Як підключити «Скарбничку інтернету» на Мегафоні

Anonim

У травні поточного року компанія Мегафон надала своїм клієнтам лінійку нових тарифів, які називаються «Без переплат». Основною перевагою цих тарифів стало те, що в них також з'явилася опція «Скарбничка інтернету».

Завдяки опції «Скарбничка інтернету» користувач може переносити всі невикористані залишки пакета в спеціальні сховища для того, щоб у майбутньому використовувати його при необхідності.

На яких тарифах доступно накопичувати інтернет

Клієнти Мегафон можуть використовувати опцію для накопичення невикористаного пакету інтернету, якщо у нього підключено один із тарифів лінійки «Без переплат». А якщо користувач підключив тариф із безлімітним пакетом доступу до мережі, то функція накопичення стане доступною лише в тому випадку, якщо він відключить цей тариф. Основною перевагою цієї функції є те, що оплачені ГБ не згоряють наприкінці місяця.

Необхідно відзначити, що кількість накопичуваних ГБ обмежена і не є однаковою для всіх користувачів опції. На певних тарифах клієнти можуть накопичити більшу кількість інтернету, а на решті менше.

На представлених тарифах можна накопичити таку кількість невикористаних ГБ Інтернету:

  • На тарифі «Всі» клієнт може накопичити до 100 ГБ;
  • На тарифі «Мінімум» клієнт може накопичити до 25 ГБ;
  • На тарифі «Інтернет» клієнт може накопичити до 50 ГБ;
  • На тарифі «Дзвінки» клієнт може накопичити до 25 ГБ.

Без сумнівів, відключати тариф з безлімітним доступом до мережі для того, щоб накопичити певну кількість ГБ безглуздо.

Як відбувається накопичення інтернету

Всі ті гігабайти інтернету, які користувач не встиг витратити за місяць з його основного пакета, відправляються в спеціальне сховище – «Скарбничку». Воно має певний обсяг, який відрізняється на різних тарифах з даною опцією.

Необхідно зазначити, що після того, як на основному тарифі користувача закінчується пакет мобільного інтернету, автоматично починають витрачатися гігабайти з скарбнички.

Тобто, наприклад, клієнт Мегафон перейшов на тариф, який називається «Мінімум». У цьому тарифі є 5 гігабайтів мобільного інтернету на один місяць.Через 30 днів абонент витратив лише 3 гігабайти мобільного і у нього залишилося 2. Без опції «Скарбничка» ці невикористані гігабайти просто згоріли, але саме завдяки підключенню цієї послуги вони залишаються у користувача, і він зможе використовувати їх. На наступний місяць клієнту знову буде нараховано 5 гігабайтів і якщо він повністю їх витратить, йому буде відкритий доступ до накопиченого інтернету. В результаті виходить те, що за місяць клієнт може витратити більшу кількість інтернету, не платячи за це більшу кількість коштів.

Як витрачається Скарбничка інтернету

Невикористані гігабайти інтернету, що знаходяться в скарбничці, стають доступними для користувача в тому випадку, якщо він повністю витратив наданий йому пакет інтернету. Вони починають витрачатися в автоматичному режимі, тому користувачеві не потрібно натискати певні кнопки або підключати цю опцію.

Окрім цього, як було зазначено вище, абонент не може використовувати опцію «Скарбничка» в тому випадку, якщо у нього підключено опцію безлімітного інтернету.

Необхідно відзначити, що гігабайти можуть переноситися в спеціальне сховище не безмежно. Ця опція має певний обсяг мобільного інтернету, який відрізняється на кожному тарифі.

Що буде з Копілкою при зміні тарифів

Якщо користувач опції «Скарбничка» вирішить перейти на інший тариф, який не відноситься до лінійки під назвою «Без переплат», то всі накопичені гігабайти мобільного інтернету просто згорять. Якщо абонент переходить на тариф цієї ж лінійки, то його обсяг спеціального сховища збережеться, але з певними обмеженнями.

Тобто, наприклад, якщо абонент накопичив у скарбничці 35 гігабайтів інтернету, а обсяг скарбнички на тарифі, на який користувач перейшов, допускає накопичення 50 або 100 гігабайтів, весь накопичений мобільний інтернет збережеться. Але якщо новий тариф допускає лише накопичення не більше 25 гігабайтів невикористаного мобільного інтернету, то збережеться тільки ця кількість. Решта згорить.

Як дізнатися, скільки накопичено гігабайт

Кожен користувач тарифу з опцією «Скарбничка» може дізнатися кількість доступної йому кількості мобільного інтернету, ввівши команду 558, а також в особистому кабінеті клієнта.

Окрім цього, стежити за станом пакету інтернету, що використовується, користувач може в мобільному додатку від компанії Мегафон. Вся інформація про стан мобільного інтернету міститься в розділі «Залишки пакетів», а саме у вкладці під назвою «Інтернет».Якщо скарбничка клієнта порожня, на екрані з'явиться напис: «У скарбничці немає накопичень».

За посиланням можна переглянути відео, в якому розповідається про нові тарифи від Мегафон «Без переплат»:

Як вибрати та підключити тариф з скарбничкою

Запитання експерту Як підключається опція скарбнички мобільного інтернету в Мегафон?

Цю опцію можна самостійно підключити у мобільному додатку Мегафон, а також в особистому кабінеті клієнта. Однак, необхідно зазначити, що ця послуга доступна лише тим абонентам, у яких підключено будь-який тариф з лінійки «Без переплат». Скільки коштує підключення опції, що накопичує невикористані гігабайти?

Ця послуга підключається всім клієнтам безкоштовно. Яка кількість часу може зберігатися ГБ мобільного інтернету в сховищі?

Цей пакет мобільного інтернету може зберігатися у користувача необмежену кількість часу. Тобто, клієнт може користуватися даною послугою в будь-який необхідний момент, якщо у нього закінчився обсяг основного пакета. Чи можна ділитися нагромадженим інтернетом з іншими пристроями?

Користувач може зробити зі свого мобільного пристрою модем і ділитися всім інтернетом, що є у нього. Що робити, якщо було витрачено навіть накопичені гігабайти?

У цій ситуації користувачеві доведеться сплатити підключення додаткової опції під назвою «500 мегабайт на 30 днів».
Питання Ответ
Як підключається опція скарбнички мобільного інтернету в Мегафон? Цю опцію можна самостійно підключити в мобільному додатку Мегафон, а також в особистому кабінеті клієнта. Однак, необхідно зазначити, що ця послуга доступна лише тим абонентам, у яких підключено будь-який тариф з лінійки «Без переплат».
Скільки коштує підключення опції, що накопичує невикористані гігабайти? Ця послуга підключається всім клієнтам абсолютно безкоштовно.
Яка кількість часу можуть зберігатися ГБ мобільного інтернету в сховищі? Цей пакет мобільного інтернету може зберігатися у користувача необмежену кількість часу. Тобто, клієнт може користуватися даною послугою в будь-який необхідний момент, якщо у нього закінчився обсяг основного пакета.
Чи можна ділитися накопиченим інтернетом з іншими пристроями? Користувач може зробити зі свого мобільного пристрою модем і ділитися всім інтернетом, що є у нього.
Що робити, якщо було витрачено навіть накопичені гігабайти? У цій ситуації користувачеві доведеться оплатити підключення додаткової опції під назвою «500 мб на 30 днів».