Послуга «Скарбничка хвилин» від Мегафону: опис

Anonim

Мегафон оголосив про запуск нової опції «Скарбничка хвилин». Завдяки цьому оплачені хвилини розмов зберігаються. Ними можна скористатися в будь-який час, якщо ліміту хвилин, які є в пакеті, не вистачило.

Особливість тарифної лінійки «Без переплат» та опції «Скарбничка хвилин»

У абонентів Мегафона, які користуються тарифами лінійки «Без переплат», ще навесні з'явилася можливість накопичувати оплачені гігабайти. Ця опція виявилася дуже затребуваною. З весни користувачами було накопичено близько 10 тисяч гігабайт мобільного інтернету.Цього обсягу вистачить для перегляду 30 тисяч годин відео або прослуховування понад 3 млн. музичних композицій у режимі онлайн.

Тепер оператор запускає нову опцію, абоненти можуть накопичувати не тільки гігабайти інтернету, а й хвилини, включені до тарифу.

Як активувати опцію

Активувати нову опцію можна безкоштовно в особистому кабінеті на сайті оператора.

У тих абонентів, які вже користуються опцією накопичення гігабайт інтернету, хвилини почнуть накопичуватися автоматично. Обсяг хвилин, що зберігаються, залежить від тарифного плану, яким користується абонент, але в середньому це в 1,5-2 рази більше, ніж щомісячний ліміт.

Варто нагадати, що користувачі нової лінійки тарифів можуть безкоштовно та безлімітно спілкуватися в месенджері навіть якщо на рахунку немає грошей. При цьому можна не просто писати повідомлення, але також дзвонити та надсилати медіаповідомлення, не витрачаючи пакету інтернету.Без обмежень можна користуватися месенджерами WhatsApp, Viber, eMotion, Facebook Messenger, TamTam, Snapchat та Telegram. У лінійці «Без переплат» за замовчуванням встановлено безкоштовний захист від небажаних передплат в інтернеті. Крім того, всім користувачам лінійки автоматично підключається безкоштовний пакет «Мегафон ТБ» з 50 ТВ-каналів, трафік при перегляді яких не витрачається.

Компанія Мегафон постійно аналізує поведінку своїх абонентів і, виходячи з цього, пропонуються найактуальніші умови обслуговування. Так було встановлено, що майже 25% абонентів користуються послугами зв'язку нерівномірно. Наприклад, одного місяця користувач витрачає не весь пакет хвилин, а наступного місяця йому цього ліміту не вистачає. Завдяки новій опції такі абоненти зможуть уникнути зайвих витрат на послуги зв'язку.