Як зняти відео на Айфоні з музикою

Anonim

В даний час, на жаль, немає можливості знімати відео з музикою на мобільний пристрій iPhone, використовуючи вбудовані засоби. Однак, користувач може створити невеликий ролик зі спогадів на своєму телефоні. У цей ролик iPhone самостійно підбере фотографії та відео за певний період часу, а також накладе зверху вбудовану музику.

Як зняти відео на Айфоні з музикою за допомогою вбудованих засобів

Вбудована функція називається «Спогади» і створити невеликий ролик з її допомогою можна так:

  1. Спершу необхідно відкрити додаток «Фотоплівка»;
  2. Внизу буде розділ «Для вас», саме в ньому пристрій самостійно складає спогади;

  3. Тепер у меню необхідно вибрати одну із запропонованих дат і натиснути на неї;
  4. Відкриється сторінка зі спогадом, на якій потрібно натиснути на нього. Після цього мобільний пристрій самостійно становитиме короткий фільм;

  5. Готове відео можна переглянути та змінити за бажанням, використовуючи доступні функції.

Як записувати відео з музикою на Айфон за допомогою програм

Для того, щоб зробити відео з музикою на мобільному пристрої від компанії Apple, необхідно просто встановити спеціальну програму, яка може допомогти в цій справі.

Найменування Опис Ціна Рейтинг
Video Star. Завдяки цій програмі кожен користувач без проблем зможе створювати чудові відеоролики з музикою та іншими ефектами. У додатку є тисяча вбудованих ефектів, за допомогою яких можна змінювати колір відео, покращувати зображення тощо.

Безкоштовно/ Є вбудовані покупки ★★★★★
Magisto. Додаток дозволяє створювати відео у професійній якості, використовуючи штучний інтелект. Готове відео можна прикрасити, вставивши різні тексти, фотографії та музику. Крім цього, відеороликами можна ділитися з усіма близькими друзями та родичами.

Безкоштовно/ Є вбудовані покупки ★★★★★
VivaVideo. Цей інструмент є найпопулярнішим для створення незвичайних відеороликів. Основною перевагою програми вважається те, що користувач може додавати кілька музичних записів. Це може бути як музика або озвучка, так і звукові ефекти.

Окрім цього, відео можна редагувати, використовуючи стікери, тексти та інші інструменти. Також можна налаштувати яскравість і контрастність відео.

Безкоштовно/ Є вбудовані покупки ★★★★★
iMovie. Інструмент виділяється максимально зрозумілим інтерфейсом. З використанням зможе впоратися навіть не найдосвідченіший користувач.

У програмі представлено 8 тем, які можна використовувати для створення відео. Крім цього, користувач може створювати саундтреки за допомогою вбудованих аудіоматеріалів, які можуть самостійно підлаштуватись під довжину відеоролика.

Безкоштовно/ Є вбудовані покупки ★★★★★
Replay. За допомогою програми можна також дуже швидко і просто створювати відео. Для цього необхідно просто зайти в програму, вибрати необхідні ролики та стиль, а потім натиснути на кнопку «Зберегти».

У програмі є 18 різних стилів, за допомогою яких можна також урізноманітнити відеоролики.

Безкоштовно/ Є вбудовані покупки ★★★★★

Video Star

Плюси та мінуси Величезна кількість безкоштовних ефектів. Програма максимально проста у використанні. Прибрати водяний знак програми на відео можна лише після придбання підписки Зручність 9 Функціонал 9 Якість ефекто 10 Разом 9.3

Magisto

Плюси та мінуси У програмі є вбудовані готові стилі, які помітно спрощують процес створення нового відеоролика. Програма надає доступ до великої бібліотеки музики. Створення відео не займає багато часу. Прибрати водяний знак програми на відео можна лише після придбання передплати. Без придбання передплати максимальна тривалість відео може бути лише 10 хвилин. Зручність 9 Функціонал 8 Якість ефекто 9 Разом 8.7.

VivaVideo

Плюси та мінуси У програмі є величезна кількість ефектів, завдяки яким можна створювати унікальні відеоролики. Користувач може витягувати музику з іншого відео для використання у роботі. На відео можна накладати різні фільтри. Користувачі скаржаться на те, що інколи програма може підвисати. Відкрити доступ до обмежених функцій можна лише після придбання передплати. Зручність 10 Функціонал 9 Якість ефекто 10 Разом 9.7.

iMovie

Плюси та мінуси Користувач може додавати звуки та музику з особистої медіатеки, а також можна вставляти закадровий голос. Готовою роботою можна поділитись із друзями. Користувач може записувати відео з програми. Невелика кількість доступних функцій.Програму можна встановити тільки на мобільний пристрій з операційною версією не нижче за IOS 13. Зручність 8 Функціонал 7 Якість ефекто 8 Разом 7.7.

Replay

Плюси та мінуси Зрозумілий інтерфейс та простота використання. Максимальна довжина ролика – 15 секунд. Вбудовані стилі користувач повинен придбати для використання. Зручність 8 Функціонал 6 Якість ефекто 9 Разом 7.7

Як накласти музику на відео за допомогою програми

Насправді це робиться максимально нижче. На прикладі програми «Movavi Clips» робиться це так:

  1. Спершу потрібно встановити додаток на мобільний пристрій, а потім запустити його;
  2. Далі потрібно завантажити необхідне відео у програму, натиснувши на відповідний значок. Після цього потрібно натиснути на кнопку «Почати редагувати»;

  3. Тепер можна додавати музику. Для цього необхідно вибрати розділ "Аудіо", який знаходиться на панелі всіх інструментів. Відкриється меню, в якому користувач може вибрати будь-яку музику або з бібліотеки iTunes, або представленої колекції аудіозаписів;

  4. За бажанням можна настроїти музику та звук. Для цього необхідно використовувати спеціальні повзунки та інструменти. Таким чином, музику можна обрізати, зробити тихіше чи голосніше, а також пісню можна нарізати на певні уривки;

  5. Готовий результат користувач може зберегти свою фотоплівку, натиснувши на відповідну кнопку. Також, відеороликом можна поділитися з друзями.