви звикли заряджати смартфон від USB, краще придбати USB хаб з активним харчуванням.

2. Зовнішня звукова карта

Особливо гарні моделі з регулюванням звуку. По-перше, дуже зручно налаштовувати звук класичним регулятором. По-друге, буде забезпечено відмінну якість звучання. Якщо ж ви підключите туди мікрофон з XLR роз'ємом, то отримаєте відмінну якість звуку, що записується. Ціна питання всього 3500 рублів, хоча за бажання можна знайти моделі і дешевше.

3. Джерело безперебійного живлення

Ціна на безперебійники різна, це залежить від виробника та потужності. Купити такий девайс можна всього за 2500 рублів, навіть такий відносно недорогий пристрій зможе захистити комп'ютер від стрибків напруги та від раптового відключення.Навіть якщо електроенергія буде вимкнена, у вас буде небагато часу, щоб встигнути зберегти всі документи на комп'ютері та безпечно вимкнути його.

4. USB-ліхтарик або лампа

Це теж досить зручна штука. Відпадає потреба встановлювати звичайну настільну лампу. Це означає, що на столі та під ногами немає зайвих проводів. Ми рекомендуємо звернути увагу на світлодіодну стрічку, яка забезпечує гарне підсвічування робочого місця.

5. Картридер для карток пам'яті

Цей девайс буде корисний тим користувачам, які активно користуються картами пам'яті. Відпадає необхідність постійно бігати з пристроями та підключити їх до комп'ютера. Варто зауважити, що швидкість запису набагато вища, ніж якщо переписувати інформацію безпосередньо з якогось пристрою.

А які корисні пристрої для комп'ютера можете порадити ви? Діліться своїми думками та порадами в коментарях.