Як завантажити сторіс з Інстаграма на Андроїд або Айфон

Anonim

Інстаграм – це популярна соціальна мережа, в якій мільйони користувачів можуть не лише ділитися власними фотографіями, але й записувати цікаві історії, проводити інтерактиви та багато іншого.

Сториз – це короткі 15-секундні відео, які пропадають через 24 години, тобто історії не вічні. Вони з'явилися в соціальній мережі відносно недавно, але вже набули популярності і стали чи не основним способом, щоб підтримувати розмову з аудиторією.

Як зберегти свою сториз в instagram

Щоб не втратити історії, користувач може завантажити їх. Ця дія необхідна для того, щоб зберегти конкретні спогади, адже через 24 години вони можуть зникнути назавжди.

Найпростіший спосіб, щоб зберегти історію, так це скористатися спеціальними налаштуваннями, які запропоновані системою інстаграма. Це дуже зручно, тому що користувачу не потрібно завантажувати додаткові програми і так далі.

Для початку необхідно ознайомитися з тим, як влаштований інстаграм, а також як робити історії. Докладніше про це можна переглянути у відео

Якщо користувач повністю знає систему, як влаштовані деякі моменти в ній, то він може з легкістю зберегти історію в хайлайтах, таким чином архівувати її у своєму профілі назавжди. Для цього необхідно:

  1. Перейти на зроблену історію за допомогою тапа на свою аватарку;
  2. Після цього варто клікнути на серце, яке розташовується в правому нижньому кутку;
  3. Будуть запропоновані вічні історії. Можна вибрати існуючу, а можна створити нову папку;
  4. Топаємо або створюємо папку.

Після цього користувач назавжди зберегти спогади про подію в хайлайтах або вічних історіях.

Якщо ж необхідно завантажити історію прямо на телефон, то людина також може це зробити. Для цього потрібно виконати кілька кроків, а саме:

  • Для початку переходимо на історію, яку в майбутньому хотілося б зберегти;
  • Після цього топаємо на «ще», яке розташовується в правому нижньому кутку;
  • Вибираємо пункт «Зберегти»;
  • Чекаємо, поки інстаграм збереже історію на згадку про телефон.

Як завантажити сторіс з Інстаграма на Андроїд за допомогою додатків

Завантажити необхідний сюжет на андроїд можна не тільки через офіційні джерела і через сам додаток Інстаграма, але можна також скористатися і додатковими утилітами, серед яких є і класні програми. Наприклад, програми на базі Android StorySave допоможе користувачеві завантажити історію. Найголовніша перевага історії ще й у тому, що людина може завантажити фото, відео і навіть прямі ефіри.

Достатньо встановити програму через офіційне джерело - Плей Маркет, а далі підключити аккаунт. Після підключення користувач зможе побачити кілька вкладок, такі як:

  • Post;
  • Story;
  • Live streams.

Переходимо в другий розділ і завантажуємо необхідні історії, при цьому всі вони будуть завантажені в певні папки в галереї пристрою.

Як завантажити сторіс з Інстаграма на Айфон через додаток

Айфон – це ті пристрої, через які найзручніше вести свої профіль в інстаграм. Щоб у користувача не було проблем для того, щоб зберегти історію, він також може через Інстаграм на Айфоні зробити це. Проте, якщо вбудованої функції немає, можна скористатися додатковими програмами.

Одна з таких – instaStory. З її допомогою можна досить легко та просто скачати будь-яку історію. Програму можна завантажити через офіційні джерела, а також в ній немає вбудованих покупок, але є реклама.

Скачувати різні програми необхідно лише через офіційні