Як поміняти фото в Інстаграмі з телефону та комп'ютера

Anonim

Аватарка в сучасному інстаграмі – це спосіб виділитися та стати помітним. Завдяки аватарці також можна помітити друга або цікаву особистість. Всі користувачі намагаються вибрати найцікавішу і незвичайнішу аву профілю, щоб кожна людина захотіла б зайти в цей акаунт і подивитися не тільки на головну фотографію, але й на всі інші, які є в профілі.

Як поміняти фото в Інстаграмі з телефону

Вибір аватарки – це справа складна. Після серйозного відбору користувача постає завдання, щоб встановити вибране фото на загальний показ.Постає питання про те, яким способом власник профілю може змінити фотографію у своєму акаунті Інстаграма з різних пристроїв, у тому числі і відмінний один від одного операційних систем телефонів.

Якщо фотографію вибрано і залишилося її тільки встановити, то варто подивитися наступні алгоритми для різних моделей телефонів.

На Android

Для Андроїд пристроїв не повинно виникнути проблем з тим, як встановити фотографію. Для початку має бути заздалегідь встановлений додаток, оскільки користуватися сайтом не завжди зручно.

Варто відразу відзначити, що сам алгоритм нічим не відрізняється від інших пристроїв. Інстаграм рідко змінює цілу концепцію під певний пристрій, тому власники інших операційних систем можуть подивитися цей алгоритм, щоб застосувати до свого пристрою:

  1. Для початку необхідно відкрити інстаграм. Висвітлюється головна сторінка. Якщо користувач не зареєструвався в мережі або не авторизувався, це варто зробити;
  2. Після цього необхідно клікнути на правий відділ мережі, щоб зайти у свій профіль;

  3. Відкриється сам обліковий запис людини. Щоб змінити фотографію, необхідно натиснути на пункт «Редагувати профіль»;

  4. Тепер клацаємо на синій напис про зміну фото профілю. Вона розташовується нижче за раніше встановлену шапку акаунта, якщо та була;

  5. Вибираємо фотографію. Це може бути як і фотографія з галереї, так і імпорт з Фейсбуку. Насправді, користувач може навіть видалити ту фотографію, яка має зараз, щоб отримати чоловічка на сірому фоні. Він означає те, що фотографії профілю немає;

  6. Після вибору фотографія автоматично встановиться у профілі користувача.

На iPhone

Якщо розглядати зміну фотографії на Айфоні, то алгоритм залишається таким самим. Єдине – можуть змінитись деякі написи. В іншому випадку користувач може змінити фото точно в такій же послідовності:

  1. Відкриваємо соціальну мережу та реєструємося в ній. Якщо профіль є, необхідно авторизуватися;
  2. При появі головного екрана топаємо на нижній правий кут, щоб відкрити власний профіль;
  3. Тепер тапаємо на пункт «Редагувати профіль». На відміну від Android версії користувач може знайти цю кнопку під рядками з підписками, публікаціями та передплатниками;

  4. Клацаємо на пункт зі зміною фотографії профілю і вибираємо варіант, що цікавить користувача: це може бути як і видалення фото, як і імпорт, так і обране з колекції.

На Windows phone

Windows Phone – це ще одна цікава операційна система для телефонів, але алгоритм у ній нічим не відрізняється від того, який був описаний раніше. Для цього необхідно відкрити соціальну мережу, увійти у свій профіль та зареєструватися, перейти у власний обліковий запис і тапнути на пункт «Редагувати профіль». Тепер топаємо на розділ зі зміною фотографії і вибираємо потрібний кадр.

Після вибору користувач може автоматично встановити нову аватарку для свого профілю. Це йому доступно в кілька кліків.

Як поміняти аватарку в Інстаграмі з комп'ютера

Добре це чи погано, але зміна аватарки в Інстаграмі з комп'ютера також нічим не відрізняється. Користувачеві необхідно зайти на офіційний сайт, на якому йому буде запропоновано авторизуватися, тобто ввести свої дані від пароля.

