Що означають серця в ВК різних кольорів

Anonim

Смайли - це те, що в будній час користувачі використовують для листування один з одним. Вони допомагають передати емоції, бажання, ставлення до тієї чи іншої події. Вони допомагають друзям показати стосунки між собою, показати свій настрій. Якби всі повідомлення не містили смайликів, то, мабуть, листування не були б такими популярними, адже важко було вгадати, яку емоцію відчуває співрозмовник.

Для чого потрібні кольорові серця в ВК

Без смайликів листування було б сухим і неживим. Текст нікого не приваблює, тому ще давно розробники вигадали цікаві варіації різних емоцій, серед яких є й сердечки.

Сердечки в ВК позначають різне. Як правило, завжди серце означало ознаку симпатії, а також потяги однієї людини до іншої. Зараз це значення також залишилося, однак, з'явилися й інші позначення.

Емоджі-серця можуть передавати не тільки теплі почуття в листуванні, але й багато іншого. Спочатку розробники вкладали в кожне серце свій певний зміст. Кожен колір – нове значення, докладніше про який варто поговорити далі.

Про те, як поставити смайлик у ВК, варто подивитися у цьому відео

Що означає жовте серце

Завжди жовтий колір позначав дружбу, тому жовте серце доцільно відправляти своїм друзям. При цьому користувач може використовувати його як і знати для показу френд-зони, тобто дивних та змішаних почуттів до людини. Якщо дівчина не може бути з хлопцем з відмінних один від одного причин, то вона цілком може відправити йому подібне серце.

Також при надсиланні повідомлення другу можна поставити жовте серце. Це доцільно робити при побажанні доброго ранку або ж добраніч. Користувач сам вирішує, як використовувати той чи інший символ. Якщо позначить це серце словосполученням, можна провести аналогію з фразою «залишимось друзями».

Що означає синє серце

Синє серце - це перш за все ознака сексуальності і подібного підтексту. Це означає бажання співрозмовника перейти у тісніший контакт поза соціальної мережі, тобто перейти на тілесний рівень.Подібні серця часто посилаються саме тим парам, які давно знають один одного, що можуть дозволити собі сексуальні нахили.

Значення оранжевого серця

Помаранчеве серце - рідня червоному, але не на такому масштабному рівні. Воно означає, що користувачі трохи більше один одному, ніж звичайні друзі. Також подібні серця можна відправляти після першого побачення або ж після освідчення в коханні. Можна сказати, що помаранчеве серце - це новий етап у відносинах між людьми.
Також якщо користувач відправить подібне серце своєму другові, то можна таким чином натякнути, що він сподівається на щось більше, ніж проста дружба. Однак і в цьому випадку подібні смайлики можна прийняти за поганий тон, при цьому негативно забарвити дружбу.

Що означає зелене серце

Якщо помаранчеве серце вже означає перехід на новий рівень, то зелене розглядається як пропозиція. Коли користувач освідчується іншому в коханні, то доцільно відправити саме зелене серце. Воно необхідне для того, щоб офіційно запропонувати зустріч.

Таким чином можна запросити партнера на побачення. Він у свою чергу обдумає пропозицію і вирішить, погоджуватися чи ні. Зелене серце - помічник тим, хто не може зробити перший крок назустріч своїй долі, коли страхи як відкусили язик.

Фіолетове серце у ВКонтакті

Серце фіолетового кольору позначає глибоку прихильність, а також симпатію. Коли людина просто вдячна іншому за те, що вона є, що вона може показувати почуття, подяку та подібні почуття.Якщо людина отримала подібне серце, це означає, що до неї небайдужі, як до друга. Це також може означати те, що людина не проти продовжити спілкування, зустрічатися надалі і спілкуватися не тільки в мережі, а й в інших джерелах, а також в реальних умовах.

Рожеві серця в ВК

Користувач може побачити різні рожеві серця, які облагороджені різними додатковими знаками. Кожен смайлик рожевого кольору означає своє. Так, наприклад, серце із зірочками може позначати пряме визнання людини всім космосом. Серце з лініями над дугами може означати просту симпатію. Якщо узагальнити всі наявні значення, вони показують симпатію, позитив, і навіть романтичні отношения.

Черное серце - смайлик у ВКонтакте

Багатьох користувачів насправді лякає серце чорного кольору, тому що перша асоціація з подібним забарвленням - смерть. Це насправді так. Якщо користувач отримав таке повідомлення, це означає, що:

  • Можливо, сталося якесь нещастя з людиною, і вона ледве зводить кінці з кінцями;
  • Відмова у романтичних відносинах;
  • Розрив спілки;
  • Неприємна новина чи кінець дружби.

Серце чорного кольору – страшне сповіщення про те, що все не так позитивно і райдужно, як з іншими квітами. Однак деякі користувачі просто любить чорний колір, тому ставлять його скрізь, де тільки можуть.

Перш ніж реагувати на серце, варто запитати у користувача про його значення. Можливо, він вкладає далеко не негативний сенс у нього, а навпаки бажає позитиву та добра, просто любить подібні кольори.Конструктив у стосунках між людьми допоможе уникнути нерозуміння, образ та істерик. Головне – знати, що може подумати людина і питати про те, що означає ту чи іншу її дію.

Як поставити кольорове серце в ВК

Щоб поставити кольорове серце в вк, користувачеві не доведеться робити багато дій. Достатньо дотримуватися алгоритму, який докладено далі:

  1. Для початку користувачеві необхідно відкрити соціальний месенджер ВК, а потім авторизуватися в ньому, якщо користувач не зареєстрований;
  2. Далі необхідно відкрити листування з тією людиною, якій користувач хотів би відправити емоджі;
  3. Тепер варто проаналізувати, хто ця людина і що користувач до неї відчуває;
  4. Необхідно звіритися з позначенням кольорового серця;
  5. Тепер тапаємо на пункт зі смайликами і відкриваємо символи;
  6. Вибираємо потрібно серце, пишемо текст;
  7. Відправляємо повідомлення.

Як видно, у відправленні серця немає нічого складного. Головне – розуміти, кому користувач надсилає той чи інший колір, чи правильно може сприйняти його та чи інша людина, які можуть бути наслідки подібної дії. Питання чи обов'язково ставити серця?

Ні, як і взагалі всі емоджі, серця можуть ставитися за бажанням користувача. Він може зовсім не використовувати їх для своєї діяльності. Що робити, якщо немає того чи іншого кольору серця?

Швидше за все, у користувача не оновлено версію ВК. Потрібно оновити утиліту до останньої версії. Що робити, якщо людина не зрозуміла значення серця?

Якщо таке справді сталося, необхідно пояснити йому сенс, можливо, показати статті.