Найкраща машина у світі

Anonim

Кращі автомобілі повинні мати параметри з найвищим значенням у своїй категорії. До таких характеристик можна надійність, кількість л. с., об'єм бензобака, а також дизайн машини. Рейтинг кращих авто можна побачити нижче.

Найменування Опис Ціна Рейтинг
Lexus RX Відмінна керованість, довговічна підвіска, високий рівень комфорту при їзді 4 606 000 рублів ★★★★★
Mercedes-Benz G-Class Має надійний двигун, з можливістю відключення циліндрів 1 337 400 рублів ★★★★★
Toyota Land Cruiser Кузов має захист проти корозії, продуманий дизайн і потужний двигун 5 984 000 рублів ★★★★★
Toyota Corolla Відмінна витривалість двигуна, ергономічні двигуни, модель стійка до зносу 1 455 000 рублів ★★★★★
Volkswagen Polo Краща якість складання, баланс між витратою бензину і потужністю двигуна 852 000 рублів ★★★★★
Nissan X-Trail Якість складання на висоті, висока прохідність, невибагливість 1 823 000 рублів ★★★★★
Honda CR-V Стійкий до поломок, має привабливий дизайн, шумоізоляція та комфорт при їзді 2 526 500 рублів ★★★★★
Kia Sportage Один із найбільш затребуваних кросоверів з високим ступенем надійності 1 742 000 рублів ★★★★★
Toyota Camry Безпечний та надійний транспорт з гарним дизайном та якісною збіркою 2 339 000 рублів ★★★★★
Mazda 3 Модель стійка до поломок, має стильний вигляд та економічний мотор 1 727 000 рублів ★★★★★
Volkswagen Passat Комплектуючі високої якості, машина не вибаглива до обслуговування, комфортний салон 2 650 000 рублів ★★★★★
Renault Logan Поєднання ціни та якості складання, високий рівень прохідності, надійна платформа 776 000 рублів ★★★★★
LADA Vesta Економічна витрата бензину, стійка підвіска та недороге обслуговування 716 400 рублів ★★★★★
Hyundai Solaris Модель адаптована під дороги, що складно проходять, висока надійність, гарний зовнішній вигляд 910 000 рублів ★★★★★
Skoda Rapid Автомобіль невибагливий до обслуговування і має економічну витрату бензину 1 022 000 рублів ★★★★★

Кожна машина має свій, неповторний набір параметрів. Щоб вибрати дійсно кращу модель, необхідно розглянути кожен автомобіль окремо, порівняти плюси та мінуси, а також оцінити характеристики.

Lexus RX

Японський кросовер регулярно потрапляє на головні місця в різних світових рейтингах за якістю та надійністю. Високі показники технічних характеристик забезпечують надійність та якість автомобіля. Дизайн, що запам'ятовується, поєднується з надійною підвіскою і потужними моторами на 238 л. с.

Плюси та мінуси Жорсткий надійний кузов Підвіска служить протягом кількох десятків років Найкраща керованість системою автомобіля Високий рівень комфорту при далеких поїздках Висока ціна Система керування може бути складною для деяких водіїв Висока витрата бензину Вартість 6 Потужність двигуна 10 Розміри салону 9 Витрата палива 7 Місткість багажника 10 Разом 8.4 Відмінні показники основних характеристик, витрата палива прийнятна.

Також потрібно сказати, що Lexus RX чудово здійснює рух, як хорошими дорогами, так і бездоріжжям.

Mercedes-Benz G-Class

Це розкішний позашляховик, з високими показниками надійності, комфорту та швидкості. Навіть за умови серйозного пробігу витривалість двигунів не знижується, а надійність залишається на колишньому рівні. Особливістю став продуманий до дрібниць двигун, який якість зібраний і навряд чи буде пошкоджений.

