Порівняння роботів-пилососів Xiaomi

Anonim

У процесі вибору робота-пилососа покупець повинен дуже уважно розглянути всі характеристики для того, щоб не помилитися. У таблиці нижче представлені найкращі моделі пилососів від компанії Xiaomi, на які варто звернути увагу.

Назва моделі Тривалість роботи після заряду. Обсяг площі, яку може прибрати прилад після заряду. Тип збирання
Xiaowa Robot Vacuum Cleaner Lite C102-00 60 хвилин. Не більше 80 квадратних метрів. Сухе прибирання.
Mi Robot Vacuum Cleaner 150 хвилин. Не більше 250 квадратних метрів. Сухе прибирання.
Roborock S50/S55 150 хвилин. Не більше 250 квадратних метрів. Сухе та вологе прибирання.
Mi Robot Vacuum Cleaner 1S 150 хвилин. Не більше 250 квадратних метрів. Сухе прибирання.
Roborock T6 150 хвилин. Не більше 250 квадратних метрів. Сухе та вологе прибирання.
Xiaomi MiJia Sweeping Robot G1 90 хвилин. Не більше 60 квадратних метрів. Сухе та вологе прибирання.
Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner 1S 150 хвилин. Не більше 250 квадратних метрів. Сухе прибирання.

Який гаджет краще придбати

Вище були представлені основні відмінності між найбільш популярними моделями роботів пилососів. У разі, якщо покупець не може визначитися з вибором пристрою, йому варто, в першу чергу, орієнтуватися саме на його бюджет і те, які функції повинні бути в девайсі.

Рекомендується віддати перевагу моделі Mi Robot Vacuum Cleaner S1 або Roborock T6.

За посиланням можна переглянути відео, в якому розповідається про те, як вибрати кращого робота-пилососа:

На що варто звернути увагу в процесі вибору девайсу

Дизайн девайса

Практично всі моделі роботів пилососів мають досить привабливий дизайн. При виборі пристрою рекомендується переконатися, що він підійде до інтер'єру в приміщенні.

Вартість

Моделі гаджетів, які мають більш високу вартість, як правило, мають більшу кількість різних функцій. Наприклад, вологе прибирання, легша прохідність високих порогів, максимально чутливі сенсори. Дешеві версії не можуть похвалитися таким широким функціоналом.

В даному випадку рекомендується робити вибір ґрунтуючись на бюджеті.

Площа збирання

Обсяг вбудованого акумулятора повністю впливає на площу, яку пилосос зможе очистити від забруднень. Отже, чим більше об'єм акумулятора, тим більше девайс зможе очистити.

Як правило, в середньому пилосос може працювати протягом 2 з половиною годин, а цього цілком достатньо для того, щоб очистити приміщення середніх розмірів.

Обсяг вбудованого пилозбірника

Це не найважливіший показник, проте від нього залежить те, як часто користувачеві доведеться очищати пилозбірник від бруду, що накопичився. В даному випадку, також рекомендується вибирати моделі з великим об'ємом пилозбірника.

Наявність додаткових функцій

У даному випадку користувач повинен тільки ґрунтуватися на своїх бажаннях та уподобаннях. Якщо йому потрібна наявність вологого прибирання, то без сумнівів варто звертати увагу саме на такі прилади.

Однак, як показала практика, наявність вологого прибирання в пилососі не завжди дає очікуваного результату, оскільки дуже часто в процесі збирання може висихати ганчірка.

Доступні режими

У певних моделях пилососів є кілька режимів прибирання, а саме: локальне прибирання та автоматичне. Цей користувач може настроювати в спеціальному мобільному додатку.

Також, на деяких моделях є режими збирання, в яких пилосос може забиратися тихіше, ретельніше і так далі. Більше того, є моделі, які можуть видаляти забруднення навіть з килимів. Деякі пилососи також можуть розділяти приміщення на зони.

Те, який пилосос придбати в даному випадку також залежить від бажань користувача.

Робот-пилосос Xiaowa Robot Vacuum Cleaner Lite C102-00

Характеристики девайса Параметри
Обсяг ваги гаджета. 3 000 р.
Розмір вбудованої збірки пилу. 640 мл.
Наявність резервуара для води. Відсутня.
Час, за який гаджет може зарядитися. Дві години.
Стоимость. Починається від 10 000 рублів.
Плюси та мінуси Представлений робот-пилосос дуже добре прибирає з підлоги всі забруднення. Користувач може без будь-яких керувати пристроєм дистанційно за допомогою спеціальної програми, яка встановлюється на мобільний пристрій. Прилад самостійно вирушає на станцію підзарядки. Пристрій може засмоктувати всі дроти, що лежать на підлозі. Функціональність 10 Рівень шуму під час роботи пристрою. 6 Якість прибирання, що робить пристроїв 8 Разом 8.

