Як поміняти країну на Айфоні

Anonim

Власники пристроїв на системі Apple часто хочуть поміняти країну у свого девайсу. Пов'язано це з тим, що багато програм доступні тільки в певній країні, а на місці, де живе користувач, така гра недоступна. Ця причина є частим мотивом того, що людина хоче змінити країну свого проживання на карті та Apple ID. Однак такі дії можуть бути небезпечними.

Наслідки зміни країни на Айфоні

Коли користувач змінює країну, він автоматично застосовує всі ті налаштування на Айфонах, які передбачені на вибраній території.Це означає, що зміна облікового запису викликає зміну і в усіх службах, з якими так чи інакше взаємодіє власник пристрою.

Що потрібно зробити перед зміною країни

Перед зміною країни користувачеві варто перевірити кілька пунктів, щоб не потрапити в халепу і не втратити всі свої дані.

Для початку потрібно подивитися, щоб усі кошти, які є в Apple ID, дорівнювали нулю. Баланс на акаунті може поповнюватись різними способами: і за допомогою подарункових купонів, і за допомогою кодів. Незважаючи на це, під час зміни країни всі гроші автоматично спишуться. Щоб не втратити всі свої кошти, їх потрібно витратити. Щоб це зробити, можна як і витратити їх на ігри, а можна звернутися до служби інформаційної підтримки, щоб перевести кошти. Для цього:

  1. Відкриваємо головну сторінку та шукаємо «Служба підтримки Еппл»;
  2. Тапаємо на пункт з отриманням допомоги і вибираємо пункт про те, що тема недоступна;

  3. Тепер користувач доведеться докладно описати свою проблему, при цьому вказати, що той хоче переїхати і гроші необхідно витратити або переказати;
  4. Після цього можна як і поговорити зі співробітником служби підтримки, так і запланувати дзвінок.

Якщо користувач вирішить самостійно пізніше зателефонувати до служби підтримки, то йому необхідно запам'ятати номер та код для звернення, щоб оператор його швидко знайшов.

Після перевірки та вказівки того, що баланс користувача дорівнює нулю, стоїть також:

  • Скасувати всі передплати на обліковому записі. До передплати також входить і музика, і ігри. Можна дочекатися закінчення підписок, а потім змінювати країну;
  • Підготувати новий спосіб оплати. Щоб купувати програми в іншій країні, користувачеві варто подбати про нову картку, тому що російські кредитні картки можна використовувати далеко не у всіх країнах;
  • Створити резервну копію. Зміна країни може вплинути на iCloud. Щоб такого не допустити та не втратити дані, необхідно зберегти резервну копію. Прийде купувати новий обсяг хмарного сховища після зміни;
  • Завантажити куплені товари знову. Можливо й таке, що в іншому регіоні не будуть куплені товари. Щоб такого не допустити, необхідно завантажити їх на пристрій, щоб потім отримати доступ до них;
  • Вийти з сімейного облікового запису. Це може стати на заваді при переході на іншу країну. Щоб не виникло проблем, варто залишити обліковий запис сім'ї.
Як видно, перед зміною країни необхідно подивитися багато пунктів, у тому числі і скасувати всі передплати. Все це триває час. Після підготовки користувач може задуматися про те, що йому не так сильно потрібна зміна.

Як поміняти країну на Айфоні з самого телефону

Користувач може поміняти країну різними способами: за допомогою телефону, через iTunes та через офіційний сайт компанії. Всі способи є актуальними і мають місце для того, щоб використовуватися.

Перший спосіб – зміна через сам телефон. Зміна відбувається через налаштування, тому користувачеві не знадобиться інтернет. Перед тим як почати діяти користувачеві, варто перевірити всі вищеописані пункти. Пізніше він зможе відновити дані, тому необхідно ретельно все переглянути. Докладніше про те, як створити резервну копію, варто подивитися в цьому відео.