Плюси і мінуси автомобіль швидко розганяється Зручне та комфортне управління системою Потужний двигун у поєднання м'яким розгоном Якісна збірка салону та апаратної частини Дороге обслуговування при поломках При миття всередину салону може потрапити вода Великий витрата палива Вартість 8 Потужність двигуна 9 Розмір палива 7 9 Разом 7.6 Місткий багажник, потужний двигун та середня вартість, висока витрата палива.

https://www.youtube.com/watch?v=MoM34S92nsU

Toyota Land Cruiser

Автомобіль славиться тим, що зберігає свої характеристики навіть після тривалого пробігу та тривалого терміну служби. Однак, щоб він зберігав свою якість за ним, необхідно якісно стежити і вчасно змінювати запчастини. Солідний дизайн поєднується з містким салоном та моторами на 309 л. с.

Плюси та мінуси Високий показник стійкості до корозії Відмінні позашляхові якості Багажник і салон просторі, місткі Зручна система керування, повний контроль над машиною Дуже висока вартість Велика вага може застрягти на низьких місцях Вимагає ретельного обслуговування Вартість 5 Потужність двигуна 8 Розміри салону 9 Витрата палива 6 Місткість багажника 9 Разом 7.4 Хороший та місткий салон, потужні двигуни, проте висока вартість. Машину також характеризують міцні двигуни, які можуть протриматися до капітального ремонту авто. Модель не економічна, проте, при хорошому відношенні вона прослужить протягом тривалого часу.

Toyota Corolla

Автомобіль популярний тим, що зберігає показники надійності та експлуатаційної витривалості протягом кількох десятків років. Вона має не тільки потужні мотори на 122 л. с., а й економічно витрачає бензин. Крім того, модель стійка до зносу та корозії. Плюси та мінуси Економна витрата палива при будь-яких типах двигунів Збалансована підвіска, середні показники жорсткості Хороша обробка та дешевизна запчастин Автомобіль стійкий до зносу та корозії Часто доводиться змінювати деякі агрегати Низький рівень шумоізоляції Середній розмір багажника, невелика місткість Вартість 8 палива 8 Місткість багажника 6 Разом 7.6 Середні за потужністю двигуни поєднуються з низьким витратою палива, багажник не самий місткий.

Крім невисокої витрати бензину автомобіль може залучити недорогим обслуговуванням. Також багатьох радує місткість салону.

Volkswagen Polo

Автомобіль славиться не тільки надійністю апаратної частини, але й високою якістю салону та агрегатів. Барвистий дизайн, баланс між потужністю моторів та витратою палива робить автомобіль досить популярним. На машину зберігається стабільний попит, який також обумовлений стійкістю до зносу. Плюси та мінуси Низька вартість порівняно з іншими моделями Відмінна якість складання Створено баланс між потужністю та витратою бензину Немає проблем із утриманням та обслуговуванням Гучний двигун, майже немає ізоляції шуму Довгий прогрів салону при сильному морозі Автомобіль не оптимізований для бездоріжжя Вартість 4 Потужність двигуна 6 Розміри салону 8 Витрата палива 8 Місткість багажника 7 Разом 6.6 Середні показники за більшістю параметрів, багатьох приваблює низька вартість.

Nissan X-Trail

Даний позашляховик вважається одним з найбільш затребуваних автомобілів. Таку популярність йому забезпечує прохідність та стійкість до поломок. Він призначений не тільки для асфальтових доріг, але і для ґрунту, піску, глинистих ґрунтів.

Плюси та мінуси Висока якість складання Відмінна прохідність на будь-яких дорогах Один з найбільших та містких салонів Продумана система оптики Повільний розгін при підйомі на високу ділянку Середня шумоізоляція Дорогі автозапчастини Вартість 6 Потужність двигуна 7 Розміри салону 10 Витрата палива 7 Місткість багажника 7 салон, середня витрата палива, стандартні за силою двигуни. Також можна відзначити солідний дизайн моделі як зовні, так і всередині. Крім того, забезпечено високий рівень комфорту.

