Що таке контент послуги в Мегафоні та як відключити

Anonim

Що таке контент послуги у Мегафоні. Як активуються передплати платного контенту. Як вимкнути нарахування за контент Як працює послуга Стоп-контент.

Що таке контент послуги в Мегафоні

Це послуги, що надаються оператором стільникового зв'язку Megafon за доступ до того чи іншого сервісу, опції. Зазвичай такі послуги платні. Наприклад, вихід у глобальну мережу також вважається контент послугою.

Доступ до платного контенту надають інші оператори. Однак на Мегафоні вартість за їх отримання нижче. Далі буде розказано про основні особливості контенту послуг на Megafon.

Як активуються підписки на платний контент

Оператор стільникового зв'язку регулярно знайомить абонента з рекламою про особливості тієї чи іншої послуги, після чого людина або відмовляється або підписується на неї, натискаючи на кнопку «Оформити передплату». Знайомство з послугою та її подальша активація може відбуватися як в особистій розмові з оператором, так і через спеціальний додаток, встановлений на телефоні. Дізнатися про платний контент абонент може з реклами, що випливає з його смартфоне.

Включити доступ до платного контенту можна і з особистого кабінету Мегафон.

Одна з безкоштовних контент послуг на Мегафоні представлена ​​на наступному зображенні:

В особистому кабінеті представлена ​​вся інформація про тариф, його особливості, а також щомісячний розмір абонентської плати.Змінити тариф можна прямо з офіційного сайту. Крім того, в особистому кабінеті можна замовити докладну деталізацію дзвінків, вказавши потрібний період.

На офіційному сайті Megafon можна переглянути всі доступні контент послуги на даний момент та активувати їх одним натисканням за назвою. До того ж передплата включиться не відразу, а лише після внесення абонентської плати. Щомісяця передплату доведеться продовжувати, вносячи плату за її використання.

Ще один спосіб включення контент послуг на Мегафоні – звернення до салону оператора зв'язку. Його можна відвідати особисто за відповідною адресою або зателефонувати за номером телефону. Співробітник салону повинен проінформувати абонента про наявні платні передплати, а також розповісти про особливості обраної ним контент послуги.
Питання експерту Як відключити на Мегафоні реклами про контент послуг, що постійно відображаються?

Вам необхідно зайти в налаштування своєї сім-карти та відключити рекламу, перевівши відповідний повзунок у неактивне становище. Також можна повністю деактивувати всю рекламу, що надходить на мобільний пристрій. Як увімкнути послугу «Стоп контент»?

Для цього Вам знадобиться зайти до свого особистого кабінету Мегафон за номером телефону, знайти назву цієї підписки у відповідному розділі та підключити її. Звертаючи Вашу увагу, що ця послуга безкоштовна, і після її активації Ви зможете позбавитися від небажаних спам дзвінків. Що робити, якщо мені не вдається зайти в особистий кабінет Megafon, щоб активувати потрібний конетент?

У такій ситуації рекомендую Вам звернутися до салону оператора зв'язку та проконсультувати з компетентним співробітником. Після спілкування консультант активує Вам потрібну передплату з доступних на даний момент. Чому після активації передплати Мегафон ТБ вона не активувалася?

Швидше за все, у Вас не пішла оплата або в момент оплати оператор стільникового зв'язку проводив профілактичні роботи. Зачекайте кілька годин, можливо, неполадка буде усунена і Ви отримаєте доступ до улюблених передач. Якщо проблема не вирішиться, зв'яжіться з оператором і розкажіть про свою проблему, щоб дізнатися причини її виникнення. Після активації контент послуги телефон перестав працювати. Що робити?.

Швидше за все, причина поломки не підписується. Віддайте смартфон у сервісний центр для проведення діагностики та подальшого ремонту.

Зовнішній вигляд інтерфейсу особистого кабінету Мегафон можна охарактеризувати так:

Як відключити нарахування за контент

Щоб перестати платити за підключену послугу на Megafon, необхідно відмовитися від неї. Процес деактивації передплати виконується за таким алгоритмом:

  1. Зайти в особистий кабінет Мегафона через будь-який браузер встановлений на телефоні або на комп'ютері.

  2. Перейти до розділу з підписками. Тут можна включити ту чи іншу послугу та вимкнути непотрібний контент.
  3. Переконайтеся, що деактивація відбулася. Після цього абоненту не нараховуватиметься плата за передплату. Про вимкнення послуги має надіслати SMS-повідомлення.

Як працює послуга «Стоп-контент» на Мегафоні

Ця послуга блокує небажаний контент, дзвінки, SMS, а також платні USSD-запити. Послуга починає діяти відразу після підключення в особистому кабінеті.

Стоп-контент не блокує інші сервіси та програми, встановлені на смартфоні.

Як і говорилося вище, послуга, що розглядається, підключається абсолютно безкоштовно. Щомісячна абонентська плата за її використання також не стягується. Передплата оформляється на необмежений термін, доки абонент сам її не деактивує.

Як підключити послугу «Стоп-контент» на Мегафоні

Для виконання поставленого завдання не обов'язково заходити в особистий кабінет Megafon. Достатньо діяти за алгоритмом:

  • Набрати на мобільному пристрої комбінацію клавіш «105801».
  • Після введення символів підписка на заборону небажаного контенту буде автоматично оформлена.
  • Ознайомитися з інформацією в СМС, яка прийде на телефон відразу ж після включення послуги, що розглядається. За бажання можна натиснути кнопку «Вимкнути», щоб позбутися цієї опції.

Як заборонити надходження контенту на Мегафоні через особистий кабінет

Це найнадійніший спосіб, що дозволяє назавжди позбутися небажаного контенту. Метод виконується за такою схемою:

  1. Увійти до особистого кабінету Megafon за розглянутою вище схемою.
  2. Переключитися на розділ «Послуги та опції».
  3. Далі необхідно перейти у вкладку «Всі доступні» у графі параметрів зверху вікна, що відкрилося.

  4. Після здійснення попередніх маніпуляцій має відобразитися список усіх послуг, які можна підключити на номер мобільного телефону. Тут потрібно перейти в підрозділ «Додаткові послуги».
  5. Клікнути один раз лівою клавішею комп'ютерного маніпулятора за опцією «Заборона платних контентних коротких номерів».
  6. Тепер залишиться тільки тапнути по рядку «Підключити», щоб закінчити процедуру.
  7. Дочекатися завершення підключення та переконатися, що небажаний контент більше не надходить на телефон.

Крім підключення послуги Стоп-контент, можна відкрити додатковий контентний рахунок, щоб назавжди позбутися непотрібної на телефоні інформації.

Після відкриття додаткового рахунку абонентська плата за передплати не стягуватиметься, якщо на балансі користувача відсутні кошти.

Для відкриття подібного рахунку абоненту доведеться звернутися до найближчого салону стільникового зв'язку Мегафон та написати відповідну заяву. Відповідь на нього буде дано протягом 15 робочих днів. Оператор зв'язку також має право відмовити абоненту у відкритті додаткового контентного рахунку.

Таким чином, не всі контент послуги на Megafon корисні для звичайних користувачів. Для їх відключення абоненту потрібно оформити передплату «Стоп-контент», а також достовірність відкрити додатковий рахунок.