Залежність від смартфонів передбачили у 1947 році

Anonim

У соціальних мережах користувачі активно обговорюють 4-х хвилинний фантастичний фільм під назвою «Телебачення: Погляд у майбутнє». Він був знятий у далекому 1947 році режисером Дж. К. Раймондом-Мілле в Парижі.

Цей старий фільм унікальний тим, що точно відображає події сучасності. У цій картині показано можливий розвиток телебачення, який став доступним усім і скрізь.

Привіт з минулого

Зрозуміло, що в далекому 1947 році ніяких смартфонів і не було. Але на той час вже були розумні люди з розвиненим інтелектом, які писали захоплюючі фантастичні оповідання.

Одним із таких письменників-фантастів був Рене Баржавель, автор захоплюючих фантастичних оповідань «Спустошення», про подорожі в часі, «Необережний мандрівник» про так званий парадокс дідуся. Їм було написано чимало творів, але ці два були найвідомішими.

Творчістю цього письменника-фантаста і надихнися творці фільму. Вони зуміли зазирнути в далеке майбутнє і передбачити появу гаджетів.

Знято багато років тому, але це важко назвати фантастикою

Ось цей старий фільм. Так, якість плівки не найвідмінніша, але тоді був такий час і до інновацій ще далеко. Але картини «Телебачення: Погляд у майбутнє» показується і тонко висміюється залежність людей від гаджетів. Тут же передбачається поява голограм.

Кишенькові телевізори у фільмі дуже нагадують сучасні смартфони. Вони з невеликими екранами, але без фізичних клавіш.

Особливо уважні глядачі можуть помітити і щось схоже на планшетний комп'ютер. Правда у фільмі це всього лише звичайна на вигляд супниця, але в ній показується боксерський поєдинок, ніби це телевізор.

Залежність від смартфонів

Основна думка цієї картини – не можна сильно захоплюватися гаджетами, оскільки це може призвести до дуже сумних наслідків. людину, яка настільки захоплена своїм кишеньковим телевізором, що не бачить машину, що проїжджає повз. У результаті він мало не потрапляє під колеса.

Дійсно, майбутнє настало саме таким, як бачив його режисер понад 70 років тому. Ми всі ходимо вулицями, уткнувшись у смартфони і нічого не помічаючи довкола. Насправді потрібно бути уважнішими і частіше озиратися на всі боки, щоб не потрапити в якусь неприємну ситуацію.