Акції в МегаФоні на смартфони в 2020 році

Anonim

Акції та спеціальні пропозиції на покупку смартфонів у салонах зв'язку Мегафон. Терміни проведення, спеціальні умови, а також кінцева вартість пристроїв. Відповіді на найчастіші питання про акції в MegaFon.

Знижка на Xiaomi Redmi Note 9

В інтернет-магазині салонах зв'язку Мегафон діє кілька цікавих пропозицій на покупку смартфонів. Зокрема, можна придбати Xiaomi Redmi Note 9 із знижкою до 25%. Замість початкових 16990 рублів девайс у конфігурації 3/64 Гб коштуватиме всього 12990 рублів. Понад те, покупець отримає ще 500 рублів на бонусний рахунок MegaFon.

Смартфон виконаний у глянцевому корпусі із пластику, який гарно переливається на Сонце. На лицьовій панелі розташовується 6, 53-дюймовий екран з роздільною здатністю FullHD+ і акуратним вирізом під фронтальну камеру на 13 мегапікселів.

Всередині ховається 8-ядерний процесор MediaTek Helio 85, що набирає в тестуванні AnTuTu понад 200 тисяч балів. Чіпсет чудово підходить для вирішення повсякденних завдань, а також дозволяє грати на середніх налаштуваннях камери. Основна камера представлена ​​чотирма об'єктивами з головним сенсором на 48 Мп.

Окрім основного сенсора камера Redmi Note 9 має ширококутний об'єктив, макро-модуль та датчик глибини.

Але головна фішка смартфона - величезний акумулятор на 5020 мАч з підтримкою швидкої зарядки на 18 Вт. Крім того, є підтримка безконтактних платежів завдяки датчику NFC.

Строки проведення

Спеціальна пропозиція на покупку Xiaomi Redmi Note 9 Pro 3/64 Гб в салонах зв'язку та інтернет-магазині Мегафон діє з 3 серпня по 30 вересня 2020 року включно. Акція проводиться біля Росії. Телефон можна забрати самостійно в салоні зв'язку або оформити кур'єрську доставку.

Умови акції

Зрозуміло, така вигідна пропозиція просто не може обійтися без підводного каміння. Щоб отримати знижку 25% на Redmi Note 9, необхідно здати за програмою трейд-ін 2 старі пристрої. Це може бути:

  • кнопковий телефон;
  • смартфон;
  • смарт-годинник.

Також по трейд-ін можна здати планшети Apple та Samsung.

У випадку, якщо за програмою трейд-ін покупець здає лише один пристрій, розмір знижки становитиме 3000 рублів.Також слід врахувати, що приймаються тільки гаджети, що працюють. Якщо смартфон розбитий, його викупна вартість становитиме лише 2 рублі. Тобто ви не тільки віддасте магазину свій старий пристрій, але ще й не отримаєте знижки на новий.

Нарешті, найголовнішим нюансом є те, що пропозиція дійсна тільки для клієнтів Мегафон. А в результаті отримання Redmi Note 9 зі знижкою 25% здійснюється в кілька етапів:

  1. Здайте за програмою трейд-ін 2 пристрої.
  2. Купіть смартфон у модифікації 3/64 Гб.
  3. Вкажіть свій номер телефону, на якому має бути активний один із чинних тарифів MegaFon.
  4. Підключіть опцію «500 акційних рублів» на своєму номері.

У результаті, крім того, що клієнт отримає знижку на смартфон, він зможе скористатися послугою «Гігатека» протягом 60 днів абсолютно безкоштовно. Після закінчення зазначеного терміну вона буде відключена.

Дитина завжди на зв'язку зі смартфоном ZTE Blade A3

Ще одна спеціальна пропозиція діє для батьків, які збираються придбати своїй дитині новий смартфон. В рамках акції можна купити ZTE Blade A3 за 3990 рублів, після чого отримати 1000 рублів на рахунок мобільного телефону, а також передплату на додаток-трекер «Де мої діти» терміном на 1 рік.

Смартфон ZTE Blade A3 є ультрабюджетним пристроєм у пластиковому корпусі з дуже скромними характеристиками. Екран має діагональ 5 дюймів та роздільну здатність 480х960 пікселів. Основна камера робить 8-мегапіксельні знімки, а фронтальна – фото на 5 Мп.