Honda CR-V

Автомобіль славиться високим рівнем комфорту, який досягається за рахунок кращої шумоізоляції, відмінної місткості та продуманої системи безпеки. Управління не викликає проблем, сама машина якісно зібрана і стійка до різних поломок.

Плюси та мінуси Відмінна місткість як салону, так і багажника Може пройти в будь-яких місцях Висока стійкість до поломок Якісна система безпеки пасажирів та водія Ремонт обладнання дорого коштує Середній обсяг паливного бака Задньопривідний акцент при двигуні Вартість 7 Потужність двигуна 7 Розміри салону 10 Витрата палива 6 багажника 8 Разом 7.6 Середня ціна, стандартні за потужністю двигуни, гарний, великий салон.

У автомобіля є додаткові опції, наприклад, прогрівання передніх сидінь, зв'язок через Bluetooth, активні та пасивні функції керування системою.

Kia Sportage

Даний кросовер вважається лідером за показниками надійності серед машин середнього цінового класу. Він поєднує в собі не тільки надійну систему безпеки, але й цікавий фірмовий стиль, практичність та ергономічність салону. Плюси та мінуси Ергономічність моторів, невелика витрата Універсальний, може проїхати в будь-яких місцях Невибагливий і простий в експлуатації двигун Цікавий і впізнаваний дизайн Жорстка підвіска Не дуже висока швидкість, поступається конкурентам Поганий огляд через капот і передні стійки Вартість 6 Потужність двигуна 7 Розмір салон 8 Витрата палива 7 Місткість багажника 6 Разом 6.8 Стандартні показники за всіма параметрами особливо виділяється місткий салон і середня ціна.

Toyota Camry

Автомобіль вже давно зарекомендував себе як надійний, безпечний транспорт з цікавим дизайном, що запам'ятовується. За версією асоціації Euro NCAP та американської J. D. Power даний автомобіль має найкращий бал безпеки, оскільки оснащений за останнім словом техніки. Крім того, у нього високий запас міцності деталей.

Плюси та мінуси Відмінна якість складання, висока міцність Вищий бал з безпеки Впровадження сучасних автомобільних технологій Швидкий розгін, хороша швидкість на трасі Висока ціна Рівень шумоізоляції знижений Дорогі запчастини Вартість 8 Потужність двигуна 8 Розміри салону 6 Витрата палива 7 Місткість багажника 5 Разом двигун, салон у порівнянні з іншими моделями менший, так само як і багажник.

Можна сказати, що ця машина більше підійде для міських магістралей, ніж для ґрунтових доріг.

Mazda 3

Цей транспорт поєднує в собі стильний зовнішній вигляд, досить економічний двигун та хорошу систему безпеки. Також можна сказати, що машина має стійкість до поломок і зносу, що є значною перевагою.

Плюси та мінуси Стильний привабливий дизайн Ефективне придушення шуму Середня ціна в порівнянні з іншими моделями Продумана система управління Низький кліренс Довго прогрівається взимку Середній не дуже місткий салон Вартість 6 Потужність двигуна 7 Розміри салону 5 Витрата палива 7 Місткість багажника 5 І Місткість багажника 5 салон, потужний для цього сегмента двигун.

Volkswagen Passat

Велику популярність автомобілю забезпечує надійність агрегатів, а також простота в обслуговуванні. Високі характеристики зберігаються і після 10 років використання. Економічний мотор поєднується з комфортним салоном і недорогим сервісом.

Плюси і мінуси Комфортний салон з продуманою безпекою Швидкі потужні мотори Економічний двигун Зручна система керування машиною Ціна вище середньої Довгий прогрів у холоду Слабка піч Вартість 8 Потужність двигуна 7 Розміри салону 6 Витрата палива 8 Висока вартість багажника 5 Разом 6 . економічним витратою бензину.

