Як активувати цю карту Мегафон на планшеті

Anonim

Планшетні комп'ютери настільки увійшли в повсякденне життя кожного з нас, що неможливо уявити наше життя без цього зручного гаджета. І звичайно ж нам завжди потрібний інтернет під рукою. Тому, купуючи планшет, ми вибираємо оператора, чиїм інтернетом користуватимемося. Найчастіше наш вибір падає на Megafon, т.к. умови надання безлімітного інтернету цілком прийнятні і якість даного оператора досить хороша.

Купили ми планшет, оформили сім-карту мегафон, вставили в ipad, а інтернету немає. І тут ми згадуємо слова консультанта, що потрібно активувати sim карту перед першим її використанням.Він навіть написав нам номер телефону по якому потрібно зателефонувати для активації, але біда, на планшеті не доступні голосові виклики, що ж робити?

Активувати цим карту в салоні стільникового зв'язку

Найкращий і простий спосіб - це, при оформленні sim картки, попросити продавця консультанта активувати її Для працівників салонів стільникового зв'язку це зовсім не створить праці та вони допоможуть вам. У планшет ви вставите вже активовану сімку і проблем з активацією сім карти вдасться уникнути. Після того, як ви активували свою сім-карту Мегафон у планшеті, вам, напевно, знадобиться вибрати відповідний інтернет-тариф Мегафон для планшета. Про те, як зробити правильний вибір та не помилитися читайте на нашому сайті. Однак, якщо ви вже пішли із салону стільникового зв'язку і повертатися туди не хочете, тоді скористайтеся наступним способом.

Як активувати цю карту Мегафон на ipad

З продукцією Apple не доведеться морочитися і вирішувати це питання довго: для активації сімки виконайте такі дії:

  • Вставте сим картку Мегафон у планшет і увімкніть його (врахуйте, що баланс має бути позитивним)
  • Підключіть Айпад до комп'ютера або ноутбуку
  • Запустіть Itunes і зареєструйтесь (заповніть все це: ПІБ, контакти)
  • Всі! Вашу сімку Megafon активовано

Погодьтеся, що ця процедура дуже проста для звичайного користувача і не викликає великої праці. Якщо у вас щось не вийшло, прочитайте додаткову інформацію, як активувати сім-карту оператора Мегафон.

Активація сім карти мегафон через сайт

Це спосіб універсальний і підійде користувачам будь-якого планшета. Для того, щоб ним скористатися, вам потрібно буде мати доступ до інтернету та дані сім-карти, такі як: номер телефону та PUK1. Далі виконуємо такий порядок дій:

  • Заходимо на сайт moscowsg.megafon.ru/WWW/ACCOUNT_ATTR_FORM
  • Вводимо номер телефону тієї карти, яку хочете активувати
  • Введіть PUK код сімки, яку активуємо (PUK код ви можете знайти на пластиковій карті від симкарти)
  • Далі вводимо захисний код і натискаємо кнопку «Увійти»
  • Якщо всі дані введені правильно, то ви побачите інформацію про успішну реєстрацію.

Ми дуже сподіваємося, що дана інформація вирішить ваше питання про активацію SIM картки на планшеті. І, на майбутнє, зверніть увагу на перший спосіб вирішення цієї проблеми: вимагайте активації сімки в салоні стільникового зв'язку.