Батьківський контроль на Андроїд

Anonim

Батьківський контроль – це додаток, який встановлюється на мобільний пристрій дитини та батька для того, щоб дорослий зміг обмежувати певні дії.

Що таке батьківський контроль

Завдяки представленому інструменту батько може виконувати такі дії:

  • Блокувати будь-який контент, який може мати згубний вплив на дитину;
  • Забороняти встановлення платних або ненадійних додатків на мобільний гаджет;
  • Обмежувати час, який дитина проводить в іграх;
  • Контролювати місце розташування дитини.

Програми для батьківського контролю

Багатьом відомий Nintendo, як розробник різних ігор, що підходять до приставок. Однак, зовсім недавно програма випустила програму, завдяки якій батько може контролювати свою дитину.
Найменування Опис Ціна Рейтинг
Google Family Link Завдяки цьому додатку батько зможе з легкістю відстежувати те, скільки часу його дитина витрачає, використовуючи мобільний пристрій, а також те, які програми та програми він відкриває. Крім цього, батько може дистанційно забороняти встановлення будь-якого підозрілого контенту, обмежувати час, який дитина проводить в інтернеті, а також блокувати його мобільний пристрій на ніч.

Безкоштовно. ★★★★★
Kaspersky Safe Kids У процесі створення цієї програми взяло участь величезна кількість практикуючих психологів. У зв'язку з цим основною фішкою цієї програми стали рекомендації, які з'являються в процесі використання програми.

При необхідності батько може повністю регулювати те, які сайти відвідує його дитина, які програми використовуються і таке інше.

У преміум версії батько також зможе стежити за станом заряду мобільного пристрою, а також за його активністю в соціальних мережах. Більше того, розширена версія дозволяє відстежувати місце розташування дитини.

Безкоштовно, також користувач може придбати преміум передплату, яка коштує 900 рублів на рік. ★★★★★
Де мої діти Завдяки завдяки багатофункціональній програмі батько завжди зможе стежити за тим, де його дитина знаходиться в даний період часу. Більше того, при необхідності користувач може придбати функцію, яка також прослуховуватиме все те, що відбувається навколо мобільного пристрою дитини.

Програма підходить для використання як з багатьма мобільними гаджетами, так і з годинником. Крім цього, користувач зможе стежити за станом акумулятора.

Безкоштовно, також можна підключити передплату з додатковими функціями вартістю 990 рублів на рік. ★★★★★
Parental Control Kroha Використовуючи цю програму, батько може отримати максимально докладну статистику щодо використання програм у мобільному пристрої дитини. На її основі при необхідності батько також зможе блокувати певні програми або сайти, які можуть згубно впливати на дитину.

Більше того, цей додаток дозволяє користувачеві стежити за листуваннями в багатьох месенджерах і відстежувати фотографії в галереї.

три дні використання надаються безкоштовно. Після використання обійдеться в 699 рублів за рік. ★★★★★
Kidslox Інструмент був розроблений для повноцінного контролю за мобільним пристроєм дитини для того, щоб та не змогла витратити час на порожню. Більше того, при необхідності батько може обмежувати дитині доступ до певних сервісів.

Безкоштовно, також доступна підпискою вартістю 450 рублів на місяць. ★★★★★
Screen Time Додаток максимально точно відображає те, скільки часу дитина провела в соціальних мережах та інших додатках. Основною перевагою програми є те, що користувач може віддалено блокувати роботу екрана телефону в потрібний час.

У випадку, якщо дитина захоче встановити щось, батькові буде надходити повідомлення.

7 днів надаються користувачеві безкоштовно. ★★★★★
Nintendo Switch Parental Controls

У процесі використання програми батько може виявити додатки, які найчастіше використовуються її дитиною, а також він може встановлювати обмеження.

Основною перевагою програми є те, що в ній повністю відсутня реклама.

Безкоштовно ★★★★★
Kids Place Окрім того, що в даному додатку користувач може обмежувати доступ дитині до певних програм, також є функція, яка не дозволяє здійснювати онлайн покупки і так далі.

У процесі використання цієї програми батько самостійно обирає ті програми, які будуть доступні дітям.

