У кого найбільше передплатників в інстаграмі

Anonim

Instagram – надпопулярна соціальна мережа, яка має особливу затребуваність у Росії. Мільйони користувачів щодня викладають фотографії та відеоролики, а також записують сторіс, щоб поділитися з аудиторією.

У кого найбільше передплатників в Інстаграм в Росії

І якщо ви думали, що ваш обліковий запис в Інсті має велику кількість передплатників, то ви просто не знайомі з героями сьогоднішнього рейтингу. Це справжні рекордсмени «Інстаграма». Принаймні у Росії.

Имя Адреса акаунту Підписувачі
Ольга Бузова @buzova86 21, 8 млн
Хабіб Нурмагомедов @khabib_nurmagomedov 21, 4 млн
Настя Івлєєва @_agentgirl_ 17, 9 млн
Тіматі @timatiofficial 15, 8 млн
Ксенія Бородіна @borodylia 15, 4 млн
Павло Воля @pavelvolyaofficial 14, 6 млн
Гусейн Гасанов @gusein.gasanov 14, 3 млн
Ірина Шейк @irinashayk 13, 8 млн
ТНТ @tnt_online 13, 4 млн
Егор Крид @egorkreed 13, 1 млн

Ольга Бузова – 21, 8 млн

Уже не перший рік лідером у рейтингу найпопулярніших Інстаграм-блогерів є Ольга Бузова, чий акаунт налічує майже 22 мільйони передплатників.Ольга, яка народилася 1986 року, здобула першу популярність, будучи однією з учасниць реаліті-шоу «Дом-2». Але саме після відходу з проекту популярність Бузової досягла небувалих висот.

Сегодня Ольга Бузова – це не тільки і навіть не стільки Інстаграм-блогер, скільки співачка та телеведуча. Концерти виконавиці регулярно збирають аншлаги по всій країні, а квитки на виступи артистки закінчуються в касах ще за кілька місяців до заходу.

Хабіб Нурмагомедов – 21, 4 млн

Недалеко від Ольги Бузової відстала ще одна надпопулярна особа з російським паспортом – Хабіб Нурмагомедов. Хабіб народився 1988 року в маленькому селі Сільді, розташованому в республіці Дагестан. З дитинства хлопчик мріяв стати титулованим борцем, що в результаті вийшло на всі 100%.

Сьогодні Хабіб Нурмагомедов є найтитулованішим російським бійцем у промоції UFC і неодноразово визнається найкращим бійцем змішаних єдиноборств у світі. Зліт популярності Хабіба припав на 2018 рік, коли відбувся бій з Конором Макгрегором, що вже став легендарним. Ірландець поки що обганяє Нурмагомедова за кількістю передплатників в Інстаграмі, але стрімка кар'єра російського бійця дозволяє розраховувати на залучення ще кількох мільйонів шанувальників.

Настя Івлєєва – 17, 9 млн

Складно уявити іншого популярного Інстаграм-блогера, який був так само близький до народу, як Анастасія Івлєєва. Свій блок у Instagram Настя завела ще 2013 року, коли почала викладати пости спортивної тематики. Пізніше Івлєєва перейшла на розважальний контент, який і приніс їй поточну популярність.

Наймасовіша притока передплатників Івлєєвої припала на 2018 рік. Тоді Настя дала скандальне інтерв'ю Юрію Дудю, яке на сьогодні набрало вже 32 млн. переглядів. Гострі цитати та невимушене спілкування відкрили в Анастасії нового кумира молоді та тих, хто залишається на одній хвилі з молодим поколінням.

Тіматі – 15, 8 млн

Учасник музичного шоу «Фабрика зірок 4» та найпопулярніший реп-виконавець країни регулярно збирає навколо себе сотні критичних відгуків. Чого тільки вартий кліп Тіматі у дуеті з репером Гуфом, який побив рекорд дизлайків у російському YouTube.

Тим не менш, це не заважає Тимуру Юнусову входити в рейтинг ТОП-10 найпопулярніших Інстаграм-блогерів у Росії і займати в ньому одну з лідируючих рядків.

Ксенія Бородіна – 15, 4 млн

На момент початку реаліті-шоу «Дом-2» Ксенія Бородіна була набагато популярнішою за Ольгу Бузову, оскільки була ведучою. Зараз на перші ролі вийшла Ольга зі своєю музичною творчістю, але й Ксенія у 2020 році якщо і відстає, то зовсім небагато.

Основним видом діяльності Бородіної є обліковий запис в Instagram. Він налічує понад 15 мільйонів передплатників, а її щорічний дохід на рекламі в профілі приблизно становить $0, 77 млн ​​на рік.

Павло Воля – 14,6 млн

Уславлений гуморист пройшов шлях від пензенського КВК до Comedy Club всього за кілька років. З першої ж появи на сцені Павло «Сніжок» Воля зарекомендував себе, як людина, яка не боїться обговорювати інших людей, і не соромиться у висловлюваннях.

