Тарифи Мегафона на 2020 рік

Anonim

У 2020 році у оператора мобільного зв'язку Мегафон відбулося глобальне оновлення лінійки тарифних планів. У зв'язку з цим клієнтам пропонується кілька серій тарифів зі своїми відмінними рисами.

Тарифи Мегафону на 2020 рік «Без переплат»

І найпопулярнішою обіцяє стати лінійка «Без переплат», що зібрала в собі найоптимальніші пропозиції за вигідними цінами.

Всі представлені в лінійці ТП пропонують клієнтам оплачувати послуги відповідно до розміру абонентської плати. А залежно від конкретного тарифу відрізнятиметься обсяг пакету послуг, що включають дзвінки, СМС, інтернет та інші сервіси.

Назва Трафик Хвилини, СМС Інші опції Абонентська плата
Максимум Безліміт 1500 хвилин

300 SMS

Спілкування в месенджерах при нулі 1000 р/міс
Всі 50 Гб 600 хвилин

300 SMS

Безлімітні соцмережі та месенджери 600 р/міс
Інтернет 20 Гб 400 хвилин

(в домашньому регіоні)

Безліміт на соціальні мережі та месенджери 500 р/міс
Дзвінки 5 Гб 800 хвилин Безлімітні месенджери 600 р/міс
VIP Безліміт 2500 хвилин

300 SMS

Месенджери при нулі, 1 день роумінгу на місяць 1800 р/міс
Преміум Безліміт 5000 хвилин

300 SMS

Месенджери при нулі, 2 дні роумінгу на місяць 3300 р/міс

Максимум

Просунутий тарифний план, назва якого повністю ілюструє розмір його пакета. У складі ТП «Максимум» клієнт може побачити:

  • безлімітний інтернет;
  • безкоштовна роздача інтернет-трафіку;
  • 300 СМС на всі номери Росії;
  • 1500 хвилин на дзвінки по країні.

Крім зазначених переваг користувач отримує купу бонусів від Мегафона. Наприклад, пріоритетне обслуговування та подарунки від партнерів, а також безкоштовний перегляд фільмів, серіалів та ТВ-каналів на сервісі Мегафон ТВ.

Якщо баланс клієнта досягне нуля, на тарифі «Максимум» він все одно зможе спілкуватися в месенджерах.

Зворотною стороною просунутого ТП є його вартість. Розмір абонентської плати становить 1000 р/міс, що досить багато навіть для такого оператора, як MegaFon.

Всі

Цей тарифний план є оптимальним співвідношенням послуг різної спрямованості для активного спілкування. У складі ТП:

  • 600 хвилин на дзвінки по всій країні;
  • 50 Гб трафіку;
  • безлімітні соцмережі та месенджери;
  • безкоштовна роздача інтернету;
  • 300 SMS на російські номери.

Як і у випадку з «Максимумом», клієнт отримує безкоштовний доступ на сервіс Мегафон ТБ, до якого входять пакети «Світове кіно», «Амедіатека», «START», «more.tv» та інших популярних онлайн-кінотеатрів. Доступ до MegaFon TV надається на весь час, поки у клієнта підключена дана тарифікація.

Але, на відміну від просунутого ТП «Максимум», клієнт не отримує пріоритетне обслуговування та VIP-статус. Зате розмір абонентської плати становитиме 600 р/міс для Москви та Московської області, а більшості інших регіонів країни ціна ще нижче.

Інтернет

Якщо вам не так важливі дзвінки і СМС, і ви найчастіше користуєтеся SIM-картою МагаФон для виходу в інтернет, то цей тарифний план стане ідеальним рішенням. Адже до нього входить:

  • 400 хвилин на дзвінки в домашньому регіоні;
  • 20 Гб трафіку;
  • безлімітні месенджери та соцмережі;
  • роздача трафіку без додаткової плати.

Незважаючи на те, що обсяг інтернет-трафіку на тарифі виглядає відносно скромним, серфінг соціальних мереж та листування в месенджерах на «Інтернеті» не тарифікуються. Це означає, що ви можете спілкуватися без будь-яких обмежень, регулярно вносячи абонентський платіж у розмірі 500 р/міс.

