Акція Danycom «4 штуки в одні руки»: опис

Anonim

Віртуальний оператор DANYCOM.Mobile оголосив про запуск акції «4 штуки в одні руки». В рамках акційної пропозиції кожен абонент може отримати додатково до чотирьох сім-карток з безкоштовними тарифами. Дана акція проходила до 10 березня 2020 року, але оператор продовжив її до 30 квітня.

Опис акції

Акція від оператора Даніком проводиться з 10 лютого по 10 березня 2020 року, але тепер вона продовжена до 30 ареля. » та «Дзвони безкоштовно» за своїми паспортними даними можуть замовити додатково ще за однією сім-картою, аналогічною до чинного тарифу.

Всі нові клієнти DANYCOM.Mobile можуть на один паспорт отримати одразу дві сім-карти з одним з тарифів безкоштовної лінійки. Якщо на учасника акції вже зареєстровано більше двох сімок Даніком з тарифами «Безкоштовний» та/або «Дзвони безкоштовно», то всі інші sim-картки з такими тарифами будуть автоматично переведені на тариф «Гелій».

Опис безкоштовних тарифів

Оператор Даніком пропонує своїм абонентам два безкоштовні тарифи, з вигідними умовами обслуговування.

  1. Тариф Безкоштовний. Абонентська плата відсутня. Абонент отримує 30 хвилин безкоштовних дзвінків на будь-які російські номери, 1 ГБ мобільного інтернету та 50 смс-повідомлень. Після вичерпання трафіку вартість дзвінків 3 коп/сек, смс-повідомлення – 25 копійок за штуку, мобільний інтернет – 8 копійок за 1 Мб. Дзвінки на номери Даніком безкоштовні та безлімітні, пакет хвилин не витрачається.
  2. Тариф "Дзвони безкоштовно". Доставка стартового пакета та підключення безкоштовне. Відсутня абонентська плата та приховані підписки. Абонент щомісяця отримує 60 хвилин для дзвінків на будь-які російські номери, 600 смс-повідомлень. Дзвінки в мережі Даніком безкоштовні та безлімітні. Після вичерпання пакета вартість дзвінків 3 копійки за секунду, смс-повідомлення – 25 копійок за штуку, інтернет-трафік – 8 копійок за 1 Мб.

Хвилини, включені в пакет, можна витрачати на дзвінки абонентам будь-яких вітчизняних операторів, у тому числі в Крим та м. Севастополь.

Як стати учасником

Стати учасником може будь-яка фізична особа, яка оформить замовлення на офіційному сайті оператора і потім активує сім-картки у встановлений термін. Варто пам'ятати, що можуть брати участь тільки повнолітні громадяни Росії.

Приймаючи участь у акції, учасник повністю погоджується з усіма умовами. Персональні дані, що надаються учасниками, обробляються для проведення акції, потім зберігаються 5 років.

Організатор має право змінити умови акції. Про це він інформує учасників через засоби масової інформації та сайт.

Останні зміни в акції

Оператор DANYCOM.Mobile, що входить до ДК DANYCOM, розширює умови акції «4 штуки в одні руки».

Термін активації SIM-карток продовжується до 30 квітня 2020 року.

За умовами акції «4 штуки в одні руки» існуючі абоненти тарифних планів «Безкоштовний» та «Дзвони безкоштовно» за одними паспортними даними могли замовити додатково за однією SIM-карткою з аналогічними тарифами. Новим клієнтам DANYCOM.Mobile на один паспорт були доступні дві SIM-картки з одним з тарифів у безкоштовній лінійці.

«Для комфортнішого переходу абонентів на обслуговування в DANYCOM.Mobile оператор вирішив продовжити терміни активації SIM-карток», – коментує зміни умов акції директор департаменту маркетингу та PR ГК DANYCOM Олена Плеханова.

Детальніше з умовами акції можна ознайомитися на сайті оператора. Інформацію з питань, пов'язаних з активацією SIM-карток, тарифними планами та акціями DANYCOM.Mobile абоненти можуть отримати за телефоном, який є на сайті оператора.

У чому каверза

Ніякого каверзу в цій акції немає. Оператор дійсно роздає додаткові сім-картки, з метою залучення нових абонентів.

Цю акцію прокоментував директор з маркетингу компанії Даніком Олена Плеханова. Зокрема, вона сказала, що безкоштовні тарифи в лінійці є хітами продажів, ними користується зараз понад 60% всіх абонентів оператора. В рамках промо можна без зайвих витрат підключити до мережі DANYCOM усю сім'ю.