Процесор UNISoC SC9832E справляється з основними завданнями з певними гальмами, а батарейка на 2000 мАч видає 8 годин роботи в режимі розмови. Об'єм вбудованої пам'яті складає 16 гігабайт, є підтримка карток MicroSD.

Строки проведення

Акція на покупку ZTE Blade A3 діє з 17 серпня по 30 вересня 2020 року включно. Спеціальною пропозицією можна скористатися в інтернет-магазині та салонах зв'язку Мегафон, розташованих на території Росії.

Умови акції

Спеціальна пропозиція має певну каверзу. Головний з них полягає в тому, що покупець має придбати SIM-карту Мегафон з одним із тарифів лінійки «Без переплат». У результаті для того, щоб купити смартфон за акцією, потрібно:

  1. Придбати ZTE Blade A3 та отримати промокод.
  2. Підключитися до одного з тарифів лінійки «Без переплат».
  3. Активувати промокод на сайті megafon.ru.

Після цього на вказаний номер телефону буде нараховано 1000 рублів і стане доступним для завантаження додаток «Де мої діти», який дозволяє стежити за місцезнаходженням дитини.

Суперціна на смартфон Samsung Galaxy A20s

Ще одна пропозиція Мегафона на покупку смартфона теж діє в інтернет-магазині та салонах зв'язку компанії. За умовами воно дуже схоже на акцію, яка діє при покупці Redmi Note 9. Але в рамках цієї пропозиції людина може купити Samsung Galaxy A20s за ціною 9990 рублів замість 12990 рублів. Крім того, покупець отримує на свій бонусний рахунок 500 рублів.

Сам по собі Galaxy A20s є бюджетним смартфоном, виконаним у пластиковому корпусі і має кілька варіантів забарвлення. На його лицьовій панелі розташовується великий HD-екран з діагоналлю 6, 5 дюйми, а всередині ховається процесор Qualcomm Snapdragon 450 для веб-серфінгу та спілкування в соціальних мережах.

Основна камера представлена ​​трьома сенсорами з головним об'єктивом на 13 Мп. Батарейка на 4000 мАч забезпечує хорошу автономність, а з адаптером живлення на 15 Вт відновлення енергії відбувається максимально швидко. Безконтактні платежі смартфон не підтримує.

Строки проведення

Акція проводиться на території Росії з 1 липня по 30 вересня 2020 року включно. Скористатися спеціальною пропозицією можна в інтернет-магазині або в будь-якому салоні зв'язку MegaFon, розташованому в нашій країні.

Умови акції

Для отримання знижки в розмірі 3000 рублів покупцю потрібно здати старий пристрій (смартфон, смарт-годинник, планшет) за програмою трейд-ін. Але це лише одна умова. Друге полягає в тому, що клієнт має бути абонентом Мегафону. У результаті для того, щоб скористатися спеціальною пропозицією, знадобиться:

  1. Здати в трейд-ін один із своїх пристроїв.
  2. Купити Samsung Galaxy A20s.
  3. Вказати при покупці свій номер Мегафон, на якому активний один із чинних тарифних планів.
  4. Підключити опцію «500 акційних рублів» на свій телефон.

Також необхідно врахувати, що у трейд-ін приймаються лише справні гаджети. Розбиті смартфони не дозволять заощадити на покупці Galaxy A20s.

Часті питання щодо акцій Мегафону

Будь-яка спеціальна пропозиція має цілий ряд підводних каменів. Щоб дізнатися про всі нюанси, рекомендується ознайомитися з думкою експерта про акції Мегафона, які проводяться останнім часом.

Запитання експерту Чи можна скористатися спеціальною пропозицією, якщо я не є клієнтом Мегафона?

Так, але для цього вам все одно доведеться придбати SIM-карту даного оператора і виконати інші умови. Чи акція діє при покупці смартфона в кредит?

Ні, пропозиція дійсна лише у разі одноразової виплати. Чи можна вивести 500 акційних рублів із телефону?

Ні, такої можливості не передбачено.