Дзвінки

Тарификація для тих, хто любить довго «висіти на трубці». У складі пакету величезна кількість хвилин на розмови, а також додаткові послуги, які можна використовувати за необхідності. У результаті, підключаючи ТП «Дзвінки», клієнт отримує:

  • 800 хвилин на розмови з російськими абонентами;
  • 5 Гб інтернету;
  • безкоштовна роздача інтернету;
  • безлімітні месенджери.

Відмовитися від підключення даного тарифного плану захочуть лише ті, кому виявиться недостатньо 5 Гб інтернет-трафіку. Але і на це Мегафон має свою відповідь. Нещодавно компанія розробила безкоштовну послугу «Скарбничка інтернету», завдяки якій невитрачений пакет трафіку накопичується та зберігається для використання в майбутньому.

Крім того, тарифікація дає безкоштовний доступ на сервіс Мегафон ТБ, де можна дивитися фільми, серіали та телеканали. А ще діє захист від випадкових підписок, які докучають абонентам інших операторів зв'язку. І все це за 600 р/міс.

VIP

Крім основних тарифних планів з лінійки «Без переплат», Megafon пропонує своїм клієнтам спеціальні тарифікації, розраховані на ділових людей. Один із таких ТП називається «VIP». До нього входить безпрецедентний пакет послуг на будь-які випадки життя:

  • 2500 хвилин на дзвінки по Росії;
  • безлімітний інтернет;
  • работа месенджерів навіть за нулі;
  • безкоштовна роздача трафіку;
  • 300 SMS.

Але великого пакету послуг недостатньо, щоб тарифний план носив горде ім'я VIP. Тому спеціально для нього розроблено систему накопичення днів роумінгу. За кожен місяць використання тарифікації на абонентський рахунок нараховується безкоштовний день для роботи послуг зв'язку під час перебування за кордоном.

Також на тарифі «VIP» доступне пріоритетне обслуговування завдяки ВІП-статусу, а також безкоштовне використання сервісу Мегафон ТБ з величезною колекцією фільмів і серіалів. А вартість цього тарифного плану становить 1800 р/міс.

Преміум

На сьогоднішній день це найпросунутіший тарифний план у лінійці пропозицій компанії MegaFon. До складу тарифікації входить:

  • 5000 хвилин на дзвінки країною;
  • безлімітний інтернет;
  • месенджери при нулі;
  • безкоштовна роздача інтернету;
  • 300 SMS.

Крім збільшеної кількості хвилин на дзвінки по Росії тарифний план «Преміум» відрізняє від пропозиції «VIP» накопичення відразу двох днів роумінгу за використання ТП протягом місяця. Таким чином, постійні клієнти «Преміуму» можуть забезпечити безкоштовне спілкування під час перебування у відпустці за кордоном. Але коштує таке задоволення 3300 р/міс.

Тарифи для інтернету «Закачайся!»

Мегафон пропонує своїм клієнтам не тільки тарифи для спілкування на смартфоні, але й для використання інтернету на роутерах, модемах та планшетах.Усі подібні ТП об'єднані в лінійку Закачайся!. Вони відрізняються за кількістю включеного трафіку, а також за типом списання коштів з особового рахунку.

Назва Трафик Хвилини, СМС Інші опції Абонентська плата
Легко Безліміт

(з обмеженням швидкості до 4 Мб/с)

Нет Нет 700 р/міс
В будь-який момент Безліміт Нет Нет 70 р/день
На повну Безліміт Нет Нет 1300 р/міс

Незважаючи на те, що представлені в цій лінійці тарифні плани призначені для інтернету, за їх допомогою можна здійснювати дзвінки та надсилати СМС. Але за додаткову плату, яка залишається єдиною незалежно від ТП лінійки «Закачайся!»:

  • дзвінки в домашньому регіоні – 3 р/хв;
  • інші дзвінки по Росії - 15 р / хв;
  • SMS на місцеві номери – 1, 95 р;
  • Інші СМС – 3, 8 р;
  • MMS у Росії – 9, 9 р;
  • вхідні дзвінки, СМС та ММС – безкоштовно.

Тарифні плани даної лінійки не працюють на смартфонах.

Легко

Базовий тарифний план, який користується популярністю у всіх клієнтів компанії без винятку. Його головною перевагою є низька вартість: лише 700 рублів на місяць. При цьому користувач отримує безлімітний доступ в інтернет, правда з обмеженням швидкості до 4 Мб/сек.

