Акція від МТС "Доступ до ресурсу YouTube Мій Smart": як підключити

Anonim

Оператор МТС заявив про запуск безкоштовної опції з безлімітним доступом до YouTube на тарифі «Мій Smart». Завдяки цьому абоненти не витрачатимуть пакет інтернету під час перегляду та завантаження контенту на відеохостингу. Пропозиція діє для клієнтів у Москві та Московській області

Як підключити опцію

Оператор знову порадував своїх абонентів і запусти нову опцію. Ним можуть скористатися абоненти на тарифі "Мій Smart". Активована послуга Акція. Доступ до ресурсу YouTube» дозволяє не витрачати пакет мобільного інтернету при перегляді та завантаженні відео в Ютубі.

Стати учасником акції та отримати безлімітний і безкоштовний доступ до YouTube за 0 руб. на місяць можна лише до 30 листопада 2020 року.

Додаткові можливості

При підключенні або переході на тарифний пакет «Мій Smart» абоненти також можуть безкоштовно користуватися популярними месенджерами. Користувачі можуть здійснювати голосові дзвінки та відеодзвінки в месенджерах WhatsApp, Viber, Telegram, Snapchat, ICQ, Discord та FB messenger, при цьому пакет мобільного інтернету не витрачається.

Тариф «Мій Smart» дозволяє абонентам самостійно робити налаштування під свої уподобання. Можна вибрати від 5 до 20 ГБ мобільного інтернету на місяць, від 200 до 600 хвилин для дзвінків на всі мережі регіону проживання та стільки ж SMS-повідомлень. Налаштувати можна на сайті МТС в особистому кабінеті або у фірмовому додатку «Мій МТС».

МТС намагається створювати пропозиції, які максимально відповідатимуть бажанням та потребам клієнтів.Зараз люди різного віку активно переглядають відео на відеохостингу YouTube. Тобто нова опція стане справжньою знахідкою для користувачів, які зможуть переглядати відео та ділитися ними без обмежень.