WiFi адаптер для телевізора

Anonim

Щоб вибрати найкращий Wi Fi адаптер для телевізора, слід проаналізувати всі пропозиції на ринку. Також слід провести порівняння технічних характеристик приладів, а також зіставити відгуки споживачів щодо кожної одиниці товарної продукції.

Рейтинг Wi Fi адаптер

Бездротовий варіант адаптера вважається найкращим пристроєм, що працює через USB або HDMI-порт. Цей прилад дозволяє розширити функції ТВ-приймача та дивитися цифрове телебачення в HD-якості. У таблиці вказані найкращі ресивери, які популярні у 2020 році:

Найменування Опис Ціна Рейтинг
Wi-Fi ТБ Dongle M3 Підтримує практично всі ТБ та відео формати цифри. Прилад оснащений вбудованою пам'яттю та дозволяє підключити зовнішній SD-диск. Обмеження за частотою: до 5 ГГц. 800 руб ★★★★★
TOSHIBA WLM-20U2 Бюджетний адаптер відомої фірми. Працює у тандемі з антеною. Підтримує сигнал на великій території. 1600 руб ★★★★★
Samsung WIS12ABGNX/NWT Апарат нового покоління, який дозволяє синхронізувати пристрій із стільниковими приладами, а також з фотоапаратами та відеокамерами. 1400 руб ★★★★★
USB WiFi адаптер UWA-BR100 Хороший прилад для невеликих приміщень. Підходить лише для телевізорів Sony. 7000 руб ★★★★★
LG AN-WF500 Це адаптер має повноцінний модуль, що гарантує якість сигналу, навіть на віддалених територіях. 3200 руб ★★★★★
Stream TV DIB-200 від D-Link Сучасна модель адаптерного обладнання з micro-USB та HDMI-портом. Дозволяє створювати коннект із стільниковими апаратами або планшетним комп'ютером. 800

руб

★★★★★
Philips PTA01/0 Варіант для тих, хто досі користується телевізорами старих моделей без вбудованого інтернет-модуля. 2200 руб ★★★★★
D-Link DWA-137 Стандартної конфігурації адаптер, який можна підключати, як до телевізора, так і до стільникового апарату. 870 руб. ★★★★★
Kebidu USB Китайська модель, яка порадує покупця не лише низькою ціною, а й хорошими технічними показниками. 570 руб ★★★★★
TP-Link TL-WN822N Відмінний адаптер: простий у використанні, зі стабільною передачею. Частота - 2, 4 ГГц. 860 руб. ★★★★★

У рейтингу представлені моделі, що підходять виключно до телевізорів конкретних фірм, а також універсальні пристрої, які можуть синхронізуватися з будь-яким обладнанням, незалежно від фірми виробника.

Wi-Fi ТБ Dongle M3

Перший адаптер у списку є універсальним пристроєм, який здатний функціонувати з телевізорами практично всіх теле, відео форматів цифрового орієнтування. Може працювати без маршрутизатора бездротової мережі. Більш докладний аналіз у таблиці переваг та недоліків:

Плюси та мінуси Вбудована оперативна пам'ять Можна вмикатися до бездротової мережі. Можна паралельно підключати будь-які мобільні та планшетні пристрої. Можна приєднувати зовнішній SD-диск, що дозволить організовувати перегляд цифрового телебачення та чіткого сигналу. Можна переглядати файли наступних форматів: AVI, DIVX, MKV, TS, DAT, MPG, MP4 Не підтримує частоту 5 ГГц Стандартний розмір картинки: 480/720/1080P, без підтримки HD-якості Присутня оперативна пам'ять, але система слабка - Linux 3.0.8 В адаптері встановлений досить посередній процесор, а зовнішня антена всього 2.4GHz Вартість 9 Універсальність 9 Оперативна пам'ять 8 Якість сигналу 8 Якість картинки 6 Разом 8 Непоганий товар за невеликі гроші.

TOSHIBA WLM-20U2

Один із бюджетних варіантів, який підійде не тільки для квартир та офісів, але також для великого заміського будинку. Трансляція проходить без перешкод та переривань. Підходить для Smart TV, які не мають вбудованого адаптера. Докладніше про апарат розписано у таблиці:

Плюси та мінуси Підтримувані стандарти: Wi-Fi 1 (802.11b), 3 (802.11g), 4 (802.11n) Є вбудована антена. Підтримує частоту 5 ГГц. Інтерфейс: USB 2.0 Можна підключати будь-які зовнішні пристрої. Гарантія чіткості цифрового сигналу. Працює без перешкод, то тільки у великих містах, де близько розташовані вежі Сумісність не з усіма моделями телевізорів Без підтримки HD якості Якість бажає кращого.Одним словом - Китай Трансляція проводиться з перешкодами при використанні приладу у віддалених районах Росії Вартість 4 Універсальність 7 Оперативна пам'ять 8 Якість сигналу 8 Якість картинки 6 Разом 6.6.

