Тінькофф Мобайл дарує смартфони

Anonim

Оператор Тінькофф Мобайл запустив акцію, в рамках якої кожен абонент може взяти участь у розіграші одного зі смартфонів Apple iPhone 11 або SAMSUNG Galaxy S20 на вибір. Акція проходитиме з вересня до кінця грудня 2020 року. Щомісяця буде розіграно 100 топових моделей смартфонів.

Як стати учасником акції

Щоб стати учасником акції, абонентам необхідно вчинити будь-яку платну дію в Тінькофф Мобайлі, протягом усього терміну проведення акції. Т можна підключити якусь послугу або ж змінити тарифний план.

Можна отримати і додатковий шанс перемогти у розіграші. Для цього слід поповнити рахунок із банківської картки або з рахунку Тінькофф. Можна також перейти зі своїм номером від іншого мобільного оператора. Додатковий шанс матимуть і ті абоненти, які додадуть хоч одного друга в рамках акції «Приведи друга». У всіх цих випадках шансів на перемогу буде більше.

Хто може брати участь

Участь у акції можуть не тільки діючі, але й нові абоненти, які поповнять свій рахунок або підключать якийсь сервіс. Заявку на підключення до мережі можна оформити на фірмовому сайті оператора або в мобільному додатку. Крім цього Тінькофф пропонує послугу підключення віртуальної сім-карти eSim. Але ця пропозиція актуальна тільки для власників найновіших моделей смартфонів.

Як буде проходити розіграш подарунків

Щомісяця між абонентами буде розіграно 10 топових смартфонів. Для цього учасники повинні розповісти про акцію на своїй сторінці в соціальних мережах ВКонтакті, Facebook або Instagram, обов'язково потрібно додати хештег tinkoffmobile2020.

Переможці будуть визначатися рандомно щомісяця, пізніше 15 числа, з допомогою генератора випадкових чисел. Визначення переможців проходитиме з жовтня до кінця цього року. Модель смартфона як подарунок учасник, що переміг, вибирає самостійно. Призи будуть залишені безкоштовно представниками компанії Тінькофф Мобайл.

https://www.youtube.com/watch?v=EV9xV2bMwiA