Для того, щоб поміняти країну через телефон, потрібно:

  1. Відкрити налаштування на Айфоні та перейти до розділу з ім'ям користувача;
  2. Після цього вибираємо пункт з iTunes та App Store. У ньому вказані всі дані, які надалі необхідні користувачеві;
  3. Тепер тапаємо на індикатор профілю і вибираємо пункт з переглядом свого біля облікового запису. Телефон може вимагати виконати вхід, тому входимо до системи;
  4. Далі вибираємо пункт з країною та регіоном, а потім топаємо на підменю «змінити»;

  5. Тепер користувачеві потрібно лише вибрати країну свого проживання, а також ознайомитися зі становищем та умовами, які надає компанія;
  6. Підтверджуємо вибір;
  7. Вибираємо спосіб оплати, а також вводимо всі ті платіжні дані, які користувач заготовив заздалегідь.

Як поміняти регіон на Айфоні через комп'ютер

Користувач може скористатися налаштуваннями на телефоні, а може спробувати змінити країну проживання прямо через комп'ютер. Дії відбуватимуться через iTunes користувача, який має бути заздалегідь завантажений на пристрій.Після цього можна провести такі дії:

  1. Запускаємо програму на комп'ютері;Зверніть увагу! За необхідності завантажити програму можна на офіційному сайті компанії.
  2. Тепер тапаємо на пункт «Обліковий запис» та обираємо підрозділ «Переглянути…»;

  3. Користувачеві доведеться ввести свої дані, щоб увійти до облікового запису;
  4. Тапаємо на пункт з переглядом облікового запису;
  5. З усією інформацією про користувача клацаємо на пункт з країною або регіоном. З правого боку топаємо на пункт «Змінити»;
  6. Вибираємо необхідну країну, а потім тапаємо на пункт «Приймаю», при цьому поставивши абсолютно всі необхідні угоди;
  7. Вводимо нові дані, у тому числі й нові банківські картки, і закриваємо програму.

Після цього всі дані про користувача будуть синхронізовані з обраною ним країною. Також країна буде оновлена ​​для всіх сервісів компанії.

Як змінити країну на Айфоні через сайт

Якщо у користувача є інтернет, а він не хоче завантажувати різні додаткові утиліти і у нього відсутній телефон, то йому варто спробувати змінити розташування через офіційний сайт. Цей спосіб вважається найуніверсальнішим:

  1. Для початку необхідно зайти на сторінку власного облікового запису через офіційний сайт. Варто пройти авторизацію, щоб розпочати введення даних;
  2. Тепер знаходимо розділ з обліковим записом і топаємо на пункт «Змінити», який розташовується з правого боку екрана;
  3. Тепер тапаємо на пункт «Країна та регіон» і обираємо собі нове місце розташування;
  4. Підтверджуємо необхідність зміни регіону або країни за допомогою клавіші «Продовжити»;
  5. Вводимо всі ті дані, які є актуальними в новій країні. Тепер зберігаємо всю інформацію, яку раніше вказав користувач.

Після цього сервіс підлаштується під країну, а також людині отримає нові можливості для роботи в обраній країні.

Проблеми при зміні країни

При зміні країни у користувача можуть виникнути проблеми, які варто вирішити, щоб вирішити всі труднощі. Проаналізувавши нижче таблицю, стає ясно, що проблеми зі зміною країни можуть бути. Головне – усвідомлювати свої дії і не змінювати розташування просто так.

Запитання експерту Не змінюється регіон.

Можливо, у користувача є кошти на рахунку або в системі сталася помилка. Необхідно витратити гроші до кінця, а лише потім намагатись змінити регіон знову. Якщо це не допомогло, то варто звернутися до служби підтримуй. Що робити, якщо на рахунку гроші?

Як говорилося раніше, гроші необхідно витратити або звернутися в службу підтримки, щоб ті перевели їх на інший акаунт. Немає способу оплати.

Якщо немає способу оплати, то, швидше за все, користувачеві не вдасться змінити країну. Необхідно завести нову актуальну картку на території.