Безкоштовно, також можна придбати повну версію, яка коштує 150 рублів на рік. ★★★★★
Family Time Ця програма відрізняється від інших досить великим вибором різних незвичайних функцій. Наприклад, при необхідності користувач може встановлювати обмеження часу використання мобільного пристрою.

Більше того, батько може повністю контролювати повідомлення, що відправляються з мобільного гаджета і приходять на нього.

Qustodio Parental Control Додаток може в автоматичному режимі блокувати абсолютно всі заборонені сайти. Крім цього, цей інструмент надає щоденний звіт про використання телефону. Основною перевагою пристрою є неймовірно зручний і зрозумілий інтерфейс.

Більше того, за допомогою програми користувач зможе стежити за розташуванням дитини.

Безкоштовно. ★★★★★

Нижче представлений більш детальний огляд вище представлених додатків, в якому також описані всі переваги та недоліки програм.

Google Family Link

За посиланням вказано відео, в якому можна дізнатися про те, як налаштувати цю програму:

Плюси та мінуси Дитина не зможе самостійно стерти цей додаток з мобільного гаджета. Весь функціонал відразу доступний користувачеві абсолютно безкоштовно. Батько може встановлювати ліміти під час використання телефону дитиною. Якщо мобільний пристрій дитини буде заблоковано, то працюватиме лише вібровідкликання. Досить складно налаштувати програму. Програма може повноцінно працювати лише за умови стабільного підключення до мережі інтернет. Точність відстеження розташування дитини 7 Швидкість роботи програми 9 Інтерфейс 10 Разом 8.7.

Kaspersky Safe Kids

За посиланням можна переглянути короткий посібник з представленої програми:

Плюси та мінуси У програмі батькові надається величезна кількість різних рекомендацій.Батько може блокувати усі браузери на телефоні своєї дитини. Програма може повноцінно працювати лише за умови стабільного підключення до мережі інтернет. Більшість функцій стає доступною користувачеві лише після придбання преміум-версії. Точність відстеження розташування дитини 5 Швидкість роботи програми 8 Інтерфейс 4 Разом 5.7.

Де мої діти

Плюси та мінуси Додаток відрізняється неймовірно зручним функціоналом. У програмі є функція прослуховування, за допомогою якої батьки можуть чути те, що відбувається навколо його дитини. Не завжди правильно відображаються координати місцезнаходження дитини. Певні функції стають доступними для користувача лише після придбання передплати. Точність відстеження розташування дитини 7 Швидкість роботи програми 6 Інтерфейс 9 Разом 7.3.

Parental Control Kroha

Плюси та мінуси За допомогою цієї програми батьки можуть керувати контактами в телефоні дитини, стежити за останніми фотографіями, а також за рівнем заряду акумулятора. За потреби можна блокувати певні послуги. Можна встановлювати ліміти для використання мобільного пристрою. Деякі функції будуть доступні користувачам лише після придбання передплати програми. Точність відстеження розташування дитини 10 Швидкість роботи програми 9 Інтерфейс 8 Разом 9.

Kidslox

Плюси та мінуси Батькові надається можливість блокування соціальних мереж, ігор та інших програм у телефоні дитини. За потреби за допомогою цієї програми можна контролювати камеру в гаджеті. Існує функція, за допомогою якої батько може встановлювати ліміт на використання девайса дитиною протягом дня.Функція блокування може не спрацьовувати. Дитина може самостійно видалити програму з телефону. Більшість функцій у додатку платні. Точність відстеження розташування дитини 6 Швидкість роботи програми 8 Інтерфейс 9 Разом 7.7.

