Як дивитися Netflix в Росії безкоштовно російською мовою

Anonim
Зовсім недавно, а саме на початку січня, в інтернеті пройшов потік інформації про те, що Netflix з'явився в Росії, що тепер будь-який користувач може дивитися різні фільми та серіали через свій улюблений хостинг, при цьому немає необхідності у тому, щоб усе перекладати.

Що таке NETFLIX

Нетфлікс – це відеосервіс, який зібрав близько десяти тисяч фільмів та серіалів абсолютно відмінної один від одного тематики. Він чимось нагадується наш ІВІ, тільки користувач може переглянути будь-які доступні фільми як на російському, так і на американському полі.Глава компанії, Рід Хастінгс, разом зі своїм приятелем Марком Рендолф заснував Netflix в 1997 році. Спочатку хостинг передбачався для того, щоб розсилати різні DVD фільми прямо поштою. Однак після цієї витівки приятелі вирішили залишити тільки щомісячну передплату, оскільки постачальники застрайкували.

Після цього Netflix став настільки популярним хостингом, що почав набирати близько 7 млн ​​передплатників. Однак тепер це число збільшилося, оскільки хостинг запустився більш ніж у 130 країнах світу.

Багато користувачів не розуміють, чому цей сайт такий популярний не тільки на американському ринку, але і на ринку в інших країнах. Насправді у нього є своя родзинка. Вона полягає в тому, що Netflix замовляє серіали повністю. Це означає, що користувачеві не потрібно буде чекати кілька років до того, поки вийде серія.Як тільки компанія оголосила про те, що вийде серіал, варто очікувати на те, що він вийде відразу повністю. Не буде виходу по одній серії на тиждень лише цілий формат. Через це всі так і люблять Netflix.

Детальніше про те, що таке Нетфлікс, варто подивитися в цьому відео

На яких пристроях можна дивитися NETFLIX

Є ще одна відмінність, яка вириває Netflix в перед і проганяє конкурентів – синхронізація. Зручно, що користувач може синхронізувати різні пристрої. Ця функція доступна у будь-якій країні. Також нетфлікс можна дивитися на різних пристроях. Це може бути:

  • Смартфони операційної системи Android та iOS;
  • Планшети;
  • Комп'ютери;
  • Телевізори та ТБ – приставки;
  • Консолі;
  • І багато іншого.

У компанії немає обмежень щодо того, кому давати доступ до перегляду, а кому – ні. Як говорилося раніше, синхронізація - ще один коник компанії. Це означає, що спочатку користувач міг переглядати фільми прямо на телефоні, а потім різко перейти на телевізор. Головне – синхронізація.

Що є в Netflix російською мовою

Якщо розглядати сайт, то у компанії не так багато серіалів російською мовою. Звичайно, користувач може включити субтитри, щоб одночасно дивитися і розуміти, що кажуть герої, проте, небагатьом це дійсно подобається.

Для початку необхідно перейти до пункту, де користувачу будуть доступні абсолютно всі серіали та фільми, після цього в пункті можна вибрати тип перекладу. Це може бути як озвучка, так і субтитри, а після цього скористатися мовою.У нашому випадку необхідно встановлювати російську мову. Третя графа негаразд принципова, оскільки вона позначає спосіб сортування.

Після цього достатньо тапнути на пошук і знайти всі ті фільми, які доступні користувачеві рідною мовою. Як говорилося раніше, людина може вибрати і озвучку, і повноцінні субтитри. Серед найпопулярніших фільмів та серіалів російською мовою можна знайти такі, як:

  • Залізна хватка;
  • Апполо 13;
  • Кримінальне чтиво;
  • Дитя людства;
  • Пташиний короб;
  • І багато інших.

Якщо уважно подивитися, то з більшою ймовірністю можна знайти цікавий для користувача фільм.

Зверніть увагу! Щоб знайти цікавий фільм, можна переглянути опис. Воно завжди додається прямо із фільмом. Також можна фільтрувати сюжети за інтересами. Часто сайт може видавати користувачеві цікаві фільми за тими, які він дивився раніше.

Як дивитись Netflix російською мовою

Незважаючи на те, що компанія давно проникла на російське кіно – ринок, інтерфейс так і не дійшов для російських людей. Компанія так і залишила англійську мову. Причому, практично все на ньому, включаючи обкладинки, назви фільмів. Це може бути незручно користувачеві.

Також компанія повністю адаптована під американську аудиторію, через це на нетфлікс всього близько 10% перекладених. Однак, користувач може включити субтитри російською мовою, щоб переглянути улюблене шоу. Для цього необхідно зайти до налаштувань сайту, а саме до розділу субтитр.

Далі користувачу необхідно вибрати всі варіації шрифту, у тому числі і розмір, і фон – все це можна налаштувати в цьому розділі. Це поки що єдиний спосіб, щоб подивитися улюблені шоу та передачі російською мовою.Озвучки виходять рідко, а субтитри робити набагато легше, ніж чекати озвучки.

Тарифи Netflix

Як говорилося раніше, Netflix – це насамперед сервіс, за який необхідно платити. Якщо розглядати її, вона досить преміальна. Ціна залежить від тарифного плану, який вибере користувач. Їх існує 3 штуки:

  • Базовий;
  • Стандартний;
  • Преміальний.

Щоб підключити той чи інший тариф, користувачеві потрібно зайти на офіційний сайт, а далі слідувати інструкції, яку пропонує компанія.

Всі тарифи відрізняються за тим, скільки пристроїв користувач може підключити для перегляду, який дозвіл буде, а також цінова політика також у всіх тарифів різна.

Як правило, всі користувачі вибирають стандартний тариф, тому що у нього набагато краще характеристики, ніж у базового. Короткі характеристики кожного тарифу такі:

  • Базовий тариф дозволяє користувачеві переглядати фільми тільки на одному пристрої, при цьому роздільна здатність SD. Ціна такого тарифу розглядається у 8 доларів;
  • Стандартний тариф пропонує переглядати шоу на двох пристроях, при цьому роздільна здатність HD – якості. Тариф дорожчий на 2 долари, тобто користувач платить 10;
  • Преміальний тариф дозволяє переглядати серіали аж на чотирьох пристроях з роздільною здатністю 4K. Ціна в 12 доларів.

Зверніть увагу! Тарифи та їх ціноутворення варто точно подивитися на офіційному сайті.

Як дивитися Netflix в Росії безкоштовно

Так як тарифи на перегляди в Netflix відносно дорогі, то користувач може обхитрити систему.Спочатку кожному клієнту надається безкоштовна передплата на перший місяць. Вона призначена для того, щоб людина змогла оглянути продукт, зрозуміти, чи сподобається ним користуватися чи ні.

Хитрість полягає в тому, що користувач може спробувати зареєструватися кілька разів, однак це можливо тільки в тому випадку, якщо він має кілька кредитних карток. В іншому випадку переглядати контент безкоштовно більше одного місяця не вийде, оскільки компанія захищена від VPN.

Запитання експерту Чи можливо скасувати передплату?

Так, користувачеві потрібно написати до служби підтримки. Якщо він цього не зробить, то гроші так і списуватимуться з рахунку. Чи є у нетфлікс додаткові функції?

Так, інтерфейс повністю підлаштований під людину. Він може перейти одразу до того моменту, на якому зупинив перегляд, може налаштувати інтереси, за яким сайт видаватиме фільми та багато іншого. Що потрібно, щоб почати користуватися?

Необхідно мати пристрій та картку, яку користувач прив'яже до облікового запису. Саме з неї списуватимуться кошти за передплату.