Samsung WIS12ABGNX/NWT

Цей пристрій підходить лише для оригінальних телевізорів аналогічної марки. Має версію 1.5, що дозволяє проводити налаштування відеокамери і навіть дивитися трансляцію через мобільний або планшетний апарат поза домом. Стандартні відтворення: 802.11 (b, n, g, a). Більш докладний аналіз у таблиці переваг та недоліків:

Плюси та мінуси Підключення через DLNA. Можна проводити синхронізацію з мобільними пристроями, якщо операційна система підтримує такий формат зв'язку. Є вбудована антена. Підтримує частоту 5 ГГц. Інтерфейс: USB 2.0 Може приймати чіткий цифровий сигнал навіть у віддалених куточках Росії, де вежі знаходяться далеко.11 (b, n, g, a) Вартість 6 Універсальність 7 Оперативна пам'ять 8 Якість сигналу 9 Якість картинки 9 Разом 7.8 Відмінний адаптер, але працює тільки з самсунгівською технікою.

USB WiFi адаптер UWA-BR100

Цей апарат підходить для будь-якого обладнання Sony. Гарантовано стабільну роботу в невеликому будинку або стандартних розмірів квартири. Якщо людина бажає придбати прилад для великого приміщення, потрібно встановлювати додатковий передавач. Більш детальна інформація:

Плюси та мінуси Брендовий продукт високої якості. Частота за стандартом: 2.4 – 5 ГГц. Телевізійний стандарт: 802.11 (b, n, g, a) Компактний пристрій. Є вбудована антена Підтримка шифрування: WPA, WPA2, WEP Сумісність лише з апаратурою Соні. Стандарти даних: IEEE 802.11а, 802.11b, 802.11g, 8 Занадто висока ціна У комплекті надається тільки кабель USB Вартість 3 Універсальність 9 Оперативна пам'ять 10 Якість сигналу 10 Якість картинки 10 Разом 8.4 Відмінний адаптер, але ціна занадто висока.

LG AN-WF500

Унікальність цього пристрою в тому, що адаптер на цьому модулі зовнішній. Підтримує найпопулярніші моделі телевізорів LG: LB5800, LB6100, LB6190, PB6600. Більш докладний аналіз у таблиці переваг та недоліків:

Плюси та мінуси Підключення до бездротової мережі. Здатний синхронізуватися не тільки з будь-якими мобільними та комп'ютерними апаратами, але також з навушниками та інших видів гарнітур. Вбудована оперативна пам'ять і Bluetooth версії 3.0 слід, що сигнал транслюватиметься лише на одному ТВ-приладі Підключення відбувається через провід, що викликає серйозні незручності Незручно кріпити пристрій. Потрібно обладнати місце з телевізором спеціальною поличкою Вартість 7 Універсальність 9 Оперативна пам'ять 9 Якість сигналу 9 Якість картинки 9 Разом 8.6 Не поганий товар за невеликі гроші.

Stream TV DIB-200 від D-Link

Якісний та недорогий прилад. Може стабільно працювати зі стільниковими приладами, які розроблені на базі Android 4.2 та вище, iOS 5.0 та вище. Можна проводити синхронізацію з мобільними та планшетними апаратами. Більш докладний опис переваг та недоліків, які виявлені експертами:

Плюси та мінуси Компактне обладнання, яке не кидатиметься у вічі. Приємний дизайн Приймач категорії DMR, що приймає медіаконтент у мережі Wi-Fi за стандартом DLNA Сучасний мережевий та локальний медіаплеєр з десятком відеоканалів та сервісів Підтримка всіх відомих форматів: ) MP4 Не підтримує частоту 5 ГГц Є кнопка, що скидає налаштування до заводських, яка розташована незручно. Є ризик випадкового натискання Щоб проводити синхронізацію з Android, для деяких стільникових апаратів доведеться встановлювати утиліту One-Touch Іноді виникають проблеми з налаштуванням приладу Вартість 9 Універсальність 9 Оперативна пам'ять 9 Якість сигналу 9 Якість картинки 7 Разом 8.6 Відмінний адаптер за невеликі гроші.