Screen Time

Плюси та мінуси У той час, поки дитина перебуває в школі, батько може обмежувати для неї всі дії в мобільному пристрої. Є функція, завдяки якій користувач зможе заблокувати будь-яку програму. Батько може відключити роботу телефону дитини, просто натиснувши спеціальну кнопку через свій девайс. Іноді програма може видавати помилки. Може виникнути проблема в процесі придбання передплати. Точність відстеження розташування дитини 5 Швидкість роботи програми 8 Інтерфейс 7 Разом 6.7.
Переваги Недоліки
У той час, поки дитина перебуває у школі, батько може обмежувати йому всі дії в мобільному устройстве. Іноді програма може видавати помилки.
Є функція, завдяки якій користувач зможе заблокувати будь-яку програму. Може виникнути проблема в процесі придбання передплати.
Батько може відключити роботу телефону дитини, просто натиснувши на спеціальну кнопку через свій девайс.
Характеристики Оцінка
Точність відстеження розташування дитини. 5/10
Швидкість роботи програми. 8/10
Інтерфейс. 7/10

Nintendo Switch Parental Controls

Плюси та мінуси Батько може обмежувати час, який його дитина проводить за іграми, ґрунтуючись на його віці. Завдяки цьому додатку батько зможе стежити за тим, які ігри запускає дитина на мобільному пристрої. Не відображається звіт про використання програм за певний проміжок часу. Точність відстеження розташування дитини 1 Швидкість роботи програми 8 Інтерфейс 6 Разом 5.
Переваги Недоліки
Батько може обмежувати час, який його дитина проводить за іграми, ґрунтуючись на його віці. Не відображається звіт про використання програм за певний проміжок часу.
Завдяки цьому додатку батько зможе стежити за тим, які ігри запускає дитина на мобільному пристрої.
Характеристики Оцінка
Точність відстеження розташування дитини. 0/10
Швидкість роботи програми. 8/10
Інтерфейс. 6/10

Kids Place

Плюси та мінуси Доросла людина самостійно може налаштовувати програми, які будуть доступні її дитині. Завдяки цьому додатку дитина не зможе встановлювати програми та програми. Програма не повідомляє дитині про те, що закінчується час, відведений їй на використання мобільного пристрою. Точність відстеження розташування дитини 1 Швидкість роботи програми 9 Інтерфейс 9 Разом 6.3.
Переваги Недоліки
Доросла людина самостійно може налаштовувати програми, які будуть доступні її дитині. Програма не повідомляє дитину про те, що закінчується час, відведений їй на використання мобільного пристрою.
Завдяки цьому додатку дитина не зможе встановлювати програми та програми.
Характеристики Оцінка
Точність відстеження розташування дитини. 0/10
Швидкість роботи програми. 9/10
Інтерфейс. 9/10

Family Time

Плюси та мінуси Програма миттєво може блокувати мобільний пристрій дитини. Батько має функцію, за допомогою якої він може складати розклад екранного часу. Завдяки цій програмі пошук будь-якої інформації в телефоні дитини стає максимально безпечним. Занадто висока вартість передплати на рік. Додаток має не найзручніший інтерфейс. Точність відстеження розташування дитини 6 Швидкість роботи програми 8 Інтерфейс 8 Разом 7.3.
Переваги Недоліки
Програма миттєво може блокувати мобільний пристрій дитини. Занадто висока вартість передплати на рік.
Батько має функцію, за допомогою якої він може складати розклад екранного часу. Додаток має не найзручніший інтерфейс.
Завдяки цій програмі пошук будь-якої інформації в телефоні дитини стає максимально безпечним.
Характеристики Оцінка
Точність відстеження розташування дитини. 6/10
Швидкість роботи програми. 8/10
Інтерфейс. 8/10

Qustodio Parental Control

Плюси та мінуси Щомісяця додаток надає звіт про використані програми. За допомогою цієї програми батьки можуть відстежувати місцезнаходження його дитини. Програма часто видає помилки. Програму досить складно видалити. Точність відстеження розташування дитини 7 Швидкість роботи програми 6 Інтерфейс 9 Разом 7.3.
Переваги Недоліки
Кожен місяць додаток надає звіт про використані програми. Програма досить часто видає помилки.
За допомогою цієї програми батько може відстежувати місцезнаходження його дитини. Додаток досить складно видалити.
Використовуючи цю програму можна стежити за переглядом сайтів на телефоні дитини.
Характеристики Оцінка
Точність відстеження розташування дитини. 7/10
Швидкість роботи програми. 6/10
Інтерфейс. 9/10