На сьогоднішній день Павло не лише набирає майже 15 млн передплатників в Інсті, але й є одним із найбільш затребуваних коміків у країні. А його виступи на корпоративах у багатих людей стали своєрідною візитною карткою, яка слідує за Волею протягом усієї кар'єри.

Гусейн Гасанов – 14, 3 млн

Один з наймолодших представників рейтингу народився в 1994 році під Санкт-Петербургом. З дитинства мрією Гасанова було створення власного кафе, але доля розпорядилася іншим чином, і Гусейн навряд чи засмутився від цього.

Після того, як Гусейн став капітаном команди КВК у своєму університеті, він завів аккаунт в Instagram, де став викладати кумедні ролики. Але сьогодні Гусейн Гасанов – це обличчя російської еліти, яка не соромиться смітити грошима та демонструвати свої здобутки іншим людям.

Ірина Шейк – 13, 8 млн

Російська фотомодель вперше стала відомою після того, як стала дівчиною Кріштіану Роналду, про якого ми ще розповімо сьогодні. Ірина, яка народилася в маленькому місті Челябінській області, в дитинстві часто піддавалася глузуванням через свою зовнішність і не користувалася популярністю у протилежної статі.

Але з віком ситуація змінилася кардинально. Шейк, яка хоч і не є сьогодні дівчиною футболіста Роналду, впевнено входить до рейтингу ТОП-10 російських блогерів в Інстаграмі і із завидною регулярністю радує передплатників пікантними фото.

ТНТ – 13, 4 млн

Дивовижним чином до десятки найпопулярніших Інстаграм-акаунтів Росії потрапив не блогер, а профіль федерального телеканалу.У 2020 році, якщо молоде покоління і дивиться телевізор, то зупиняє свій погляд саме на ТНТ. Про це, зокрема, свідчать 13 мільйонів передплатників у Instagram. У профілі каналу, як правило, викладаються анонси передач, що примушують аудиторію в належний час приєднатися до екранів телевізора.

Егор Крид – 13, 1 млн

Російський співак і актор народився в 1994 році. Його кар'єра почала розвиватися стрімким чином, коли у 2012 році виконавець підписав контракт з лейблом Black Star. А вже через півтора року кліп на пісню «Найбільша» зробив із Криду головного кумира дівчаток шкільного віку.

Переглядаючи акаунт музиканта, який уже зібрав 13 мільйонів передплатників, можна дізнатися про майбутні концерти, а також помилуватися фотографіями, де Крід завжди на першому плані.

ТОП передплатників в Інстаграмі у світі

Хоча Ольга Бузова має значну аудиторію в Інстаграмі (майже 22 мільйони передплатників), її профіль далекий від світових лідерів. Щоб оцінити популярність російських зірок, пропонуємо поглянути на рейтинг найпопулярніших Інстаграм-блогерів на планеті прямо зараз.

Имя Адреса акаунту Підписувачі
Instagram @instagram 363 млн
Кріштіану Роналду @cristiano 237 млн
Аріана Гранде @arianagrande 201 млн
Дуейн «Скеля» Джонсон @therock 197 млн
Кайлі Дженнер @kyliejenner 194 млн
Селена Гомес @selenagomez 191 млн
Кім Кардашян @kimkardashian 187 млн
Ліонель Мессі @leomessi 166 млн
Бейонсе @beyonce 154 млн
Джастін Бібер @justinbieber 146 млн

Instagram – 363 млн

Найпопулярнішим блогером в Інстаграмі на 2020 рік є… Instagram! Це не помилка, у соціальної мережі дійсно є власний обліковий запис, який помітно обганяє решту блогерів.

З цього облікового запису користувачі Інсти дізнаються про нові особливості платформи, а також отримують можливість взяти участь у різноманітних конкурсах. А якщо для вас залишилися недоступними деякі функції Instagram, пропонуємо подивитись наступний відеоролик.

Кріштіану Роналду – 237 млн

Якщо не брати до уваги обліковий запис соціальної мережі, то найпопулярнішим блогером в Інстаграмі є Кріштіану Роналду.Його профіль до 2020 року набрав уже 237 мільйонів передплатників, і це не межа. При цьому слід зазначити, що Кріштіану – це, в першу чергу, футболіст.

Він виступає за італійський клуб «Ювентус», а також грає за національну збірну Португалії. До 35 років він встиг досягти практично всіх титулів у футболі. Однак, популярність його облікового запису пояснюється не стільки успіхами, скільки публічним іміджем. Роналду – справжній атлет, який дуже подобається протилежній статі. Тим дивніше, що в його профілі частіше зустрічається реклама, ніж фотографії з реального життя.

Аріана Гранде – 201 млн

Найпопулярніша дівчина в Інстаграмі - Аріана Гранде. Це американська співачка 1993 року народження. Її кар'єра в шоу-бізнесі розпочалася з бродвейського мюзиклу «13», поставленого у 2008 році. Після успішної ролі Аріана потрапила на канал Nickelodeon, а 2011 року розпочала сольну кар'єру, яка принесла їй статуетку Греммі.

