Теле2 запропонував «Помножити вигоду»

Anonim

Tele2 запустив нову акцію у своїх салонах зв'язку. Купуючи гаджети в роздрібній мережі та оплачуючи покупки на касі, клієнти можуть виграти смартфони, фітнес-браслети, а також підписку на різні розважальні та освітні сервіси.

Умови акції

Напередодні нового навчального року оператор Теле2 запустив акцію «Помножуйте вигоду». Акція триватиме до 4 жовтня 2020 року. Для участі необхідно здійснювати покупки у фірмових магазинах оператора та відповідати на запитання вікторини, які є на сайті.Розіграш призів проходитиме щотижня. Під час проведення акції можна накопичити бонусні бали та потім обміняти їх на знижку при покупці смартфона або відеокамери. Ігрові бали можна витратити і на оформлення корисної підписки.

Учасники акції можуть стати власниками цінних призів щотижня. Крім того, бали можна накопичувати, щоб потім обміняти на гарантовані подарунки. Додаткові бонусні бали можна заробити, беручи участь у вікторинах, які проводяться на сайті gifts.tele2 або за допомогою сканування спеціального QR-коду, розміщеного у фірмових салонах.

Що можна виграти

Розіграш проводитиметься щотижня. Абоненти зможуть виграти смартфон Mi Note 10 Lite, фітнес-браслет Mi Band 5 та підписку на сервіси. Як приз можна отримати сертифікати OZON та безкоштовний доступ до унікального сервісу вивчення англійської мови «Яндекс.Флоу».

Оператор нагадує своїм абонентам, що в салонах зв'язку суворо дотримуються всіх рекомендацій щодо профілактики коронавірусної інфекції. Продавці забезпечені антисептиками для рук та одноразовими масками. У салонах нанесені спеціальні лінії, які допомагають зберігати дистанцію, що рекомендується.

Оператор Теле2 намагатиметься зробити підготовку до школи більш комфортною, як для дітей, так і батьків. Клієнти можуть не тільки користуватися послугами зв'язку, але й отримувати відмінні призи.