Тариф «Перші гіги» від Білайна: оновлення у серпні 2020

Anonim

З 1 вересня 2020 року оператор Білайн оновив популярний тарифний план «Перші гіги». Хоча, якщо бути точніше, то в деяких російських регіонах оновлений тариф був запущений ще 27 серпня 2020 року. Але в деяких регіонах такого тарифу не було взагалі, тобто він був запущений вперше.

Опис тарифного плану

Розглянемо основні параметри тарифного плану на прикладі Москви та Московської області. Порівняємо його з архівною версією «Перші гіги архів 09.2020».
Тариф Перші Гіги оновлений Перші Гіги архів
Абонентська плата 15 рублів на добу (450 рублів на місяць) 16, 66 рублів на добу (500 рублів на місяць)
Беліміт на номери Білайн Початково Після вичерпання пакета хвилин
Пакет хвилин 200 600
Напрямок Інші місцеві номери Місцеві номери та номери Білайн Росії
Вартість дзвінків після вичерпання пакета 3 рубля за хвилину 3 рубля за хвилину
Межгород 3 рубля за хвилину 3 рубля за хвилину
Смс-повідомлення на всі номери Росії 3 рубля за хвилину 3 рубля за хвилину
Пакет інтернету 6 ГБ 6 ГБ
Безимити На ряд месенджерів На ряд месенджерів

Вартості та недоліки оновленого тарифу

З достоїнств можна назвати те, що абонплата стала меншою на 50 рублів. Тобто дзвонити на номери Білайн можна безкоштовно і безлімітно, пакет хвилин при цьому не витрачається.

Але варто зауважити, що нормальний безліміт всередині мережі Білайн діє тільки в Москві та області, в інших російських регіонах безлімітні дзвінки на номери Білайн можливі тільки після вичерпання пакета хвилин. Зате інтернету більше, а абонплата, хай і незначно, але нижче.

З публічних тарифів «Перші гігі» – це найдешевший тариф, який включає пакети хвилин та інтернету. Багатьох абонентів навіть такі скромні параметри цілком влаштовують.

Що не кажи, але підійде такий тарифний план далеко не всім. Одні віддають перевагу тарифу з безлімітом у всьому, іншим подобаються непублічні тарифи. Тут все залежить від потреб. Якщо у вас вся родина на Білайні, то ця пропозиція більш ніж відмінна.

https://www.youtube.com/watch?v=zgyAy8ihA14