Тінькофф Мобайл роздає по 500 рублів всім

Anonim

Мобільний оператор Тінькофф Мобайл збільшив бонуси для учасників акції «Приведи друга». Тепер абоненти отримують ще більше бонусних балів за кожного клієнта, які оформили сім-картку на їхнє запрошення.

Нові умови

Умови акції «Приведи друга» від Тінькофф Мобайл значно покращені. З 11 по 30 вересня 2020 року всі абоненти, за рекомендацією яких в мережі реєструються нові клієнти, отримують у подарунок 500 рублів, які можна витратити на послуги зв'язку. Раніше ця сума була 300 рублів.

Як стати учасником

Для участі в акції акції чинному абоненту Тінькофф Мобайла необхідно відправити своєму другу спеціальне посилання, перейшовши по якому він зможе оформити сім-карту. Далі новому абоненту потрібно протягом 60 днів поповнити свій мобільний рахунок на 200 рублів. Після цього протягом місяця обом учасникам програми лояльності буде нараховано бонусні бали.

Де взяти посилання

Спеціальне посилання для реєстрації нового абонента в мережі на запрошення можна знайти:

  • У розділі «Ще».
  • У фірмовому мобільному додатку оператора зв'язку. Тут вибирають пункт «Запросити друзів» або «Поділитися посиланням».
  • Окрім цього, посилання можна скопіювати в розділі «Бонуси», в особистому кабінеті на сайті Tinkoff.ru.

Крім цього, чинні абоненти можуть запрошувати друзів через додаток Тінькофф. Тут слід зайти в розділ «Ще» та вибрати пункт «Рекомендувати продукт». У вказаному списку просто вибирається Тінькофф Мобайл.

Жодної каверзи в цій акції немає. Все абсолютно прозоро – наводиш друзів, отримуєш бонуси. Завдяки такій акції можна дещо заощадити на послугах зв'язку. Варто сказати, що і новий абонент отримує не тільки якісний зв'язок, а й бере участь у програмі лояльності.