Найочікуваніші ігри 2020

Anonim

Список найочікуваніших ігор 2020 року. Коли вийдуть найочікуваніші ігри, огляди найочікуваніших ігор 2020, дата виходу на ПК 2020.

Marvel's Avengers

Напевно, багато хто чув про фільми “всесвіту Marvel”. Насамперед, це десятки супергероїв та їх історії, біографія, стосунки один з одним та боротьба із загальними ворогами. Безліч красивих сцен і захоплюючих спец. ефектів, несподіваних сюжетних поворотів та кульмінацій. Навіть людині, яка ніколи не чула про "залізну людину" або "капітана Америка", фільми Marvel можуть запам'ятатися надовго. З моменту виходу останнього фільму студії не змусив на себе довго чекати і екшен про Мстителів – Marvel's Avengers.Справжнє роздолля для фанатів своїх улюблених супергероїв. Тепер можна не лише дивитися на їхні битви на екрані, а й самому брати в них участь. Виконуйте цікаві та місцями дуже важкі завдання, утримуйте стратегічно важливі точки та відбивайте атаки супротивників. Використовуйте всі найсильніші сторони свого персонажа і знову приведіть загін месників до колишнього успіху.

Оцінки на Metacritic: 67/100 – критики, 5.4/10 – гравці.

Дата анонсу: 27 січня 2017 року.

Дата виходу: 4 вересня 2020 року.

Платформи: PC (Windows), Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5.

Плюси та мінуси Кооперативний режим Багато персонажів – захоплюючий геймплей Сюжет багато в чому заснований на коміксах про Мстителів Система прокачування навичок персонажів, кожен має плюси та мінуси Кінематографічні кат-сцени Досить “мильна” графіка на PS4 битвами з ворогами Баги та інші неприємні моменти - гра ще "сира" Графіка 3 Геймплей 5 Кооперативний режим 3 Сюжетна лінія 4 Разом 3.8.

Гра здатна здивувати великою різноманітністю контенту, а також досить розвиненою системою прокачування персонажів та своєю ігровою механікою. Хороша робота режисури та захоплюючі кат-сцени, на цьому графічні радощі закінчуються. А сюжет явно сподобається фанатам Marvel, але недоліки в кооперативному режимі (через “сируватість” гри), а також проблеми в графічному плані можуть відштовхнути навіть найвідданіших.

The Last of Us: Part 2

Мабуть, ще одна найочікуваніша гра 2020 року від розробника Naughty Dog. Багатьом запам'яталася драматична перша частина The Last of Us з історією двох головних героїв, які мали виживати в постапокаліптичний час. Колись зовсім маленька дівчинка Еллі вже досить подорослішала - їй "перевалило" за 18. І, порівняно з сюжетом першої частини "одні з нас", здавалося б, ситуація стабілізувалася.Еллі з Джоелом добре влаштувалися в невеликому селі і починають нове, спокійніше, але не менш небезпечне життя. Але в їхній спільній історії з'являється лише 1 людина, яка змусить Еллі по-справжньому відчути біль. Події другої частини будуть багато в чому пов'язані з першою. Купа несподіваних розв'язок і у якомусь сенсі навіть незрозумілих рішень персонажів. Незважаючи на деякі свої недоліки, продукт отримав величезну кількість нагород та номінацій. У це безперечно варто пограти після знайомства з першою частиною сюжету The Last of Us.

Оцінки на Metacritic: 93/100 – критики, 5.6/10 – гравці.

Дата анонсу: 3 грудня 2016 року.

Дата виходу: 19 червня 2020 року.

Платформи: PlayStation 4.

Плюси та мінуси Несподівані повороти та пророблений сюжет Швидко переймаєшся атмосферою та подіями Якісний звуковий супровід Приголомшлива графіка Безліч крутих кат-сцен Величезні та різноманітні локації, досить розумний штучний інтелект Постійне освітлення ЛГБТ теми та “фемін” та жорстокий сюжет Графіка 5 Геймплей 3 Кооперативний режим 4 Сюжетна лінія 5 Разом 4.3.

У гри не така вдала і щаслива кінцівка, як це було у випадку першої частини. Тому і гравці не надто захоплено відгукуються про нову частину The Last of Us, хоча переважна більшість критиків та журналів ставлять практично максимальні оцінки. Здебільшого співтовариство гравців незадоволене сюжетом і відмовляється приймати його таким, яким зробили розробники. Звідси і не найвища оцінка від гравців.

