Як користуватися iMe Messenger у Телеграм: перевести голос у текст

Anonim

Голосові повідомлення в месенджері Telegram можна вважати палицею з двома кінцями. З одного боку, для відправника зручніше записати голосове повідомлення, ніж набирати текст. Однак про зручність для одержувача не скажеш, оскільки голосові повідомлення можна прослуховувати не скрізь. Розробники програмного забезпечення змогли вирішити цю проблему за допомогою програми iMe Messenger, яка переводить аудіозапис у текстовий формат.

Як працює програма iMe Messenger

Зараз ще мало кому відомо, що таке iMe Messenger. Так ось це альтернативний клієнт Telegram, який працює на його API. Просто кажучи, авторизація та спілкування відбуваються на серверах месенджера, а сам додаток iMe Messenger жодним чином не відноситься до даних користувача. Тобто про конфіденційність можна не турбуватися.

Тут розробники могли реалізувати багато корисних функцій, яких не вистачає базової версії програми. У iMe Messenger є унікальний інтерфейс з розумним угрупуванням чатів. Нещодавно було запущено функцію перекладу тексту, завдяки чому носії різних мов можуть вільно спілкуватися.

Як перекласти запис у текст через iMe Messenger

Додаток підтримує голосові повідомлення Telegram у форматі voice.ogg і розпізнає 21 мову. Переводити в текстовий формат можна записи тривалістю до хвилини.

Активувати транскрибацію можна безпосередньо в налаштуваннях чату, для цього передбачено окремий перемикач.Прям під цим перемикачем є опція вибору мови Якщо активовано функцію розпізнавання голосу, то поруч із вхідним голосовим повідомленням у чаті можна побачити кнопку перекладу в текст. запис дуже точно, проте нерідко останнє слово «з'їдається».

Але незважаючи на такі дрібні недоліки iMe Messenger успішно обробляє голосові повідомлення, записані різними мовами. Щоправда, зв'язку з функцією перекладу поки що не передбачено. Тобто текст необхідно скопіювати спеціальною кнопкою і потім вставити в будь-який перекладач вручну.

Нова опція поки доступна лише власникам смартфонів на операційній системі Android. Однак розробники обіцяють, що версія програми для iOS з'явиться зовсім скоро.