Великий бюджетний телевізор з 4K

Anonim

В рейтингу підібрали найкращі дешеві телевізори, які пропонують гарне зображення, інтелектуальні функції та відмінну універсальну продуктивність. Люди бажають оновити ТБ, але не хочуть витрачати величезних грошей. Кращі бюджетні моделі поєднують у собі вражаюче зображення, хороший звук та необхідні функції для отримання максимального задоволення від домашніх розваг, включаючи обробку зображень 4K та HDR, а також потокові сервіси.

1. Samsung UE55TU8000

Samsung UE55TU8000 – це не найдешевший, але один із найкращих ТБ. 8-ма серія Samsung традиційно позиціонувалась трохи нижче гламурних топових QLED компанії.У минулому це було найкраще місце, де якість зображення та ціна перетиналися з максимальною ефективністю. Samsung UE55TU8000 виконує цю обіцянку.

Характеристика Параметр
Тип Світлодіодний
Дозвіл 4K
Підтримка HDR HDR10, HLG
Розміри 78, 3 x 123 x 25 см (з підставкою)
Входи HDMI 3

Модель має три входи HDMI, яких має бути достатньо, враховуючи, що телевізор пропонує всі очікувані програми для потокового відтворення Smart TV (Netflix, Amazon, Now TV, Disney та багато інших), тому немає необхідності додавати потокову флешку.

Плюси та мінуси Чудове зображення HDR Пакети з тональною деталлю Яскраві кольори Слабкий звук

Важливо відзначити, що картина захоплююча, і виходить за рамки всього, що людина знайде за цією ціною. Вражаюча деталізація, яскраві кольори та суцільні глибокі рівні чорного. Модель працює із зображеннями 4K, HD і навіть SD. Звук досить стандартний для доступного телевізора, але додається проста звукова панель, і це зробить домашню розважальну систему чарівною.

У Samsung також є глибина чорного кольору, з якою Panasonic не може зрівнятися.

2. Hisense 50R7E

Hisense 50R7E - цей смарт-телевізор заслуговує на увагу. Мова про телевізор з прямим світлодіодним підсвічуванням, з роздільною здатністю 4K, підтримкою HDR і всіма додатками, які можуть знадобитися, завдяки чудовій платформі Roku TV. І все це за неймовірно низькою ціною.

Характеристика Параметр
Тип ЖК-дисплей з прямим світлодіодним підсвічуванням
Дозвіл 4K
Підтримка HDR HDR10, HLG
Розміри 72 x 112, 7 x 25, 6 см
Входи HDMI 3
Він може не виглядати красиво, але з точки зору функцій і можливостей підключення він, безумовно, пропонує все, що потрібно, від HDMI, оптичного, USB і підключення навушників до Amazon Prime Video, Netflix, Freeview Play , Apple TV, Disney Plus, Spotify та багато іншого). Універсальний пошук міг би бути кращим, але контент, безумовно, є. Плюси та мінуси Сильне масштабування Чисте, динамічне зображення Інтуїтивно зрозуміла платформа Roku з безліччю програм Не дуже різкий Не вистачає темних деталей картинки

Само зображення теж хороше, хоча, трохи повозившись з налаштуваннями контрастності, яскравості і кольору, виходить ще кращі результати.Рух обробляється впевнено, кольори яскраві та динамічні, але ніколи не штучні, і, хоча абсолютна деталізація темних сцен може бути покращена дорожчими телевізорами, будь-які недоліки тут ніколи не відволікають від зображення, що спостерігається. Не можна не дати сердечну рекомендацію для цього бюджетного 50-дюймового 4K-телевізора.

3. Samsung UE43RU7020

Найдоступніший модельний ряд телевізорів Samsung коштує цих грошей. Samsung UE43RU7020 – це найменша модель із нижньої лінійки телевізорів Samsung 2019 року. Якщо потрібен доступний, але все ще свіжий телевізор Samsung, то це може бути той, який стане в нагоді.

Характеристика Параметр
Тип Світлодіодний
Дозвіл 4K
Підтримка HDR HDR10, HDR10+, HLG
Розміри 97 x 61 x 21 см
Входи HDMI 3

У моделі немає One Remote або Bixby, але вона потенційно важливіша для продуктивності, ТБ також втрачає колірну технологію Samsung Dynamic Crystal Control, яку замінює технічно менш просунута PurColor. Однак, як і раніше, є всі основні програми для потокового відео, представлені в зручному інтерфейсі і з великою кількістю підтримки HDR-відео поряд з роздільною здатністю 4K.

Плюси та мінуси Хороша обробка HDR Відмінна розумна платформа Сильна деталізація та масштабування Невиразний звук

4. Philips 50PUS6703

Неперевершена продуктивність та приємна частина дії Ambilight. Цей 50-дюймовий телевізор Philips 4K HDR оснащений привабливою технологією Ambilight, і необхідними додатками Smart TV. Більше того, він забезпечує чудову якість зображення за таку ціну. Це може бути трохи метушливо у використанні, але тут не варто сперечатися з запропонованою угодою.

Характеристика Параметр
Тип світлодіодний
Дозвіл 4K
Підтримка HDR HDR10, HLG
Розміри 70 x 113 x 23 см
Входи HDMI 3

Відтворюється контент 4K, і цей Philips пропонує яскраві, але насичені кольори з природними відтінками шкіри. Текстура деталей фону та вражаюче зображення крупним планом навіть під час переходу до HD-відео. Рівні чорного не завжди розкривають усі темні деталі, але виходять насичені, чорнильно темні сцени, так що це розумний компроміс.

Плюси та мінуси Відмінна обробка деталей Хороший вибір додатків для стрімінгу та наздоганяння Є Ambilight Складно налаштувати

5. Samsung UE40MU6400U

Цей відзначений нагородами набір забезпечує дуже гарне зображення 4K за надзвичайно привабливою ціною. Моделі вже кілька років, але вона все ще доступна за дуже привабливою ціною, і хоча цей телевізор Samsung серії MU може не мати всіх наворотів, властивих топовим моделям Samsung, він дійсно має вражаюче гарну якість зображення.

Характеристика Параметр
Тип LCD
Дозвіл 4K
Підтримка HDR HDR10, HLG
Розміри 57 x 90 x 30 см
Входи HDMI 3

Тут є Amazon Video та Netflix, а також підтримка HDR та невелика кількість входів HDMI. Почати роботу дуже просто, і це один із найпростіших телевізорів, які розглядалися, коли справа доходить до отримання чіткого зображення.

Плюси та мінуси Усі потрібні потокові програми Вражаюча деталізація та чіткість Хороші параметри Мала продуктивність HDR
Переваги Недоліки
Всі необхідні потокові програми Мала продуктивність HDR
Вражаюча деталізація та чіткість
Хороші параметри
Хоча справедливо сказати, що вплив 4K більш гостро відчувається на екранах більшого розміру, не можна заперечувати поліпшення різкості та деталізації, що спостерігаються навіть на 40-дюймовому дисплеї. Покупець отримує чітке, детальне зображення з гарною контрастністю та перенесення кольорів. Апскейлер теж дуже хороший, так що є відмінні результати в 4K, HD і SD.