Як відключити ліміт на Мегафоні

Anonim

Сучасній людині важливо залишатися на зв'язку. Однак відсутність грошей на особовому рахунку здебільшого блокує для абонента переважну частину послуг. Він не може надсилати СМС, дзвонити та навіть користуватися інтернетом. Не допоможе і те, що користувач має величезний залишок пакета послуг, який включає хвилини, гігабайти і повідомлення. Немає грошей – немає зв'язку.

Що таке ліміт на Мегафоні

Тим не менш, мобільний оператор Мегафон постарався зробити так, щоб абоненти завжди могли здійснювати дзвінки, відправляти СМСки та користуватися інтернетом.Спеціально для цього було розроблено ліміт. Він є можливість клієнта «йти в мінус», якщо його баланс досяг позначки в нуль рублів.

Ліміт надається клієнтам компанії MegaFon у рамках послуги «Будь на зв'язку».

Таким чином, абонент може не перейматися станом особового рахунку. Йому все одно будуть доступні дзвінки, повідомлення, інтернет та інші послуги зв'язку, які входять до його тарифного плану.

Кому та на яких умовах надається ліміт

Ліміт на можливість піти в мінус надається далеко не всім користувачам. Має бути дотримано кілька умов. Головне їх – людина має бути клієнтом оператора. У цьому нічого незвичайного. Інша річ, що існують інші обмеження. Скористатися лімітом вдається за таких умов:

  • SIM-карта активована не менше 90 днів тому;
  • до особового рахунку прив'язаний лише 1 номер на одну фізичну особу;
  • немає заборгованості за іншими особовими рахунками, оформленими на клієнта MegaFon;
  • протягом останніх 90 днів послуги зв'язку витрачалося щонайменше 170 рублів на месяц;
  • відключено послугу «Обіцяний платіж»;
  • баланс більше, ніж сума наданого ліміту.

Виходячи з такого досить довгого списку, може скластися враження, що підключити послугу можуть лише обрані клієнти. Але це не так. Коротко описати вимоги можна кількома словами. Ліміт надається постійному абоненту Мегафон, який регулярно користується послугами зв'язку компанії та не активує додаткові функції, доступні при нулі.

З тим, кому надається ліміт, ми розібралися.Тепер настав час з'ясувати, як він розраховується та в яких обсягах надається клієнтам. Адже одна річ, коли абонент може піти в мінус на 100 рублів, а інша, коли сума сягає кількох тисяч. Ліміт розраховується виходячи із суми, витраченої клієнтом MegaFon на послуги зв'язку за останні 3 місяці. Чим вона більша, тим більше буде ліміт.

Наданий ліміт можна витратити на:

  • оплату інтернету та зв'язку;
  • роумінг;
  • сервіси оператора;
  • пропозиції партнерів.

У результаті виходить, що опція «Будь на зв'язку» здатна виручити всіх абонентів, які забувають вчасно поповнити баланс. Оскільки вони зможуть користуватися всіма послугами зв'язку. Але в той же час не варто забувати про необхідність погашення ліміту за відкладений період.

Як відключити ліміт на Мегафоні

Незважаючи на безперечну користь послуги «Будь на зв'язку», багатьох людей суто психологічно дратує факт того, що вони йдуть у мінус. Це спричиняє труднощі у контролі витрат. Тож у деяких випадках ліміт доводиться відключати. Операцію можна виконати декількома способами, про які розповімо далі.

Через особистий кабінет

Це найоптимальніший варіант відключення послуги. Для виконання операції потрібно пройти авторизацію в сервісі Особистий кабінет. Він доступний на офіційному сайті оператора megafon.ru та в однойменному мобільному додатку.

Вхід здійснюється за допомогою номера телефону та одноразового коду, який надходить у відповідному СМС. Після цього стає доступною можливість керування послугами.В особистому кабінеті необхідно відкрити профіль, а потім розділ «Послуги». Тут залишиться знайти опцію «Будь на зв'язку» та натиснути кнопку «Вимкнути» навпроти її назви.

За допомогою дзвінка

Ще один простий варіант відключення, в рамках якого немає необхідності виходити з дому. Питання вирішується за допомогою дзвінка за номером 0500.

За вказаним номером закріплено голосове меню Мегафон. Абоненту необхідно пройти інструкції автовідповідача та натиснути відповідну кнопку на телефоні для відключення послуги «Будь на зв'язку». Усього виконання операції йде 3-5 хвилин залежно від цього, як швидко клієнт виконує команди автоответчика.

Через USSD-запит

Цей спосіб відмовитися від послуги «Будь на зв'язку» є не тільки дуже простим, а й вкрай зручним. Клієнту не потрібно проходити авторизацію в особистому кабінеті або виконувати команди автовідповідача.Достатньо лише відкрити номеронабирач, ввести команду 5501 і натиснути кнопку виклику. Через кілька секунд клієнт отримає повідомлення у відповідь, в якому буде сказано про відключення опції.

За допомогою СМС

Также виконати операцію можна шляхом надсилання короткого повідомлення. Користувачеві необхідно відкрити відповідний додаток, у полі для введення тексту написати слово «СТОП» і відправити повідомлення на короткий номер 5050. Як і у випадку з попереднім методом деактивації послуги, у відповідь клієнт отримає SMS з підтвердженням деактивації ліміту.

Візит до офісу

Будь-які питання, пов'язані з послугами зв'язку Мегафон, можна вирішити шляхом особистого відвідування офісу компанії. Знайти адресу найближчого представництва оператора у вас буде на сайті megafon.ru. Зазвичай, MegaFon розміщує свої офіси у більшості міст Росії.

При відвідуванні салону зв'язку рекомендується взяти з собою паспорт. Це допоможе співробітникам визнати у вас власника SIM-картки. Далі необхідно звернутися до консультанта із проханням про відключення послуги «Будь на зв'язку». Співробітник зобов'язаний допомогти вам на безоплатній основі.

Як знову підключити ліміт на Мегафоні

Поряд з необхідністю знати про те, як відключається ліміт на MegaFon, клієнт компанії повинен знати і про способи зворотного підключення. Адже послуга «Будь на зв'язку» досить корисна для багатьох клієнтів оператора. Тому рекомендуємо звернутися до допомоги нашого фахівця, який розповість про всі способи підключення.

Запитання експерту Як підключити ліміт через особистий кабінет?

Відкрийте сайт megafon.ru або офіційну програму оператора. Пройдіть авторизацію та перейдіть до розділу «Послуги». Серед доступних опцій знайдіть «Будь на зв'язку» та натисніть кнопку «Підключити» навпроти її назви. Яка команда використовується для активації послуги?

Така сама, як і у випадку з відключенням. Для активації ліміту необхідно набрати запит 5501 та натиснути кнопку дзвінка. Чи можна підключити послуги через SMS?

Так. Для цього потрібно надіслати повідомлення з текстом "ТАК" на номер 5050. Як ще можна активувати ліміт?

Ви можете зателефонувати до служби підтримки за номером 0500 або особисто відвідати офіс оператора. У будь-якому випадку вам допоможуть активувати опцію, яка надає ліміт на вихід мінус.