Тарификація діє по всій території Росії крім Криму і Севастополя, де представлені умови помітно відрізняються. Також на ТП можна здійснювати дзвінки та відправляти СМС, але вартість подібних послуг значно вища, ніж на тарифах для спілкування з лінійки «Без переплат».

В будь-який момент

Пропозиція для тих, хто користується інтернетом у певні дні, а не на постійній основі.Ця тарифікація пропонує вносити платіж у розмірі 70 рублів тільки в той день, коли клієнт виходить в інтернет. При цьому доступ до глобальної мережі здійснюється на максимальній швидкості і не має лімітів з витрат трафіку.

На повну

Тарифний план для тих, хто не звик обмежувати себе в чомусь. Саме тому він пропонує безлімітний доступ до Інтернету на максимальних швидкостях за 1300 р/міс. А ще клієнт, у якого підключено ТП «На повну», отримує особливе обслуговування та привілеї відповідно до VIP-статусу.

Тарифи для розумних пристроїв

На російському ринку послуг мобільного зв'язку компанія MegaFon є, мабуть, найпросунутішою. Оператор постійно відстежує потреби клієнтів, у зв'язку з чим із завидною регулярністю оновлює свої пропозиції.

Так, зовсім недавно в лінійці послуг Мегафон з'явилися тарифні плани, розроблені спеціально для розумних пристроїв. Це можуть бути смарт-годинники та прилади з вашої системи розумного будинку. Всього до лінійки входить 3 тарифи.

Назва Трафик Хвилини, СМС Інші опції Абонентська плата
Розумні речі Безліміт 10 хвилин

20 SMS

(в тиждень)

Нет 25 р/тиж

750 р/рік

2500 р (безстроково)

Розумний годинник 1 Гб 100 хвилин

100 SMS

Нет 200 р/міс
Розумний годинник на рік 1 Гб 100 хвилин

100 SMS

Нет 1800 р/рік

Розумні речі

ТП, що поєднує в собі послуги для різних типів розумних пристроїв, які потребують доступу до Інтернету. Саме тому на тарифі реалізовано безлімітний інтернет-трафік, а також 10 хвилин та 20 СМС для спілкування по країні.

За даний пакет оператор просить 25 рублів на тиждень, 750 рублів на рік або 2500 рублів за безстроковий період використання. Інші послуги оплачуються додатково.

Розумний годинник

Спеціальна пропозиція, розроблена для користувачів смарт-годин. До нього включено обмежену кількість послуг, пакету яких, втім, все одно виявляється достатньо:

  • 100 хвилин на дзвінки по Росії;
  • 1 гігабайт трафіку;
  • 100 SMS по країні.

Абонентську плату в розмірі 200 рублів можна внести за місяць використання або відразу за квартал (3 місяці). Тоді вартість послуг складе 600 рублів.

Розумний годинник на рік

Той самий тарифний план «Розумний годинник», але з річною абонентською платою. На відміну від раніше розглянутої пропозиції, "Розумний годинник на рік" є більш вигідними, так як клієнту необхідно внести 1800 рублів за 12 місяців використання. Вигода становить 600 рублів.

Остальні тарифи

Є у MegaFon та інші тарифні плани, орієнтовані на вузькі верстви населення. Наприклад, тих, хто дуже рідко спілкується по телефону або є туристом в Росії. У такому разі буде просто необхідно звернутися за допомогою спеціальної пропозиції.

Назва Трафик Хвилини, СМС Інші опції Абонентська плата
Переходь на нуль Нет Нет Нет 0 р/міс
Посекундний Нет Нет Нет 0 р/міс
Теплий прийом 30 Гб 480 хвилин (по Росії)

120 хвилин (до країн СНД)

Безлімітні месенджери 600 р/міс
Hello 30 Гб 30 хвилин (по Росії та за кордоном) Безлімітні соцмережі та месенджери 750 рублів (на 2 тижні)

Переходь на нуль

Тарификація без абонентської плати для тих, хто рідко користується послугами зв'язку. За кожну дію на ТП з особового рахунку списується певна сума відповідно до виду послуги:

  • Виклики MegaFon у домашньому регіоні – 1, 2 р/хв;
  • дзвінки на інші місцеві номери – 1, 5 р/хв;
  • Інші виклики Мегафон – 5, 1 р/хв;
  • дзвінки по Росії – 13 р/хв;
  • SMS у домашньому регіоні – 3 р;
  • SMS по Росії - 3, 9 р;
  • MMS країною – 9, 9 р;
  • 100 Мб трафіку – 25 рублів.

