Як дізнатися ID у ВК з телефону

Anonim

Адреса Id, яка є у соціальній мережі Вконтакте, – це неповторний номер кожного облікового запису, який використовується для ідентифікації користувача, публікацій, груп, а також фотографій та відеозаписів.

Що таке ID в ВК

Особиста Id адреса надається кожному користувачеві соціальної мережі Вконтакте, коли той створює особисту сторінку або групу. Змінити цей набір цифр можна лише в тому випадку, якщо він не використовується в даний момент іншим користувачем.

Ідентифікатори в соціальній мережі ВКонтакті відображаються так:

  • Id групи ВК - vk.com/club1234567
  • Id паблика ВК - vk.com/public12345678
  • Id користувача ВК - vk.com/id12345678
  • Id запланованої зустрічі у ВК - vk.com/event1234567

Як дізнатися свій ідентифікатор ВКонтакте

Оригінальний айді

Набагато простіше з'ясувати ідентифікаційну адресу в тому випадку, якщо раніше вона не змінювалася. Щоб переглянути особистий ідентифікаційний номер, потрібно перейти на свою сторінку в цій соціальній мережі, використовуючи браузер на мобільному пристрої. Далі, власник облікового запису повинен просто зайти в особистий профіль і подивитися в адресний рядок, який знаходиться вгорі вікна. Числа, що йдуть після «id» є ідентифікаційним номером.

Цей спосіб не вимагає від людини складних дій, проте підійде тільки в тому випадку, якщо Id не був змінений раніше.

Змінений айді

Якщо власник облікового запису змінив числову адресу сторінки на літерну, то з'ясувати її можна так:

  1. Спершу потрібно перейти на аккаунт людини, а потім клікнути на значок його аватарки, який знаходиться праворуч у верхньому кутку. Після цього необхідно зайти до розділу під назвою «Налаштування»;

  2. Тепер у меню, що відкрилося, користувач повинен перейти у вкладку під назвою «Загальні», де йому необхідно перегорнути в самий кінець цього вікна;
  3. Тепер власник облікового запису може подивитися свій айді у відповідному полі, в якому він буде прописаний. Крім цього, за бажання власник облікового запису може змінити свою адресу сторінки.

Окрім цього, людина також може знайти айді своєї сторінки в цій соціальній мережі, просто перейшовши на будь-яку опубліковану ним фотографію. У рядку адреси, яка знаходиться вгорі вікна браузера, буде прописано id користувача.

Якщо на обліковому записі користувача в соціальній мережі немає жодних публікацій, знайти його ідентифікаційний номер можна просто перейшовши в один із розділів. Наприклад, розділ відео або аудіо. Там також в адресному рядку буде відображатися числовий номер профілю.

Як подивитися ID інших користувачів з телефону

Кожний користувач соціальної мережі Вконтакте також може дізнатися номер ID інших користувачів за допомогою свого мобільного пристрою. Для цього потрібно зробити такі дії:

  1. Спершу необхідно відкрити програму Вконтакте та перейти до профілю людини, чий ідентифікаційний номер користувач хоче дізнатися;
  2. На сторінці цього користувача потрібно натиснути на три точки, які розташовані праворуч у верхньому кутку;
  3. Відкриється меню, в якому користувач повинен натиснути кнопку «Скопіювати посилання». Після цього потрібно перейти в нотатки мобільного пристрою та вставити скопійоване посилання. Це і буде ідентифікаційний номер людини у Вконтакті.

У випадку, якщо отримане значення складатиметься з літер, то користувач повинен відкрити будь-яку фотографію людини, чию адресу вона хоче дізнатися, а також натиснути на кнопку «Скопіювати посилання». Після цього необхідно також вставити отримане посилання в нотатки, а числа, що йдуть після «photo» будуть адресою користувача.

Як дізнатися ID паблика

Для того, щоб дізнатися адресу id певного паблика або групи в Вконтакті, користувач повинен спочатку натиснути на значок аватарки необхідної спільноти. Так само, як і у випадку зі звичайним користувачем соціальної мережі, в адресному рядку відображатиметься адреса групи. Як правило, він починається після "photo".

У випадку, якщо у спільноті немає фотографій, то людині потрібно відкрити будь-який запис на сторінці паблика. ID спільноти також відображатиметься в адресному рядку.

Необхідно зазначити, що в даному випадку також можна дізнаватися адресу групи через відео або альбоми.

Як змінити ID ВКонтакте

Власник сторінки не зможе змінити сам номер ID, оскільки він є цифровим ідентифікатором кожного користувача соціальної мережі і присвоюється під час створення сторінки назавжди або доти, доки сторінка не буде видалена. На даний момент можливо тільки змінити вид ID, надавши йому певне ім'я або нік.

Для цього потрібно натиснути на значок аватарки власника сторінки, а потім перейти в меню налаштувань.У самому низу налаштувань сторінки знаходиться розділ «Адреса сторінки», в якому необхідно натиснути кнопку «Змінити». Тепер власник сторінки може вписати потрібну йому комбінацію букв або букв.

Питання експерту Що робити, якщо потрібна адреса сторінки вже зайнята іншим користувачем?

У такому випадку доведеться придумати більш унікальну адресу для сторінки, яка ще не зайнята іншим користувачем. Як часто можна змінювати адресу сторінки у Вконтакті?

Змінювати ідентифікаційний номер можна стільки разів, скільки хоче користувачів. Головне, щоби номер був унікальним.