Що таке Нетфлікс у телевізорі на Андроїд

Anonim

Купуючи телевізор з функцією Smart TV, на головному екрані пристрою користувач виявляє безліч різних програм. Нерідко на першому плані стоїть програма Netflix, яка привертає увагу своєю іконкою. Давайте розберемося, що це за додаток, і для чого він необхідний.

Що таке Нетфлікс у телевізорі

Ніякої загадки в тому, що таке Нетфлікс на телевізорі, немає.Це програма однойменного онлайн кінотеатру, призначена для зручного доступу до всієї фільмотеки сервісу. Відкривши програму, власник телевізора з функцією Smart TV отримає можливість дивитися кіно та серіали в будь-який відповідний для цього час.

Для чого потрібна програма Нетфлікс

Отже, ми розібралися з тим, що являє собою додаток Netflix, встановлений на більшості телевізорів із функцією Smart TV. А зараз настав підходящий час для більш детального ознайомлення з програмою та її функціоналом.

Для початку варто сказати кілька слів про сам сервіс Нетфлікс. Він з'явився в далекому 1997 році, коли тільки найсміливіші люди могли припустити, що незабаром стрімінгові платформи набудуть неймовірної популярності. Засновники Нетфлікса не помилилися і відразу почали надавати користувачам контент через свій офіційний сайт, розташований за адресою netflix.com. На сьогоднішній день Netflix є найпопулярнішим онлайн-кінотеатром у світі.

Але, якими б не були просунутими сучасні телевізори зі Smart TV, особливості управління пристроєм не дозволяють людям із зручністю користуватися онлайн-кінотеатром через офіційний сайт. Браузерна версія Нетфлікса має цілу низку недоліків, яких позбавлений офіційний додаток.

У однойменній програмі людина зможе знайти всі фільми, доступні на сайті Netflix. Таким чином, він не обмежений ні в чому, а зручна навігація в додатку, яка здійснюється за допомогою пульта або голосового помічника, дозволяє за пару секунд знайти потрібний фільм або серіал.

Левину частку контенту сьогоднішнього Netflix становлять кіно та серіали власного виробництва. Вони регулярно отримують нагороди експертів та користуються неймовірною популярністю у глядачів. Якщо сьогодні запитати у пересічної людини, серіал якого сервісу йому сподобався найбільше, він, напевно, назве продукт Нетфлікса.

Крім власного контенту в онлайн-кінотеатрі є художні та документальні фільми, випущені іншими студіями. У списку серіалів є навіть російські картини. про них ми розповімо в кінці матеріалу, а поки важливо буде зосередитися на тому, скільки коштує Нетфлікс, і що входить до його підписки.

Ціни на місячну підписку в Netflix

Людина, знайома з російськими онлайн-кінотеатрами на зразок ivi, звикла, що вона може дивитися деяку кількість фільмів і серіалів абсолютно безкоштовно. Але у Нетфлікса своя політика. Перегляд здійснюється лише після оформлення підписки. Причому від типу передплати залежить не так кількість контенту, що надається, скільки якість його відтворення.

На сьогоднішній день Netflix пропонує російським користувачам вибір із кількох підписок за такими цінами:

  • Basic – €7, 99;
  • Standard – €9, 99;
  • Premium – €11, 99.

Перше, що впадає в око – це ціни, вказані в євро. І незважаючи на те, що передплату потрібно оплачувати іноземною валютою, ніхто не забороняє вибрати одну із пропозицій російському користувачеві. 8 євро – це приблизно 700 рублів. Аналогічною є вартість передплати на місцевих онлайн-кінотеатрах.

Але 8 євро коштує найдоступніший тариф під назвою Basic. Він надає клієнту доступ до всього контенту на майданчику. Але одночасний перегляд доступний лише одному пристрої. А HD-дозвіл вимкнено. Фільми та серіали доведеться дивитися в SD-якості.

Standard є оптимальною підпискою. По-перше, на ній відкривається HD-якість відео. По-друге, перегляд стає доступним відразу на двох екранах. Цього цілком достатньо для рядового користувача.

Ну а тим, хто не звик собі ні в чому відмовляти, варто порекомендувати тариф Premium. Він відкриває якість 4К для деяких фільмів та серіалів, а також дозволяє здійснювати одночасний перегляд одразу на чотирьох екранах. Ось вже справжній преміум!

При реєстрації на сервісі перший місяць передплати надається безкоштовно.