Дуейн «Скеля» Джонсон – 197 млн

Статний американський актор, який прославився однією з головних ролей у франшизі «Форсаж», не дуже вписується в образ Інстаграм-блогера. Instagram займає в житті Джонсона далеко не перше місце. Окрім зйомок у кіно «Скеля» неодноразово брав участь у рестлерських поєдинках WWE. Останній бій іменитого актора відбувся у 2016 році.

Незважаючи на те, що Дуейну вже майже 50 років, він не виключає своєї чергової появи в рестлінгу. Це відбувалося неодноразово, але все-таки акторська кар'єра для Джонсона зараз є основним видом діяльності.

Кайлі Дженнер – 194 млн

Кайлі – наймолодший представник рейтингу. Дівчина народилася 1997 року в дуже цікавій родині. Її батько (Брюс Дженнер) змінив стать і зізнався у своїй трансгендерності. Тому багатьох дивує, коли у графі батьків Кайлі вказується дві жінки.

Кайлі Дженнер з самого дитинства була на увазі. Все почалося з кар'єри в реаліті-шоу «Родина Кардаш'ян», а продовжилося приголомшливим успіхом на терені модельного бізнесу. Інстаграм для Дженнер - одне з основних джерел доходу. Крім того, вона часто з'являється на телебаченні і виступає як світська левиця на заходах, де збираються найвідоміші люди планети.

Селена Гомес – 191 млн

Ще одна Інстаграм-зірка, чиє сходження кар'єрними сходами почалося з появи на телебаченні. Молода Селена, якій на той момент було 16 років, знялася у серіалі «Чарівники з Вейверлі Плейс». За успішну роль дівчина отримала розсип нагород, включаючи Kids' Choice Awards у 2009, 2010, 2011 та 2012 роках.

Тим не менш, після старту кар'єри на телебаченні, Селена переключилася на музичну діяльність.А ближчим до кінця 2010-х стала активним блогером в Інстаграмі. На сьогоднішній день її обліковий запис нараховує майже 200 мільйонів передплатників, які завжди в курсі виходу альбомів співачки, її найближчих концертів, а також ролей у кіно.

Кім Кардаш'ян – 187 млн

Американська модель вірменського походження все життя провела в Каліфорнії. Ви можете здивуватися, але Кім є дочкою Брюса Дженнера, який водночас є батьком Кайлі Дженнер. Сімейство Дженнер вважається по-справжньому скандальним, і справа тут не тільки в зміні статі батьком сімейства.

Різноманітні скандали, в які потрапляє Кім Кардаш'ян, формують інформаційний порядок денний на кілька днів уперед. Саме тому до її Instagram набралося вже 187 мільйонів передплатників. Адже практично кожен американець хоче знати, що сьогодні сталося у Кім, і чому вона так приголомшливо виглядає.

Ліонель Мессі – 166 млн

Лео Мессі помітно відстав від Кріштіану Роналду, іншого футболіста з рейтингу, за кількістю передплатників в Інстаграм. Однак, його футбольні успіхи найчастіше прийнято вважати більш вагомими, ніж досягнення португальського опонента.

Всю свою кар'єру Лео провів у Барселоні. У свої 34 роки він продовжує грати за каталонський клуб, незважаючи на регулярні розмови про перехід футболіста до іншої команди. Зі збірної Аргентини Мессі не такий продуктивний, як у «Барселоні», проте це не заважає його Інстаграм-акаунту мати 166 мільйонів передплатників.

Бейонсе – 154 млн

Повне ім'я дівчини, яка посідає дев'яте місце в ТОП-10 найпопулярніших зірок Інстаграма – Бейонсе Жизель Ноулз-Картер. Усе своє життя Бейонсе займалася музикою. На першому етапі кар'єри дівчина була танцівницею, після чого стала співачкою.

Сьогодні на цій ниві вона є однією з найвпливовіших персон. У Бейонсе Ноулз є своє продюсерське агентство, яке допомагає висхідним талантам проявити себе. В Інстаграмі дівчини відбувається те саме, що й на сцені під час її виступів. Кожна фотографія Бейонсе збирає навколо себе тисячі захоплених коментарів від чоловіків, які заздрять офіційному чоловікові дівчини – реперу Jay-Z.

Джастин Бібер – 146 млн

Десятку замикає та людина, яка могла б спокійно опинитися на першому місці, якби на дворі був не 2020, а 2010 рік. Джастін Бібер – кумир дівчаток шкільного віку, чия зірка зійшла над небосхилом 10 років тому. Творчість Джастіна завжди збирала навколо себе безліч обурень та коментарів про те, що його пісні не мають нічого спільного з мистецтвом. Але переповнені стадіони на виступах 18-річного хлопця говорили про інше.

З часом Бібер подорослішав не тільки фізично, а й морально. Це чітко видно з того, як він веде свій Інстаграм-аккаунт. Серйозність, що здається, не є перешкодою в кар'єрі Джастіна. Він досі залишається затребуваним і вкрай популярним молодим чоловіком, як на сцені, так і в соціальних мережах.