«Мегафон Подкасти»: опис сервісу

Anonim

Мобільний оператор Мегафон запустив платформу «Мегафон Подкасти». Вона вже доступна користувачам у вигляді мобільних додатків у Google Play Market та AppStorі.

Особливості нового сервісу

У оператора «Мегафон» з'явився новий сервіс. Цифрова екосистема розширена сервісом – «Мегафон Подкасти». Він вже запущений у вигляді мобільного додатка для смартфонів на операційній системі Android та iOS.

У додатку «Мегафон Подкасти» користувачі знайдуть сотні подкастів, лекцій та аудіостатей. Всі їх можна слухати онлайн або завантажувати в пам'ять мобільного пристрою, щоб слухати без інтернет-з'єднання.

Примітно, що у процесі відтворення для економії часу такі записи можна прискорювати. Якщо використовується кілька пристроїв, то колекція подкастів та історія прослуховувань зберігається в обліковому записі, що дуже зручно.

У новому сервісі є 11 тематичних розділів, де опубліковані аудіозаписи багатьох відомих авторів. Користувачі знайдуть тут:

  • Гумористичні шоу Joe Rogan Experience;
  • «Лайфхакер»;
  • Популярні лекції з літератури та мистецтва від студії Arzamas;
  • Різні освітні проекти TED та BBC.

Тут є безкоштовні подкасти на будь-які теми. Цікавий та корисний матеріал у базовій версії можна слухати без обмежень та безкоштовно.

Розширені можливості

Якщо є бажання користуватися розширеними можливостями сервісу, то рекомендується оформити передплату. Усього за 5 рублів на день ви отримаєте доступ до преміум-контенту. Гроші списуються щодня, з мобільного рахунку абонента.

При прослуховуванні аудіоматеріалів трафік не витрачається. Варто враховувати, що для подкастів трафік стає безлімітним та безкоштовним. Усі власники платних облікових записів можуть слухати аудіостати, лекції та огляди світових бестселерів, у тому числі і мовою оригіналу.

Як почати слухати

Підключитися до нового сервісу можна в будь-який час. Зробити це можна так:

  • Підключаємо «Мегафон Подкасти» у фірмовому додатку або на офіційному сайті. Також можна набрати команду 336 та кнопку зателефонувати;
  • Входимо в мобільний додаток за номером телефону, знаходимо відповідну тему і насолоджуємося прослуховуванням.

Починаючи з 8 дня, абонентська плата становить 5 рублів на день. Вона списується подобово незалежно від того, користувався абонент цією послугою чи ні.

Сервіс доступний для всіх абонентів Мегафону і не надається абонентам інших операторів зв'язку.

Як відключити

Якщо послуга з якоїсь причини не сподобалася, її завжди можна відключити. Зробити це можна двома способами.

  1. В особистому кабінеті знайти цю опцію і перевести бігунок у неактивне становище.
  2. Набрати команду 3360 і натиснути на кнопку зателефонувати.
За даними IAB Russia тільки в 2019 році щомісячна аудиторія слухачів подкастів у Росії вже перевищила 5 мільйонів осіб. Очікується, що в 2020 році вона зросте вдвічі і досягне 10, 5 млн. користувачів.