Плюси і мінуси

Якими б перевагами не мав Netflix, без мінусів він ну ніяк не може обійтися. Тому перш ніж налаштовувати додаток на телевізорі та оформлювати передплату, необхідно співвіднести всі «за» та «проти».

Плюси та мінуси Величезна фільмотека Можливість дивитися кіно та серіали у високій якості та з гарною якістю звуку Є безкоштовний період Дорога підписка

Виходить, що Netflix виглядає статистом на тлі російських онлайн-кінотеатрів.По-перше, у нього більш висока ціна. По-друге, сам сервіс не підтримує російську мову. Це може бути критичним для більшості потенційних користувачів. Так що оформляти передплату рекомендується лише тим, хто любить унікальний контент Нетфліксу, недоступний в інших кінотеатрах.

Як налаштувати програму на телевізорі

Якщо ж ви визначили для себе, що хочете використовувати Netflix на ТБ-приймачі, то ми готові розповісти про те, як це зробити. Для налаштування знадобиться:

  1. Відкрити програму.
  2. Зареєструватися в системі, вказавши номер телефону або адресу електронної пошти.
  3. Увійти, використовуючи вказаний логін та пароль.
  4. Вибрати тип підписки, що цікавить.

  5. Вказати параметри банківської картки та підтвердити виконання транзакції.

Тепер, коли ви вибрали і підключили підписку, що цікавить, можна сміливо користуватися сервісом. Але перед цим рекомендується виконати ще одну важливу операцію. Нетфлікс пропонує користувачам налаштувати профілі. Таким чином, ви зможете відгородити своїх дітей від контенту з віковими обмеженнями.

Для цього потрібно перейти в розділ «Manage Profiles» і натиснути кнопку «Add Profile». Далі придумайте ім'я для профілю та відзначте, чи його власник є дитиною. Тепер ви зможете перемикатися між обліковими записами залежно від того, хто буде дивитися Нетфлікс. Також створення додаткових профілів дозволить збирати персональні рекомендації.

Як користуватися додатком Netflix

Оскільки інтерфейс Нетфлікса виконаний англійською мовою, багатьом власникам телевізорів зі Smart TV виявляється не так просто керуватися з сервісом. Наш експерт готовий дати всі необхідні рекомендації, відповівши на поширені запитання.

Запитання експерту Як запускати Нетфлікс?

Ви можете відкрити відповідну програму натисканням кнопки на пульті з іконкою Netflix. Якщо вона відсутня, відкрийте меню встановлених програм і натисніть кнопку «ОК» на пульті, коли курсор опиниться на логотипі Нетфлікса. Чи потрібно повторно проходити авторизацію перед кожним запуском?

Ні. Авторизація виконується один раз. Але ви можете перемикатися між обліковими записами, переходячи в розділ профілів. Для цього відкрийте «Manage Profiles» і оберіть обліковий запис, що цікавить. Як почати перегляд фільмів та серіалів?

Для початку вам потрібно знайти картинку, яку ви хочете подивитися. Можна скористатися пошуковим рядком, якщо ви знаєте назву, здійснити пошук за категоріями або скористатися персональними рекомендаціями.А для запуску перегляду потрібно натиснути кнопку «ОК» на пульті. Чи можна змінювати якість відтворення?

Так. Ця функція стає доступною після запуску фільму чи серіалу. У меню, розташованому в нижній частині екрана, є пункт із вибором субтитрів, а також роздільною здатністю зображення. Пам'ятайте, що на тарифах Basic та Standard стоять деякі обмеження на якість картинки.

Фільми та серіали російською мовою

Розглядаючи переваги і недоліки Netflix, ми зазначали, що сервіс не підтримує російську мову. Більше того, переважна більшість контенту доступна лише англійською. Але в той же час фільмотека Нетфлікса має в своєму розпорядженні кіно і серіали, перекладені російською мовою. А деякі з них зовсім зняті російською. Це ті проекти, які спочатку створювалися в нашій країні.

Серед найбільш відомих фільмів російською перекладені такі:

  • Кримінальне чтиво;
  • Врятувати рядового Райана;
  • Крізь горизонт;
  • Форрест Гамп;
  • Матриця;
  • Ванільне небо та інші.

Це далеко не весь список. Він постійно поповнюється, оскільки незабаром Нетфлікс планує вийти на російський ринок. У той самий час такі відомі проекти, як «Чорне дзеркало», доступні лише з російськими субтитрами. Залишається тільки сподіватися, що незабаром ситуація зміниться на краще.