Мегафон оновив усі тарифи

Anonim

Оператор Мегафон знову оновив усі тарифи. Зміни відрізняються залежно від регіону. Однак у столиці всі тарифи стали вигіднішими. Ряду регіонів із оновленою лінійкою не пощастило, чому так вийшло точно не відомо. Але, можливо, це залежить від положення оператора на регіональному ринку.

Опис оновлених тарифів

Оновлено були практично всі тарифи, при цьому змінилося їх наповнення, а в деяких випадках і назва. Розглянемо, що саме змінилося, з прикладу Москви та Московської области.

Без переплат Інтернет

Абонентська плата тут становить 500 рублів на місяць. Зміни на краще очевидні.

Без переплат Інтернет Оновлений тариф Стара версія
Інтернет-трафік 20 ГБ 15 Гб
Дзвінки всередині мережі Безлімітні Пакет хвилин витрачався
Дзвінки по Росії Пакет 400 хвилин на місцеві номери, 3 рублі за хвилину по Росії Пакет 500 хвилин на місцеві номери, 13 рублів за хвилину по Росії
Смс-повідомлення Нет Нет
Додаткові опції «Мегафон Захист», «Скарбничка» (50 ГБ), роздача інтернету, безліміт на соцмережі в Москві та області

Без переплат Дзвінки

Абонентська плата за цим тарифом становить 600 рублів на місяць. Цей тарифний план розрахований на абонентів, які багато дзвонять.

Без переплат Дзвінки Оновлений тариф Стара версія
Інтернет-трафік 5 ГБ 5 Гб
Дзвінки всередині мережі Безлімітні Пакет хвилин витрачався
Дзвінки по Росії Пакет 800 хвилин на місцеві номери, понад пакет вартість дзвінків по Росії 3 рублі за хвилину Пакет 600 хвилин на місцеві номери
Смс-повідомлення Нет Нет
Додаткові опції «Мегафон Захист», «Скарбничка» (25 ГБ), роздача інтернету, безліміт на соцмережі в Москві та області

Без переплат Все

Абонентська плата становить 600 рублів на місяць, за цю ціну абонент отримує досить пристойний набір послуг.

Без переплат Все Оновлений тариф Стара версія
Інтернет-трафік 50 ГБ 30 Гб
Дзвінки всередині мережі Безлімітні Пакет хвилин витрачався
Дзвінки по Росії Пакет 600 хвилин на всі російські номери, після вичерпання пакета включається безліміт на номери Мегафон всіх регіонів Пакет 500 хвилин на місцеві номери
Смс-повідомлення 300 Нет
Додаткові опції «Мегафон Захист», «Скарбничка» (100 ГБ), роздача інтернету, безліміт на соцмережі в Москві та області

Без переплат Максимум

Цей тарифний план досить дорогий, абонплата 1000 рублів на місяць, але, проте, його наповнення не зовсім зрозуміло. Інтернет безлімітний, при цьому месенджери можна користуватися навіть при негативному балансі і пакет інтернету не витрачається.

В пакет включено 1500 хвилин на дзвінки по всій Росії. Хвилини витрачаються навіть при дзвінках всередині мережі, чого не навіть на більш дешевих тарифах.

У тарифі є 300 безкоштовних смс-повідомлень. Крім того, абоненти можуть безкоштовно користуватися сервісом «Мегафон Захист».

Без переплат VIP

Абонентська плата 1800 рублів на місяць, мобільний інтернет безлімітний. У тариф включено 2500 хвилин, які витрачаються на всі дзвінки Росією, в тому числі і на номери Мегафон. Є тут 300 смс-повідомлень, які можна надсилати на будь-які російські номери.

Сервіс «Мегафон Захист» та роздача інтернету надаються безкоштовно. Месенджерами можна користуватися навіть при негативному балансі, при цьому пакет інтернету не витрачається.

За кожен місяць користування цим тарифом нараховується один день безкоштовного роумінгу. У день доступно 1 ГБ та 60 хвилин на всі вхідні та дзвінки до Росії. Як таких змін на цьому тарифі немає.

Без переплат Преміум

Цей тариф дуже дорогий, в порівнянні з попередніми - 3300 рублів на місяць. Мобільний інтернет безлімітний, дається 5000 хвилин, які можна витрачати на будь-які номери по Росії, в тому числі і на Мегафон. У тариф включено 300 смс-повідомлень, абоненти можуть безкоштовно роздавати інтернет.

Що змінилося загалом

Нарешті Мегафон прибрав з усіх тарифів автоматичне підключення пакета хвилин. Ця опція дратувала багатьох, якщо не сказати всіх. Дуже шкода, що деякі тарифи не були додані смс-повідомлення.

Дивує великий розбіг у вартості тарифів VIP та «Преміум», різниця тут аж 1500 рублів. Між цими тарифними пакетами органічно б вписався тариф Ультра, але його чомусь зробили непублічним, тобто він доступний лише окремим абонентам за спеціальною пропозицією.

Перевірка балансу стала проблематичною

Мегафон змінив алгоритм перевірки балансу. Комбінація 100 тепер не працює. Перевірити баланс можна тільки через мобільний додаток. Однак багато абонентів вже обурені, дійсно, відправити USSD-запит набагато простіше, ніж щоразу заходити в мобільний додаток.

Як перейти на інший тариф

Перейти на будь-який тариф лінійки «Без переплат» нескладно. Зробити це можна у мобільному додатку або на сайті оператора, заздалегідь авторизувавшись у системі.Вибирають потрібний тариф зі списку доступних та активують його. Потрібно враховувати, що на рахунку має бути достатньо грошей для внесення абонентської плати за місяць.