Як відновити обліковий запис в Інстаграмі після видалення

Anonim

Інстаграм – популярна соціальна мережа, в якій люди діляться своїм життям за допомогою картинок, історій та постів. Кожен знає, що коли користувач вперше заходить в Інстаграм, він створює свій новий обліковий запис. Цей обліковий запис містить всю інформацію про користувача. За допомогою нього здійснюються всі подальші дії, у тому числі перегляд постів, і виставлення їх.

Як зрозуміти, що обліковий запис видалено

Одного разу користувач може зайти в свій обліковий запис і виявити, що він видалений. Самостійно він не зможе це зрозуміти, але він зможе це розпізнати за допомогою інших людей, а також за такими критеріями, як

  1. Користувач не може увійти до свого облікового запису під звичним йому паролем;
  2. При введенні в пошуковому рядку іншими користувачами такий обліковий запис зовсім не розпізнається.

Це два ключових критерії, за якими визначається видалення облікового запису в інстаграм. Докладніше про те, як користувач може завести власну сторінку в цій соціальній мережі, можна подивитися в цьому відео.

Чи можна відновити Інстаграм після видалення

Щоб відповісти на питання про можливість відновлення облікового запису, необхідно зрозуміти, з яких основних причин обліковий запис було видалено. Існує три причини, з яких визначається видалення облікового запису:

  1. Користувач раніше самостійно видалив обліковий запис;
  2. Користувач порушив права соціальної мережі, через що аккаунт був заморожений;
  3. Користувач не прив'язав номер телефону.

Перший випадок – летальний. Після цього неможливо відновити обліковий запис. Якщо користувач просто порушив права соціальної мережі або ж не зміг прив'язати свій номер телефону, то такі ситуації заохочуються. Надається дозвіл на відновлення облікового запису.

Порушення авторських прав, мат та всі подібні – це може стати причиною тимчасового видалення облікового запису, поки користувач не застосує деякі варіанти.

Также не варто заперечувати, що обліковий запис користувача могли зовсім зламати. У такому випадку необхідно також відновлювати обліковий запис.

Як відновити забутий логін або пароль

Ніхто не може заперечувати того, що користувач легко може забути пароль від своєї соціальної мережі. Саме тому він не може до неї увійти і думає, що вся проблема у вірусах або подібних деталях.

Насправді це дійсно може бути проста пам'ять. Обліковий запис і пароль можна відновити за допомогою різних способів, а саме:

  • Заповнити адміністративний блок, після чого на пошту, яка завжди вказується в профілі, прийде лист з кодом або посиланням на підтвердження;
  • Можна спробувати синхронізацію Інстаграма та Фейсбука, якщо друга соціальна мережа прив'язана;
  • Також існує примусове скидання, яке також здійснюється за допомогою мобільного пристрою. У цей час відбувається відновлення за номером телефону.

З телефона

Якщо користувач буде відновлювати власний аккаунт через мобільний телефон, то він піде набагато менше часу, ніж з комп'ютерною версією. Для цього необхідно:

  1. Відкрити заздалегідь завантажений Інстаграм на своєму пристрої;
  2. Користувача зустрічає спеціальне вітальне вікно. Знаходимо під кнопкою входу пункт за допомогою з входом у систему та тапаємо на неї;

  3. Після цього вводимо всі необхідні дані, а саме: мобільне пристрої, ім'я користувача, пошту;

  4. Після цього варто почекати, поки на вказану користувачем пошту прийде лист. У листі буде посилання, на яке потрібно тапнути або ввести кудись;
  5. Тепер користувачеві необхідно вигадати новий надійний пароль.

З ПК

Процес активації з ПК не такий зручний, тому що ця соціальна мережа розрахована насамперед на мобільні пристрої. Попри це необхідно:

  • Відкрити браузерну версію соціальної мережі в будь-якій із зручних браузерів;
  • Тепер необхідно тапнути на кнопку «Забули пароль»;

  • Система попросить ввести користувачеві адресу електронної пошти, а також може попросити ввести капчу, яку покаже сайт;

  • Після цього топаємо на кнопку «Скинути пароль»;
  • Проходимо за посиланням в електронному листі та вводимо новий пароль.

Як відновити Інстаграм після видалення

Відновити інстаграм після видалення можна лише за допомогою введення власної електронної пошти. Але це можливо назавжди. Докладніше про те, як відновити пароль за допомогою пошти, можна переглянути в цьому відео

Якщо сам видалив сторінку

Користувач міг самостійно видалити сторінку двома способами:

  • Тимчасово. Цей спосіб підходить для того, щоб тимчасової видалити свій профіль, але після цього з'являється можливість його відновити, в тому числі і відновити всі дані користувача;
  • Назавжди. Якщо ж користувач видалив сторінку назавжди самостійно, він зможе відновити його. Більше у власника облікового запису немає доступу до нього.

Якщо сторінку видалив адміністратор

Інстаграм дотримується строгих правил, які чітко контролюються системою. Якщо користувач порушив будь-яке правило, його обліковий запис можуть заблокувати і видалити. Навіть за незначних порушень з'являється можливість отримати бан на певний проміжок часу. Заблокувати та видалити обліковий запис можуть через:

  • Порушення авторських прав;
  • Регулярні спами або бани з боку інших користувачів;
  • Користувач використовував сторонні методи просування, наприклад, накрутка передплатників.

Як відновити зламаний аккаунт

Ніхто не може заперечувати того моменту, що користувацькі облікові записи могли зламати. Це може статися, якщо той вказував на сторінку особисту інформацію або інші