Як завантажити фото в Інстаграм з комп'ютера

Anonim

Інстаграм – це популярна соціальна мережа, за допомогою якої люди діляться своїм життям, а також загалом підтримувати спілкування з іншими користувачами. Виставляючи пости та історії, можна розповісти про те, що відбувається в житті або ж поділитися деякими порадами.

Пости в Інстаграмі звичніше викладати через телефон, оскільки спочатку ця соціальна мережа передбачалася тільки для смартфона. Однак деяким користувачам дійсно зручніше виставляти пости прямо з комп'ютера або у них немає пристрою, а фото потрібно викласти.Для цього можна використовувати деякі поради, докладніше про які варто поговорити далі.

Недоліки додавання постів з ПК

Однак, перш ніж намагатися виставити пости з комп'ютера, необхідно розглянути переваги та недоліки подібного способу, адже ПК або ноутбук – зовсім інший пристрій:

Плюси і мінуси Найбільший плюс для такого виставлення те, що якщо у користувача зовсім немає можливості виставити через телефон, то він може скористатися комп'ютером. Це зручно для фотографів, які найчастіше виставляють саме повноформатні фотографії. Щоб не псувати якість, зручно виставити з комп'ютера. Для цього не знадобиться багато програм. Можна скачати додатково одну програмку на комп'ютер, щоб виставляти фотографії. За допомогою такого додавання не знижується якість знімків.Також зручно те, що не потрібно перекидати кадри прямо із пристрою на телефон. Головний недолік – немає вбудованої можливості у програмі. Інстаграм - додаток або сайт на ПК не адаптований під виставлення постів з пристрою. Офіційно виставити можна лише через телефон, а не через додаткові утиліти. Необхідно завантажувати додаткову програму. Через сайт це можна зробити, але багато хто навіть не знає про цей спосіб. Багато способів вимагають пам'яті на ПК, тобто витрати ресурсів та часу. До того ж, виставити пост з ПК набагато проблематичніше і довше за час, ніж з телефону.

Як завантажити фото в Інстаграм за допомогою програми Instagram для Windows 10

Найперший і перевірений спосіб, який офіційно розроблений інстаграмом – використовувати офіційний додаток. Це така програма, яку можна завантажити через офіційний магазин Віндовс.

На інші пристрої також можна завантажити цю програму, проте користувачі зможуть лише коментувати, переглядати і все. Додавання постів для них неможливе.

Алгоритм виставлення посту за допомогою програми наступний:

  1. Для початку потрібно завантажити через офіційний магазин Віндовс цю програму. Вона має ту саму назву, що й на телефоні;

  2. Після цього варто перенести ту фотографію, яку хотілося б виставити, прямо до папки «Альбоми камери». Це необхідно для зручності;

  3. Далі заходимо в саму програму і клацаємо на іконку камери, яка знаходиться в лівому верхньому кутку;

  4. Тепер переходимо в розділ з камерою, вибираємо кнопку, яка знаходиться в самому лівому кутку;

  5. Користувача автоматично перекидає в альбом із камерою, де він може вибрати ту фотку, яку йому варто виставити;

  6. Далі додаток запропонує вибрати опис.

Таким чином можна завантажити фотографію в інстаграм офіційним способом. Хоча цей спосіб і передбачає наявність Віндовс 10, все одно для багатьох він залишається актуальним і дуже зручним.

Як завантажувати фото в Інстаграм з комп'ютера через браузер

Виявляється, що будь-який користувач може додати пост навіть без скачування додаткових програм або емуляторів. Це також просто, якщо знати алгоритм. Для кожного браузера свої сполучення клавіш, однак результат той самий.

Зверніть увагу! Докладніший алгоритм з'явиться на прикладі Google. Всі інші мають такий самий.

Google Chrome

Якщо у користувача Google, то інструкція з додавання посту наступна:

  • Для початку користувачеві необхідно перейти на офіційний сайт інстаграма та авторизуватися у своєму профілі;

  • Після варто тапнути та затиснути певні клавіші, а саме – ctrl + shift + I. Саме ці клавіші активують режим розробника сайту;

  • Далі користувач може перевести весь сайт у мобільну версію. Щоб зробити це, варто у панелі, що відкрилася, тапнути на кнопку у вигляді смартфона;

  • Вибираємо режим «Responsive», щоб активувати потрібний вигляд;
  • Тепер потрібно переоновити програму за допомогою кнопки F12;
  • Після оновлення людина побачить кнопки, за допомогою яких можна керувати сторінкою сайту у вигляді звичайного телефону;

  • Тапаємо на пункт з «+», щоб додати пост;

Вибираємо необхідну фотографію в документах на комп'ютері;

Завантажуємо фото та додаємо опис.