Philips PTA01/0

Брендовий товар для виведення цифрових медіафайлів. Унікальність адаптера полягає в тому, що його можуть використовувати навіть власники старих телевізорів Філіпс. Хороша якість трансляції без перешкод та переривань. :

Плюси та мінуси Шифрування: WPA/ WPA2/ WEP Підключення до бездротової мережі через роз'єм USB. Здатний синхронізуватися з будь-якими пристроями (мобільні телефони, комп'ютери, планшети) Простота налаштування та експлуатації такого типу з'єднання Бездротовий варіант. Висока швидкість проходження сигналу. Широкий радіус дії Частота всього 2.4 ГГц Зовнішня антена всього 2.4GHz, а процесор приладу - ARM Cortex A7 Rockchip RK3036G 1.2 GHz Явна недоробка: сумісний тільки з моделями лінійки PFL Для таких теххарактеристик – ціна завищена Вартість 8 Універс картинки 9 Разом 8 Унікальність у нестандартності адаптера.

D-Link DWA-137

Простий пристрій, який підходить до будь-якого виду обладнання. Передбачена антена потужністю 5 dBi. Легко відтворює без перешкод навіть потоковий відеосигнал. Адаптер працює навіть на великій відстані від маршрутизатора або точки доступу. Докладніші відомості:

Плюси та мінуси Доступ до відеоігор у режимі онлайн без затримок. Швидкість визначення стандарту IEEE 802.11n Підключення до бездротової мережі. Швидкість передачі даних становить 300 Мбіт/с Технологія WPS (Wi-Fi Protected Setup) Присутня індикатор стану апарата Сумісний тільки з пристроями версії 802.11g1 Присутня тільки 1 антена з роздільною здатністю в 2, 4 ГГц Відсутня оперативна пам'ять Вихідна потужність передавача Універсальність 9 Оперативна пам'ять 9 Якість сигналу 10 Якість зображення 9 Разом 9.2 Відмінний універсальний товар.

Kebidu USB

Адаптер із серії аналогів, який можна встановлювати на будь-який телевізор, незалежно від марки та моделі (так прописано в інструкції). За відгуками споживачів, які вже купували цю техніку, підтверджують, що пристрій працює на телевізорах марки Samsung, LG і Sony. :

Плюси та мінуси Вбудована оперативна пам'ять, а також клавіша швидкого підключення через з'єднання через WPS Підключення до бездротової мережі. Існують індикатори активності LAN і Wi-Fi Апарат оснащений патч-кордом для створення дротового з'єднання Насторожує, що дуже мало інформації про цей прилад. Інструкція представлена ​​китайською мовою Товар небезпечно купувати, тому що виробник пропонує гарантію всього два місяці Можна придбати лише через інтернет-магазини Вартість 10 Універсальність 9 Оперативна пам'ять 8 Якість сигналу 8 Якість картинки 9 Разом 8.8 Товар – темна конячка.

TP-Link TL-WN822N

Простой гаджет з підключенням по USB. Порівняльне тестування працездатності TP-LINK TL-WN822N на швидкості з'єднання 300 Мбіт/с показало відмінні результати. :

Плюси та мінуси Доступність різних можливостей. Вбудована оперативна пам'ять Високі пропускні можливості бездротових каналів Бездротові стандарти IEEE 802.11 У карти mini-PCI виявлено наявність трьох досить великих антен Максимальна частота приладу – 2.4 ГГц Експерти відзначають обмежені здібності приладу, але для домашньої трансляції його цілком достатньо Для застосування передбачено лише один USB-провід . Простенький зовнішній вигляд Інструкція з використання, встановлення та налаштування приладу англійською мовою Вартість 10 Універсальність 10 Оперативна пам'ять 10 Якість сигналу 10 Якість зображення 9 Разом 9.8 Якісний товар за невеликі гроші.

Рейтинг зміг виявити найкращі адаптери, якщо шукати прилад для телевізора конкретної марки, але також дозволив виділити універсальні пристрої, які працюватимуть на будь-якому обладнанні. Якщо людина придбала дорогий брендовий телевізор марки Samsung, Тошиба, LG або Філіпс, то краще придбати адаптер цієї марки. Для тих, у кого ТВ-пристрій старий, то варто віддати перевагу товарам ТВ-Лінку.