Що таке Банк Раунд на Мегафоні і як відключити

Anonim

Що таке Банк Раунд на Мегафоні. Умови використання. Як підключити послугу Як прив'язати карту. Як відключити Банк Раунд на Мегафоні.

Що таке Банк Раунд на Мегафоні

Це послуга, що надається компанією Megafon, яка дозволяє абонентам використовувати банківські картки одночасно з мобільним рахунком. Інакше кажучи, це електронний гаманець, карта, що дозволяє виконувати такі операции:

  1. Поповнення рахунків. У абонента є можливість поповнити мобільний рахунок будь-якого оператора зв'язку.
  2. Поповнити баланс банківської картки прямо з телефону. З послугою Банк Раунд тепер не потрібно ходити до банкомату того чи іншого банку, щоб покласти кошти на свою пластикову картку.
  3. Можливість виведення грошей на картку будь-якого банку після вказівки її реквізитів.
  4. Можливість перевести в готівку рахунки після відвідування компанії.

Умови використання

Ця послуга має кілька відмінних рис:

  • Необхідність в оформленні картки після написання заяви. При цьому випуск картки може тривати протягом кількох днів.
  • Знімати можна лише до 10000 рублів без комісії.
  • Складно додзвонитися до служби підтримки та вирішити ту чи іншу проблему.

  • Необхідно платити кошти раз на пів року за обслуговування картки.
  • Неефективність, непрацездатність деяких заявлених функцій та режимів.

Як підключити послугу

Ця послуга не потрібна багатьом користувачам смартфонів. Однак, часто її підключають автоматично після оформлення договору на надання послуг оператором зв'язку Megafon. Тобто. коли людина отримує сим-карту, то на ній одразу активується послуга Банк раунд, через яку згодом з мобільного рахунку будуть списуватися гроші.

Щоб не опинитися в подібній ситуації, потрібно уважно ознайомитися з договором перед його підписанням. Як правило, у договорі прописані назви та описи додаткових послуг.

Як прив'язати карту

Спершу картку знадобиться оформити. Процес оформлення здійснюється за такою схемою:

  1. Зайти на офіційний сайт round.ru.
  2. Перейти до розділу оформлення картки та записатися на прийом у зручний час.
  3. Відвідати банк та заповнити заяву на випуск картки.
  4. Почекати кілька днів і забрати випущену карту в тому ж відділенні ЦБ.

Прив'язати створену картку до мобільного пристрою наступним чином:

  • Зайти до Google Play Market з телефону на операційній системі Android та прописати в пошуковому рядку назву Банк Раунд.
  • Тапнути один раз по іконці програми, що відобразилася, і скачати його, дотримуючись простої інструкції. Програмне забезпечення встановиться на смартфон автоматично.
  • Увійти до завантаженого софту та ввести реквізити своєї банківської картки Мегафон.
  • Підтвердити активацію за номером телефону, до якого прив'язана пластикова карта.
  • Упевнитися, що прив'язка карти пройшла успішно. Після завершення процедури користувач має потрапити до особистого кабінету банку Мегафон. Тут він зможе переглянути основні відомості по карті, виконати ті чи інші маніпуляції з переказів, зняття готівки і т.д.

Що робити, якщо списали гроші

Іноді Мегафон банк двічі списує гроші при виконанні однієї операції. Це не шахрайство, а системний збій, помилка. У цій ситуації існує кілька шляхів вирішення проблеми на вибір:

  1. Звернутися до служби технічної підтримки Мегафона за номером телефону 0500 і ввести оператора в суть проблеми. Оператор повинен перевірити здійснення операції. Після закінчення перевірки кошти зарахуються назад на картку абонента.
  2. Написати в технічну підтримку на офіційному сайті Мегафон або зі свого особистого кабінету. Зазвичай відповідь на створену заявку надходить протягом декількох хвилин або годин.
  3. Особисто відвідати салон стільникового зв'язку Megafon, в якому оформлялася сім-карта.

Як відключити Банк Раунд на Мегафоні

Існує кілька поширених методів виконання поставленого завдання. Але в рамках цієї статті буде розглянуто найпростіший із них, з яким зможуть впоратися всі абоненти в найкоротші терміни. Він здійснюється за наступним алгоритмом:

Зателефонувати на гарячу лінію оператора зв'язку за номером 0500.

  • Пройти всі етапи, щоб зв'язатися з оператором.
  • Повідомити оператора про своє бажання.Людина зі служби підтримки обов'язково поставить абоненту кілька уточнюючих питань, щоб переконатися, що він справді є користувачем Мегафон. Наприклад, попросить назвати паспортні дані, серію та номер документа, що засвідчує особу.
  • Після спілкування з оператором буде створено заявку на відключення Раунд Банку, яка буде задоволена протягом доби.

Важливі питання

Питання експерту Чому у мене почали списуватися з мобільного рахунку кошти після оформлення картки Раунд Банк?

Швидше за все співробітники банку автоматично підключили додаткові послуги без Вашої згоди. Для виправлення ситуації Вам потрібно зайти в особистий кабінет та деактивувати зайві послуги, платні передплати. Якщо не допоможе, то рекомендую Вам відмовитись від картки Мегафон банку. Що робити, якщо мені відмовляють у відключенні Раунд Банку після спілкування з оператором за номером 0500?

Спробуйте звернутися особисто до салону стільникового зв'язку або створити заявку на деактивацію у своєму особистому кабінеті. Якщо і там буде надано без пояснення причин, то Ви вже можете офіційно подати на Megafon до суду або заявити до Росспоживнагляду. Як вимкнути Раунд Банк на Мегафоні?

Найкраще звернутися до салону оператора зв'язку та переговорити особисто зі співробітником, щоб той створив заявку на відключення послуги. Не забудьте взяти із собою паспорт, т.к. Вам, швидше за все, потрібно буде писати відповідну заяву. Чи можливо оформити сім-карту Мегафон, не підключаючи Раунд Банк?

Можливо. Для цього Вам потрібно буде особисто проконтролювати процедуру оформлення сімки і запитати співробітника салону про підключені послуги. Також уважно читайте договір перед тим, як підписувати його.

Таким чином, для більшості користувачів Мегафон Раунд Банк не несе користі, і тому його необхідно відключати, щоб уникнути грошових списань. Щоб правильно деактивувати послугу, необхідно ознайомитись із вищевикладеними рекомендаціями.