Cyberpunk 2077

Ще не вийшла “у світ” і, безумовно, одна з найочікуваніших ігор 2020 року – Cyberpunk 2077, вже встигла здобути не один десяток нагород. Гра від творців "Відьмак 3: Дике полювання" і багатьом нагадує культову серію GTA. Розробники обіцяють тут такий самий відкритий і величезний ігровий світ, систему прокачування персонажів, суттєві графічні покращення в яскравій та дивовижній тематиці майбутнього та багато іншого.Cyberpunk 2077 за своїм сюжетом є продовженням Кіберпанк 2020 (настільна гра). Події розгортаються через 57 років і відбуваються у невеликому місті під назвою Night City (США, Каліфорнія).

Гра запропонує користувачам велику свободу вибору та величезний відкритий світ. Можна вибирати параметри персонажа і навіть його минуле, що впливатиме на розвиток подій. Велика кількість ігрових класів та їх комбінування, повноцінні цикли дня та ночі та багато іншого. Ну і, звісно, ​​прориви у графічній частині. Саме тут шанувальники Кіану Рівз зможуть побачити його як один із персонажів гри. Він "представляє" Джонні Сільверхенда. Дата виходу переносилася кілька разів, і тепер у планах розробників випустити продукт 19 листопада 2020 року. І вже зараз від гри чекають справді багато чого, чи зможе вона виправдати покладені очікування?

Дата анонсу: 30 травня 2012 року.

Дата виходу: 19 листопада 2020 року .

Платформи: PC (Windows), PS 4, PS 5, Xbox One, Xbox Series X.

Half-Life: Alyx

Так, це відбулося. Ще одна гра серії "Half-Life" нарешті вийшла у світ. Багатьом у це важко повірити, адже навколо компанії Valve постійно стояли питання відданих фанатів про те, чи виходитимуть нові продукти. І хоча багато хто вже змирився з тим, що нових частин чекати не варто, Valve нарешті зробила анонс нової Alyx 18 листопада 2019 року. І пограти у цей новий витвір розробників зможуть не всі: лише власники очок віртуальної реальності. Не зовсім зрозумілий такий хід розробників, адже не всі мають VR шоломи, а значить вони втрачають частину гравців. Можливо, цим вони хочуть привернути увагу до найпоширенішої і найпопулярнішої технології в наші дні. Благо гра підтримує всі VR шоломи, доступні для PC. Отже, зовсім необов'язково купувати фірмові Valve Index.Щоб пограти в новий продукт достатньо і чогось простіше, наприклад, Oculus Rift або Oculus Go.

Оцінки на Metacritic: 93/100 – критики, 9.1/10 – гравці.

Дата анонсу: 18 листопада 2019 року.

Дата виходу: 23 березня 2020 року.

Платформи: PC (Windows).

Плюси та мінуси Повне занурення в ігровий процес Реалістичність Цікавий дизайн карт Не найцікавіший сюжет Досить висока вартість Можна пограти лише на одній платформі Графіка 5 Геймплей 4 Кооперативний режим 5 Сюжетна лінія 3 Разом 4.3

Outriders

На відміну від минулих ігор, Outriders не отримав так багато уваги під час свого анонсу. Тим часом вийшов добротний шутер від розробників Bulletstorm. Тут гравець перенесеться в майбутнє, коли люди зрозуміють, що вже досить накуролесили на Землі і настав час перебиратися на інші планети, більш здорові і ще незаймані людиною.І як це буває у більшості фільмів, мешканці нової планети агресивно налаштовані проти головного героя. Домашні істоти явно чекали на нові жертви, черговий з них і став герой шутера.

Дата анонсу: 11 червня 2019 року.

Дата виходу: грудень 2020 року.

Платформи: PC (Windows), PS 4, PS 5, Xbox Series X, Xbox One, Google Stadia.

Watch Dogs: Legion

Нова частина гучної серії "Watch Dogs" - Legion. Гра знову розповідає про місто, де простежується буквально кожен куточок. Тут існує бравий загін опору, який намагається боротися із місцевим режимом та відстоювати інтереси громадян. І якщо раніше розробник сам вибирав головного героя для нас, то тепер цей обов'язок за нами. Гравець може самостійно обирати персонажа та грати практично за будь-якого жителя міста. Вам належить сформувати власний загін, який на найвищому рівні справлятиметься зі своїми завданнями.Кожен персонаж має власні характеристики та навички. Як член команди може бути будь-хто: пенсіонери, молодь чи бізнесмени, головне – наявність потрібних навичок. А якщо хтось не впорається зі своєю роботою і буде затриманий поліцією чи загине, то доведеться шукати йому заміну.