Крім основних елементів безпеки автомобіль оснащений системою IQ.Drive. Це новітня технологія допомоги аналізує стан дороги та передає інформацію водієві.

Renault Logan

Машина також вважається однією з найнадійніших авто в категорії недорогих моделей. Машина створена за співпраці Японії, Росії та Франції, тому можна сказати, що транспорт універсальний, і призначений для будь-яких доріг – ґрунтових та асфальтових.У його систему впроваджено сучасні розробки з безпеки.

Плюси та мінуси Одна з найменших цін Проста і надійна конструкція Універсальність, може проїхати будь-якими дорогами Просторий місткий салон Не найпотужніші мотори в сегменті Немає салонного фільтра, пил потрапляє в салон Погана шумоізоляція Вартість 10 Потужність двигуна 5 Розміри салону 7 В Витрата палива 6 багажника 6 Разом 6.8 Низька вартість, середній за місткістю багажник, досить слабкий двигун.

Автомобіль має додаткову опцію безпеки. Вона полягає в контролі сліпих зон при паркуванні та русі.

LADA Vesta

Цей російський автомобіль також входить до рейтингу найкращих за версією багатьох асоціацій. Високі показники забезпечує недороге обслуговування, стійкість та універсальність підвіски, а також економічна витрата палива.Хороша якість складання та доступна ціна також є плюсами даної моделі.

Плюси та мінуси Невисока ціна у своєму сегменті Презентабельний зовнішній вигляд автомобіля Універсальність підвіски, добре витримує навіть погану дорогу Зручна посадка сидінь, хороша ергономіка Не найкраща якість складання салону Середня потужність моторів Не продумана система управління кліматом Вартість 9 Потужність двигуна 6 Місткість багажника 7 Разом 7 Хороші показники більшості параметрів окремо відзначається економічність двигуна.

Базова версія автомобіля оснащена бортовим комп'ютером, який простий і зрозумілий в управлінні. Також варто відзначити хорошу систему безпеки.

Hyundai Solaris

Модель корейського виробництва також відноситься до кращих автомобілів своєї категорії.Транспорт адаптований під будь-які дороги, на ньому легко можна проїхати як асфальтом, так і грунтом. Велика увага приділена безпеці людей в салоні, зовнішній вигляд поєднується з витривалими моторами.

Плюси та мінуси Відмінний дизайн як усередині, так і зовні Гідна підвіска, витримує грунтову дорогу Продумана система безпеки Економічна витрата палива Середній за місткістю салон не підходить для високих людей Слабо захищена від корозії Не якісна шумоізоляція Вартість 8 Потужність двигуна 6 Розмір салону 5 Місткість багажника 6 Разом 6.4 Невисока ціна продиктована середніми двигунами і не містким салоном.

Крім усього іншого, у авто розширений функціонал. Наприклад, з'явився віддалений запуск двигуна, електричний привід дзеркал і регулювання поперекового підпору у сидінь.

Skoda Rapid

Автомобіль чудово поєднує в собі показник ціни та якості. Простота в експлуатації та надійність системи керування також роблять машину досить популярною. Крім того, варто відзначити недороге обслуговування та економічність витрати бензину.

Плюси і мінуси Продумана система опалення Економічна витрата палива Потужний для категорії двигун Хороша ізоляція шуму, комфортний салон Жорстка підвіска Не дуже місткий салон, багажник Повільний розгін Вартість 7 Потужність двигуна 6 Розміри салону 4 Витрата палива 7 Місткість багажника 5 Разом . для сегмента двигун, невеликий салон та відсік для багажу.

Модель вважається одним з найвибагливіших автомобілів. Він приваблює своєю ціною, а також хорошими показниками потужності та безпеки своєї категорії.

Представлені автомобілі підходять для різних умов і доріг, деякі з них потребують хорошого обслуговування, інші невибагливі. Кожна модель має індивідуальний набір параметрів, тому важливо вибрати найкращу для себе модель.