Тариф «Smart» від МТС: оновлення 2020

Anonim

Починаючи з 15 вересня 2020 року оператор МТС відкрив для підключення та переходу оновлений тариф Smart. Абоненти на цьому тарифі можуть на вигідних умовах спілкуватися із клієнтами будь-яких операторів домашнього регіону. Крім цього, можна без обмежень користуватися пакетом інтернету в мережі МТС як у своєму регіоні, так і в поїздках по всій країні.

Детальний опис тарифу

З 15 вересня 2020 року раніше діяв тариф Smart перейменований на «Smart 082019» і повністю закритий для підключення та переходу. Абоненти, які підключилися до цього тарифу до зазначеної дати, будуть обслуговуватись на колишніх умовах.

Тарифний план діє мережі МТС біля всієї Росії. Цей тариф не призначений для модемів. Якщо сім-карта використовується в модемі, то доступ в інтернет обмежений.

Що включено до тарифу

Абонентська плата за тарифом становить 450 рублів на місяць. За цю суму абонент отримує такий набір послуг.

  • Безлімітні дзвінки на номери МТС свого регіону, після вичерпання пакета хвилин, що входять до тарифу;
  • 5 ГБ мобільного інтернету;
  • 250 хвилин для дзвінків на будь-які номери регіону перебування та на номери МТС Росії;
  • 250 смс-повідомлень на номери будь-яких операторів регіону перебування.

Не включено до тарифу та оплачується окремо

Особливо оплачуються розмови на номери інших операторів по Москві та області, після вичерпання 250 хвилин, що входять до тарифу.Вартість хвилини розмов 3, 50 рублів. Після вичерпання ліміту хвилин доведеться оплачувати і дзвінки на номери МТС Росії, тут ціна теж становить 3, 50 рублів за хвилину. Вартість дзвінків на будь-які номери російських операторів 6 рублів за хвилину.

Оплачуються і смс-повідомлення після вичерпання основного пакета. Вартість одного повідомлення, відправленого в домашньому регіоні, становить 2, 10 рубля.

Додаткові опції до тарифного плану

Абонентам на оновленому тарифі Smart є кілька безкоштовних опцій.

  1. МТС Music.
  2. Безлімітний доступ до онлайн-кінотеатру ivi.
  3. iCloud - сервіс для зберігання ваших фото, файлів та багато іншого.

Все цими послугами можна користуватися безкоштовно протягом першого місяця. Починаючи з другого місяця, послуги стають платними.

Відмінність нового тарифу «Smart» від попередньої версії «Smart 082019»

Змінилася вартість тарифу, раніше абонплата була 400 рублів на місяць, зараз доведеться платити 450 рублів. повідомлень, обсяг гігабайтів залишився тим самим.

Збільшилася вартість дзвінків на всі номери домашнього регіону після вичерпання пакета хвилин. Раніше вартість однієї хвилини була 3 рублі, зараз доведеться платити 3, 50 рублів.

Як підключити тариф

Щоб перейти на тариф Smart, слід набрати на своєму телефоні комбінацію 1111024(дзвінок). Перейти можна і через особистий кабінет, обравши у списку необхідний тариф та активувавши його. Слід враховувати, що на рахунку має бути достатньо грошей для внеску абонплати за перший місяць.

Тариф за замовчуванням на авансовому методі розрахунків. Перейти на тарифний план можна безкоштовно.

Як відключити тариф

Якщо з якоїсь причини вам цей тариф не сподобався, його завжди можна вимкнути. Для цього потрібно зайти в мобільний додаток МТС або особистий кабінет на сайті оператора. Ту слід вибрати потрібний собі варіант і перейти на нього. На рахунку має бути достатньо грошей для внесення абонплати за перший місяць.