Дата анонсу: 5 червня 2019 року.

Дата виходу: 29 жовтня 2020 року.

Платформи: PC (Windows), PS 4, PS 5, Xbox One, Xbox Series X.

Dying Light 2

Достатньо незвичайна гра, в якій доведеться проявити всі свої навички паркуру, коли навколо натовпу зомбі. Звучить дивно, але перша частина вийшла досить успішною, саме тому продукт і потрапив до списку найочікуваніших ігор 2020 року. Порівняно з першою частиною ігрові локації збільшились у 4 рази. Сам же світ є 7 розділених районів.Гравець може приймати різні рішення, які змінюватимуть цілі локації. Переміщатися світом можна за допомогою деяких транспортних засобів з першої частини, а також паркуром.

Дата анонсу: 10 червня 2018 року.

Дата виходу: 2020 рік.

Платформи: PC (Windows), PS 4, Xbox One.

DOOM Eternal

Багато хто пам'ятає старий добрий DOOM 1993 року, який запускався ще на дуже старих комп'ютерах. З того часу виходили нові версії, наприклад DOOM 2016. Це гра про захоплюючі битви з монстрами та тотальну м'ясорубку для любителів хардкору. Але й версія 2016 року мала свої недоліки. Саме DOOM Eternal покликана виправити всі недоліки минулого та зробила серйозну заявку на ще один розкішний продукт. Тут з'явилися нові локації, несхожі на ті, що гравці бачили раніше, перероблено дизайн монстрів на більш звичний канонічний вигляд.Рівні ще більше напхані ворожою живністю, яка так і прагне зрівняти головного героя із землею, перед цим перерахувавши йому всі кісточки. Чи дійсно Eternal така гарна, як багато минулих частин відомої багатьом серії DOOM?

Оцінки на Metacritic: 87/100 – критики, 8.3/10 – гравці.

Дата анонсу: 11 червня 2018 року.

Дата випуску: 20 березня 2020 року.

Платформи: PC (Windows), PS 4, Xbox One, Nintendo Switch, PS 5, Xbox Series X.

Плюси та мінуси Динаміка ігрового процесу Музичний супровід Епічні боси Оптимізація та графіка Купа пасхалок та відсилань до минулих частин Боси могли бути складнішими Не найстрашніші монстри, порівняно з минулими версіями DOOM Графіка 5 Геймплей 5 Коопера.

Wasteland 3

Wasteland 3 – гра про невеликий загін рейнджерів, який подорожує величезними локаціями постапокаліптичного сеттингу і знищує ворогів, є продовженням Wasteland 2, випущеної в 2014 році. Усі дії відбуваються у період глобальної ядерної війни, яка назавжди змінила звичний світ. Гравець має подорожувати разом з невеликою командою по штату Колорадо і виживати (у певному сенсі деяка подоба Fallout).

Оцінки на Metacritic: 82/100 – критики, 8.7/10 – гравці.

Дата анонсу: вересень 2016 року.

Дата виходу: 27 серпня 2020 року.

Платформи: PC (Windows, Linus, Mac OS), PS 4, Xbox One.

Плюси та мінуси Захоплюючий сюжет Пророблений до дрібниць геймплей Величезний світ Динамічні бої, ігрова механіка Балансувальні недоліки Графіка 4 Геймплей 4 Кооперативний режим 4 Сюжетна лінія 5 Разом 4.3

12 Minutes

Остання гра в списку найочікуваніших ігор 2020 року в цій добірці. Але це не означає, що вона менш цікава, ніж попередні проекти. Розробник запропонував справді щось нове та цікаве – квест, який насправді триває лише 12 хвилин. Значить, і гра на 12 хвилин? Звичайно, ні. Головний герой виявляється замкненим у тимчасовій петлі, з якої вам і належить вибратися. Одним, зовсім непримітним на вигляд увечері в будинок вламується детектив і звинувачує дружину героя в скоєнні вбивства. Героя має не тільки вибратися з петлі і продовжити нормальне життя, але й докласти всіх можливих зусиль, щоб не допустити продовження кошмару – арешту дружини. Вирішуйте важкі завдання та головоломки, але не дозвольте 13-й хвилині того непримітного вечора стати початком нового кошмару.

Дата анонсу: 12 червня 2019 року.

Дата виходу: 2020 рік, можливі переноси.

Платформи: PS 4, Xbox Series X, можливий вихід і на інші платформи.