5 речей Xiaomi

Anonim

Аліекспрес – один із найпопулярніших інтернет – магазинів, який постійно радує своїми цінами, якістю товарів. Багато популярних продавців влаштовують у своїх магазинах на Алі знижкові дні або просто знижують ціну на товар. Такими пропозиціями необхідно користуватися, щоб відхопити собі якісні, а також необхідними товарами в побуті.

Щоб купити товари за найвигіднішими цінами, користувачеві необхідно авторизуватися в додатку або ж на сайті Аліекспрес. Більш детально про цей процес можна переглянути в цьому відео

Дихаючі кросівки з натуральної шкіри

Перший товар, який необхідно купити прямо зараз, поки він на знижці - це кросівки від популярної фірми Xiaomi, які зроблені з натуральної шкіри. Сама фірма найчастіше спеціалізується у тому, щоб робити техніку, а й кросівки – те, що фірма виробляє на «ура».

У кросівок відмінна повітропроникність, а також гладка, рівна структура. Натуральність шкіри обумовлюється тим, що вони зроблені зі свинячої шкіри. Цей тип шкіри дуже рідкісний, тому кросівки досить дорогі.

На самому верху використовується матеріал EPTU, який відрізняється своєю якістю. Також усередині взуття можна помітити такий матеріал. Через нього, а також через натуральність шкіри кросівки стають зручними для бігу, а також для іншої спортивної діяльності.

Гумова підійшла протиковзна. На сайті Аліекспрес можна вибрати різні варіанти та оздоблення. Також доступний широкий ряд розмірів, які необхідно підбирати.

Зверніть увагу! Розміри не представлені для європейського ринку. Необхідно порівнювати та підбирати чітко по стопі, тому що повернути товар буде проблематично.

Ось тут за посиланням кросівки на Aliexpress.

Набір викруток Mi

Ще один відмінний товар, який зараз можна придбати за гарною знижкою. Повна ціна товару – 2000 рублів. Це набір викруток від популярного китайського виробника Xiaomi. Примітно те, що цей бренд робить якісні товари, а цей набір – не виняток.

Набір складається з 24 прецизійних викруток, які зібрані у зручному кейсі. Якщо користувач хоче використовувати якісний інструмент, який так необхідний для дому, то варто придивитися до даного товару.

В комплект входять такі складові:

  • 24 змінні викрутки;
  • Рукоятка;
  • Кейс.

Ось тут за посиланням кейс з викрутками на Aliexpress.

Робот-пилосос Xiaomi

Робот – пилосос від фірми Xiaomi – універсальний помічник, який допоможе користувачеві зовсім не переживати за брудні підлоги або килими. Ручні пилососи давно пішли з полиць магазинів. Стали з'являтися компактні та зручні інструменти.

У нього досить потужне всмоктування 25000 Па, а також 4 режими потужності. Це робот, який повністю аналізує поверхні, при цьому будує маршрут без повторень, як багато побратимів. Пилосос також оснащений датчиками, які можуть визначити конструкцію меблів, а також те, який режим та тип прибирання необхідно вибрати.

Чотирьохядерний процесор, а також потужність – все те, що необхідно будь-якій сучасній людині.

Ось тут за посиланням робот-пилосос на Aliexpress.

Безпровідні навушники

Складно знайти людину, яка не має своїх власних бездротових навушників. Кабельні друзі давно пішли в минуле, адже на зміну прийшли нові моделі, які зручно використовувати завжди.

Навушники Mi True Wireless Earphones від фірми Xiaomi – це сучасний варіант вирішення проблеми навушників, що випадають. За знижкою їх можна придбати за 5980 рублів, коли стандартна ціна 6230 рублів.

Зверніть увагу! Варто використовувати промокод, щоб заощадити більше.

Ці навушники унікальні тим, що:

  • Вони якісно передають мову, тому що оснащені надчутливими мікрофонами;
  • Навушники придушують абсолютно всі фонові шуми. Все це за рахунок системи ENC;
  • Вони миттєво підключаються по блютуз до телефону. Якщо якісно їх налаштувати, то вони підключатимуться відразу, як вийматимуться з чохла;
  • Зручна система управління.

Щоб йти в ногу з часом, у користувача мають бути якісні навушники, які допомагають відірватися від реальності.

Ось тут за посиланням навушники на Aliexpress.

Зовнішній акумулятор Redmi Power Bank

Заключний товар – акумулятор для телефону. Це спеціальна батарейка для пристрою, яку можна купити за кумедною ціною 1000 рублів. Зовнішній акумулятор від компанії Xiaomi, який оснащений багатьма параметрами, серед яких:

  1. Великий обсяг 10000 mach;
  2. Два роз'єми на micro – USB та Type – C;
  3. Якісний чохол із пластику, який виконаний у мінімалістичному стилі;
  4. Офіційна гарантія.

Цей товар має відмінні відгуки на сайті, а також два варіанти забарвлення. За рахунок офіційної гарантії не варто перейматися тим, що акумулятор прийде в поганому стані. Підійде для заряджання всіх типів пристроїв, а великий об'єм допоможе зарядити пристрій кілька разів.

Ось тут за посиланням зовнішній акумулятор на Aliexpress.

Багато товарів дійсно необхідно купувати на знижках, поки вони високі. Аліекспрес може тішити якісними товарами, при цьому тримати особу.