Робот-пилосос Mi Robot Vacuum Cleaner

Плюси та мінуси Хороша вартість. Батарея у пристрої тримається досить довго. Прилад вибудовує карту приміщення, згідно з якою згодом проводить ретельне прибирання. Прилад може не знайти самостійно станцію для заряджання у випадку, якщо він проводив прибирання в іншому приміщенні.Оскільки пристрій виготовлений з білого блискучого пластику, він може легко подряпатися. Якщо на підлозі будуть певні предмети, пилосос може їх засмоктати. Функціональність 10 Рівень шуму під час роботи пристрою. 5 Якість прибирання, яке робить пристроїв 10 Разом 8.3.
Характеристика Параметр
Обсяг ваги гаджета. 3 800 р.
Розмір вбудованої збірки пилу. 420 мл.
Наявність резервуара для води. Відсутня.
Час, за який гаджет може зарядитися. 2 години 40 хвилин.
Стоимость. 17 000 рублів.

Робот-пилосос Roborock S50/S55

Плюси та мінуси Завдяки наявності функції вологого прибирання, пилосос виконує своє завдання максимально якісно, ​​збираючи з підлоги всі забруднення. Довгий час роботи. За потреби користувач може виставити віртуальні стіни у спеціальному додатку для мобільного пристрою. Прилад може застрягти в фіранках. Відсутня російська. Через занадто великі розміри пристрій може застрягати під меблями в будинку. Функціональність 9 Рівень шуму під час роботи пристрою. 5 Якість прибирання, що робить пристроїв 9 Разом 7.7.
Характеристика Параметр
Обсяг ваги гаджета. 3 800 р.
Розмір вбудованої збірки пилу. 480 мл.
Наявність резервуара для води. Є. Об'єм – 150 мілілітрів.
Час, за який гаджет може зарядитися. 2 години 40 хвилин.
Стоимость. Починається від 25 000 рублів.

Робот-пилосос Mi Robot Vacuum Cleaner 1S

Плюси та мінуси Користувач може повністю керувати цим гаджетом, використовуючи мобільний пристрій.За потреби користувач може налаштувати графік збирання. Достатньо ємний акумулятор пристрою. Прилад важко може долати занадто високі пороги в приміщенні. Відсутність російської. Функціональність 10 Рівень шуму під час роботи пристрою. 4 Якість прибирання, яке робить пристроїв 9 Разом 7.7.
Характеристика Параметр
Обсяг ваги гаджета. 3 800 р.
Розмір вбудованої збірки пилу. 420 мл.
Наявність резервуара для води. Відсутня.
Час, за який гаджет може зарядитися. Приблизно 5 годин.
Стоимость. Починається від 22 000 рублів.

Робот-пилосос Roborock T6

Плюси та мінуси Прилад відмінно прибирає всі забруднення з підлоги у приміщенні навіть на невисокій потужності. Усі фільтри користувач може помити за потреби. За потреби користувач може виділити ту зону прибирання, яку пилосос повинен пройти. Досить висока вартість. Прилад не зможе зібрати занадто великий бруд, особливо той, який прилип до поверхні. У додатку до роботи-пилосос досить важко розібратися. Функціональність 9 Рівень шуму під час роботи пристрою. 6 Якість збирання, що робить пристроїв 8 Разом 7.7.
Характеристика Параметр
Обсяг ваги гаджета. 3 600 р.
Розмір вбудованої збірки пилу. 480 мл.
Наявність резервуара для води. Є. Об'єм – 150 мілілітрів.
Час, за який гаджет може зарядитися. 2 години 40 хвилин.
Стоимость. Починається від 27 000 рублів.

Робот-пилосос Xiaomi MiJia Sweeping Robot G1

Плюси та мінуси Прилад може повністю прибрати невелику квартиру на одному заряді.Гаджет може зібрати практично все сміття з будь-яких поверхонь. У пристрої є вбудована навігація, завдяки чому користувач може вибудовувати пилосос маршрути, згідно з якими він повинен прибирати приміщення. Додаток для віддаленого керування приладом працює лише китайською мовою. У комплекті з приладом йде китайська вилка. Прилад не розрізняє темний колір. Функціональність 9 Рівень шуму під час роботи пристрою. 4 Якість прибирання, що робить пристроїв 8 Разом 7.
Характеристика Параметр
Обсяг ваги гаджета. 3 600 р.
Розмір вбудованої збірки пилу. 600 мл.
Наявність резервуара для води. Є. Об'єм – 200 мілілітрів.
Час, за який гаджет може зарядитися. 2 години.
Стоимость. Починається від 15 000 рублів.

Робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner

Плюси та мінуси Користувач може дистанційно керувати представленим приладом за допомогою мобільного пристрою. Власник гаджета може виставляти приміщення, які пилосос повинен прибрати. Пилосос дуже потужний, завдяки чому він може зібрати практично всі забруднення з підлоги. Досить складно заїжджає на невисокі плінтуси. У додатку є лише китайська мова. Функціональність 10 Рівень шуму під час роботи пристрою.4 Якість прибирання, яке робить пристроїв 9 Разом 7.7.
Характеристика Параметр
Обсяг ваги гаджета. 3 800 р.
Розмір вбудованої збірки пилу. 420 мл.
Наявність резервуара для води. Відсутня.
Час, за який гаджет може зарядитися. 4 години.
Стоимость. Починається від 22 000 рублів.