Таким чином можна виставити пост навіть через браузер Google, при цьому взагалі не використовувати додаткові емулятори або програми.

Яндекс. Браузер

В Яндексі таке ж поєднання клавіш для відкриття сторінки у вигляді телефону, як і в Google Хромі. Користувачеві варто провести такий самий алгоритм, як і з першим браузером, щоб виставити пост.

Зверніть увагу! Клавіші та відкриття вікон таке саме.

Opera

Як і в Яндекс, в Опері можна відкрити необхідне вікно і виставити пост точно за таким же алгоритмом. Користувачеві необхідно відкрити вікно розробника, а потім оновити сторінку. Виставлення посту відбувається так само, як і в телефоні.

Використання онлайн-сервісів

Якщо користувач не розібрався з тим, як за допомогою браузера завантажити пост, він може скористатися онлайн-сервісами, наприклад instap. Подібні онлайн сервери вимагають підписки, щоб не тільки завантажити пост, але й надалі розпочати розкрутку каналу.

Користувачеві для входу доведеться вказати власний логін і пароль від сайту, а потім завантажити фотографію. Це сумнівний спосіб, оскільки дані передаються сайту.

Як розмістити фото в Instagram з комп'ютера за допомогою Facebook Creator Studio

Фейсбук безпосередньо пов'язаний з Інстаграм, тому за допомогою сервісу Facebook Creator Studio будь-який користувач може завантажувати фотографії навіть з комп'ютера. Дуже примітно, що керувати можна контентом за планом, тобто запланувати публікації:

Для початку варто налаштувати коннект між Інстаграмом і Фейсбуком, а після цього зайти в Creator Studio і клікнути на іконку інсту;

  • Тепер необхідно клацнути на пункт з додаванням користувача. Авторизуємося в обліковому записі;
  • Тепер необхідно натиснути на пункт «Створити публікацію», а далі тапнути на стрічку;
  • Вибираємо фото з комп'ютера та додаємо опис;
  • Тапаємо на пункт «Додати контент»;
  • Тапаємо на «Опублікувати».

Студія від Фейсбук – класна можливість для планування контенту на Пк та його подальшого виставлення.

Як викласти фото в Інстаграм через комп'ютер за допомогою емулятора Android для ПК

Емулятори – це такі програми, які допомагають користувачеві працювати з багатьма утилітами на Андроїд. Достатньо завантажити емулятор, наприклад BlueStack, підключити телефон і виконати вхід в інстаграм. Зручно те, що користувачеві для цього потрібно завантажити емулятор з Плей Маркета, створити свій обліковий запис, а потім завантажувати всі програми.

Інстаграм працює так само. Надалі користувач зможе за допомогою тапа на «+» виставити багато публікацій та фотографій.

Як настроїти відкладений постінг

Відкладений постінг – це можливість, яка доступна лише за допомогою певних сервісів, наприклад, SMMPlaner.

Користувачеві необхідно завантажити утиліту або зайти через сайт, а потім прив'язати свій обліковий запис від Інстаграма. Після цього можна завантажувати фотографії, а також налаштовувати час їх публікації, щоб завжди виставляти пости за часом.

Подібні програми та емулятори – дуже зручна річ, тому що будь-який користувач може виставити пост прямо через ПК, при цьому не переживати, що фото не дійде до облікового запису.

Запитання експерту Чому Інстаграм не додасть можливості виставляти пости з ПК?

Це відомо лише самому інстаграму. Насправді в додаванні подібної функції немає нічого дивного. Це зручно. Швидше це пов'язано з політикою соцмережі, тому що Інстаграм подає себе як соцмережа тільки для телефонів. Чи можна через сайт виставити пост?

Ні, оскільки офіційного способу виставлення через сайт немає. Що таке емулятор?

Це така програма, яка дозволяє завантажувати утиліти на ПК, але при цьому використовувати їх, ніби з телефону.