Виконавши це, він побачить головну стрічку. Топаємо на верхній правий кут, щоб відкрити власний профіль. Як тільки обліковий запис відкритий, користувачеві варто тапнути на пункт з редагуванням фото.

Після цього йому здасться вся та інформація, яка забита у профілі. Також йому необхідно тапнути на пункт за зміною профілю і вибрати той файл на комп'ютері, який він хотів би поставити на аву.

Зверніть увагу! В інстаграмі з комп'ютера не можна вибрати імпорт із Facebook. Людина може вибрати тільки файл, який є на ПК.

Як подивитися аватарку в повному розмірі

Іноді виникає потреба в тому, щоб подивитися головний знімок у повному розмірі. В інстаграмі це зробити не можна, тому що всі іконки мініатюрні, а наблизити їх просто неможливо.

Щоб це зробити, можна скористатися спеціальним сервісом під назвою Gramotool. Він безкоштовний і знайти його можна як на комп'ютері, так і на телефоні. Щоб скористатися ним, варто зайти на офіційний сайт, а потім у меню вибрати пункт «Ава». Тепер забиваємо логін тієї людини, яку хотілося б подивитися, і топаємо відповідну кнопку.

Після цього користувач побачить фотографію в повному розмірі, в тому, в якому користувач завантажив її на сайт. Так само можна подивитися власну аву.

Розміри та вимоги для фото на аватар в инсте

До основних вимог аватарки можна віднести те, що вона має бути максимально чіткою та цікавою. Це необхідно для того, щоб зацікавити відвідувача, оскільки максимальний розмір її – 110 на 100 пікселів.

Формат має бути або PNG, або JPEG. Якщо розглядати максимальний розмір, то вона має бути квадратною, тому що автоматично соціальна мережа при завантаженні обріже фотографію. Якщо ж за співвідношенням сторін, оптимальним варіантом є співвідношення 1 на 1.

Питання експерту Що не можна ставити на

Згідно з політикою соціальної мережі, на аватарі не повинно бути забороненого контенту, мату та інших неформальних варіантів. Що найкраще ставити на аватарку?

Краще ставити власну особу, при цьому спробувати максимально зробити її яскравою, щоб користувач зацікавився і зайшов у профіль. Які поради можна дати новачкові?

Щоб зробити фотографію яскравішою, варто її відредагувати та поставити яскравості на кілька пунктів вище. Це може здаватися різко, але при вставці в маленьке віконце профілю виглядатиме незвично і цікаво.

Бонус: найкращі ідеї для фото на аватар

https://www.youtube.com/watch?v=YyBVGQdpJbc

Щоб фотографія зачепила, потрібно дійсно постаратися. Як говорилося раніше, найкраща ідея для аватарки – яскрава та соковита фотографія, на якій є обличчя і яка чіпляє погляд своїм цікавим задумом.

Перша ідея – фотографія у кольорах. Відмінно підійде для ніжних дам, які зустрічають весну чи літо. Погляд найкраще направити прямо в камеру, тому що очі часто чіпляють користувачів і змушують зайти на сторінку.

Можна спробувати пограти з ногами і спробувати повністю вміститися в кадр. Також було цікаво зробити це на тлі цікавої старої машини чи незвичайного місця. Такі знімки чіпляють.

Очі – дзеркало. Для аватарки можна пограти з ними та зробити акцент. Для дівчат можна надіти класний светр та закривати їм частину обличчя. Милий пучок стане останнім штрихом.

Істино яскраве фото – неонове. Варто пограти із освітленням. Такі кадри часто чіпляють і пройти повз просто неможливо.

Ідей багато, головне – спробувати їх реалізувати і знайти ту, яка залучатиме інших користувачів, а також вписуватиметься в загальний концепт профілю.