Як бачите, якщо ви все-таки регулярно виходите в інтернет або здійснюєте дзвінки, цей тариф може виявитися навіть дорожчим за основні пропозиції Мегафон. Тому уважно підходьте до вибору ТП.

Посекундний

Альтернативна пропозиція для тих, хто хоче оплачувати дзвінки не щохвилини, а посекундно. Абонентська плата також відсутня, а загальна вартість послуг така:

  • дзвінки в домашньому регіоні – 3 р/хв;
  • міжгород на Мегафон – 5, 1 р/хв;
  • Інші вихідні – 13 р/хв;
  • 1 Мб інтернету – 10, 1 р;
  • СМС у домашньому регіоні – 1, 95 р;
  • Інші SMS – 4 р;
  • MMS – 9, 9 р.

Тариф виявиться вигідним для людей, які здійснюють рідкісні дзвінки на місцеві номери. У разі спілкування міжгородом краще звернутися до однієї з пропозицій із включеною абонентською платою.

Теплий прийом

Спеціальна пропозиція для гостей з країн СНД. На цьому тарифі діє цілий пакет послуг для спілкування з друзями з Таджикистану, Узбекистану, Вірменії та інших держав співдружності. До тарифу входить:

  • безлімітні дзвінки всередині мережі по Росії;
  • 480 хвилин на інші виклики по країні;
  • 120 хвилин на номери Мегафон в Узбекистані, Таджикистані та Вірменії (Ucom);
  • 30 Гб трафіку;
  • безлімітні месенджери.

Розмір абонентської плати на даній тарифікації становить 600 рублів на місяць. Крім послуг, описаних вище, клієнт отримує безкоштовний доступ до Мегафон ТБ та «Радіоменю» з популярними радіостанціями країн СНД.

Hello

Тарификація для туристів із іноземних держав, які вирішили зупинитися в Росії на короткий проміжок часу. Абонентська плата у розмірі 750 рублів списується одноразово за 14 днів використання. За ці гроші клієнт отримує:

  • безлімітні дзвінки на Мегафон;
  • 30 хвилин на інші дзвінки по Росії та в інші країни;
  • безлімітні месенджери та соцмережі;
  • 30 Гб інтернету.

Як обрати найвигідніший тариф Мегафон

Вибираючи відповідний тарифний план потрібно відштовхуватися від власних потреб. Якщо ви є постійним користувачем послуг зв'язку, слід вибирати серед пропозицій лінійки «Без переплат». Тут зібрані спеціальні пропозиції для частих дзвінків та постійного веб-серфінгу. Також передбачені тарифи для бізнесу.

У випадку, якщо SIM-карта купується для використання мобільного інтернету на модемі, роутері або модемі, підійдуть тарифні плани лінійки «Закачайся!». Оптимальний вибір – «Легко».

Тим, хто рідко спілкується та виходить в інтернет, варто придивитися до тарифів «Переходь на нуль» та «Посекундний». А гостям з країн СНД та туристам необхідно придивитися до ТП «Теплий прийом» та «Hello». Нарешті, для користувачів розумних пристроїв розроблена спеціальна лінійка з тарифікаціями «Розумні речі» та «Розумний годинник», які теж заслуговують на увагу.

Як підключити тарифний план на Мегафон

Якщо ви є клієнтом іншого оператора і збираєтеся перейти на Мегафон, то здійснити підключення тарифу буде найкраще в офісі компанії. Туди треба прийти із паспортом для укладання договору. Також можна здійснити перехід зі збереженням старого номера. А ще заявка на підключення оформляється на офіційному сайті megafon.ru.

Діючим клієнтам MegaFon здійснити перехід з одного тарифного плану на інший можна кількома способами:

  • в офісі оператора;
  • в особистому кабінеті на сайті megafon.ru або в мобільному додатку «Мегафон» для Android та iOS;
  • через дзвінок до служби підтримки за номером 8-800-550-05-00 або 0505.

Перехід на новий тарифний план зазвичай здійснюється безкоштовно, якщо за останні 30 днів ви не змінювали чинну тарифікацію. Також на деяких ТП встановлено обмеження щодо стану особового рахунку. Тобто, якщо на балансі в даний момент знаходиться сума, яка менша за поріг, здійснити перехід не вийде.